Harman Kardon Citation MultiBeam 700

4.85

4.9/5

Voordelen

  • Voeg de soundbar toe aan het Google Home multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.
  • Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de soundbar aan via spraakopdrachten.
  • De soundbar beschikt over zowel een hdmi- als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.

Nadelen

  • De soundbar is niet te koppelen aan de Citation One voor een 5.1 surround opstelling. Daarvoor heb je de Citation Towers of Citation Surround nodig.
Klik hier voor de scherpste prijs van vandaag!

In deze Harman Kardon Citation MultiBeam 700 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Harman Kardon Citation MultiBeam 700 Review - Voorkant

SPECIFICATIES
Drivers: 2x 25 mm tweeter, 5x 5 cm woofers | Uitgangsvermogen: 210W | Bluetooth-versie: 4.3 | Google Chromecast: Ja | Afmeting (bxhxd): 6,5 x 79 x 13 cm | Gewicht: 3,7 kg

Inhoudsopgave

Conclusie

Als je van andere Harman Kardon Citation producten hebt gehoord en je houdt van wat je hoort, is MultiBeam 700 misschien wel je soundbar!

VoordelenNadelen
1. Voeg de soundbar toe aan het Google Home multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.
2. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de soundbar aan via spraakopdrachten.
3. De soundbar beschikt over zowel een hdmi- als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
1. De soundbar is niet te koppelen aan de Citation One voor een 5.1 surround opstelling. Daarvoor heb je de Citation Towers of Citation Surround nodig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Bekijk prijs op Bol.com
Bekijk prijs op Coolblue.nl
Bekijk prijs op Hifiklubben.nl
Bekijk prijs op Mediamarkt.nl

De bouwkwaliteit

Harman Kardon Citation MultiBeam 700 Review - Zijkant

Een strak en eenvoudig ontwerp is een van de belangrijkste troeven. Er is een aanraakschermbalk op de kroon die kan worden gebruikt voor instellingen, selectie-invoer. Maar om het te begrijpen, moet u een klein beetje begrijpen. Een ding dat u moet doen, is een automatische instelling maken, die een reeks audiosignalen uitzendt om de uitvoer van MultiBeam voor een specifieke omgeving te optimaliseren. Zelfs als het ene uiteinde meer inhoud bevat dan het andere, kan dit voorkomen dat het surroundeffect nabijgelegen muren raakt en de uitvoer in evenwicht brengen. Wees ook bekend met de afstandsbediening.

Er is veel werk aan de gang, waaronder verschillende geluidsmodi die het proberen waard zijn, hoewel het naast mogelijke kleine EQ-aanpassingen ook voornamelijk zal worden gebruikt om surround sound-effecten aan en uit te zetten. Dit komt omdat je de ingebouwde microfoon en Google Assistant kunt gebruiken om de meeste bewerkingen handsfree uit te voeren, en ook omdat je, als je eenmaal een goed neutraal geluid hebt gevonden (wat gemakkelijk kan worden gedaan met MultiBeam), ontspannen en genieten. Lees meer over de geluidskwaliteit in de volgende paragraaf van deze Harman Kardon Citation MultiBeam 700 review.

Het geluidskwaliteit

Zijkant Speaker

Binnen enkele minuten besef je dat MultiBeam dezelfde gastvrije eigenschappen heeft als de leden van de Citation-serie. Blij om te luisteren, maar niet zonder mogelijkheden voor entertainment. Er zijn zeer zorgvuldige maatregelen genomen om ruwe randen of glanzende hoge plekken te voorkomen. Alle oren kunnen worden gedragen, er is voldoende bas, wat in tegenspraak kan zijn met het 79 cm brede frame van de soundbar. MultiBeam is uitgerust met een paar tweeters van 25 mm en vijf woofers van 5 cm, en ze werken er hard aan om luisteraars helder en duidelijk geluid te bezorgen. We hebben talloze soundbars horen proberen om geluid te omringen, en deze directe demonstratie wordt vaak over het hoofd gezien, vooral voor een redelijke prijs. Integendeel, als je de surroundspeakers laat werken, voegt dat alleen maar een klein beetje sfeer en ruimte toe. Dit is een waardevolle toevoeging om u te helpen uzelf onder te dompelen in de inhoud die u bekijkt. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Harman Kardon Citation MultiBeam 700 review.

De kenmerken

Harman Kardon Citation MultiBeam 700 Review - Zijkant

Het is niet zo dat MultiBeam alleen bedoeld is voor producten die al zijn toegewijd aan het Citation-ecosysteem. Het is zelf een krachtige en veelzijdige soundbar. Na een lange testperiode bewijst het feit dat hij op onze tv is aangesloten dit. MultiBeam is kleiner en goedkoper dan twee Citation soundbars, maar dat wil niet zeggen dat hij geen functie heeft.

De Citation MultiBeam gebruikt stuurprogramma’s aan beide uiteinden van de soundbar en stuurprogramma’s die naar het publiek zijn gericht om 5.1-effecten te bereiken, zodat u het geluid kunt omhullen zonder meerdere speakers te gebruiken. In tegenstelling tot sommige concurrenten kunnen deze stuurprogramma’s ook worden omzeild om een ​​meer traditionele stereo te krijgen, wat een groot voordeel is, vooral als je MultiBeam ook als draadloze speaker voor muziek wilt gebruiken. Harman Kardon is van plan om zijn soundbar te gebruiken als onderdeel van een home entertainment-centrum, in plaats van alleen tv-audio te versterken.

De fysieke verbinding is minder dan bij sommige concurrenten. Een HDMI ARC-aansluiting, aux-ingang en optische ingang, maar verder is absoluut niets nodig. Een bekabelde internetpoort is misschien goed, maar de Citation heeft 2.4G en 5G wifi-zenders, dus als je signaal sterk genoeg is, gaat het niet verloren. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Harman Kardon Citation MultiBeam 700 review.

Conclusie

Het is misschien niet verrassend dat het deze factoren zijn die ervoor zorgen dat MultiBeam niet wordt beïnvloed door vijfsterrenrecensies, wat hetzelfde is als andere Citation-producten die we hebben gehoord, dat wil zeggen dat het enigszins vlak is in termen van dynamische expressie. Hoewel tv-geluid misschien geen groot probleem is in vergelijking met het afspelen van muziek, is de timing niet zo goed als het ritme. Het is slechts een stap achter toonaangevende soundbars als de Sonos Playbase. We kunnen dit echter vergeven, want MultiBeam biedt veel dingen. En als je surround sound-mogelijkheden wilt maar niet volledig kunt uitbreiden naar Sonos Arc, dan is het een getalenteerd en kosteneffectief alternatief en maakt het deel uit van een krachtige familie met meerdere kamers. Ik hoop dat deze Harman Kardon Citation MultiBeam 700 review nuttig voor je is!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Bekijk prijs op Bol.com
Bekijk prijs op Coolblue.nl
Bekijk prijs op Hifiklubben.nl
Bekijk prijs op Mediamarkt.nl

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP