Ottava S SC-C30 review

Ottava S SC-C30

4.75

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Erg helder geluid.
  • Super baskwaliteit.
  • Goede low & mid-end.

Nadelen

  • Enkele kleine softwarefouten.

In deze Ottava S SC-C30 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Ottava S SC-C30 review

Conclusie

Deze Technics speaker is geweldig, maar het heeft wel wat problemen omtrent software. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Ottava S SC-C30 review.

VoordelenNadelen
1. Erg helder geluid.
2. Super baskwaliteit.
3. Goede low & mid-end.
1. Enkele kleine softwarefouten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Technics Ottava S SC-C30 op bureau

De Technics Ottava S SC-C30 werkt het beste wanneer het dicht tegen de muur wordt geplaatst. Hier kan zijn formaat een uitstekende geluidskwaliteit bieden. De robuustheid van de bas is indrukwekkend. Het nummer Aly & AJ, “Attack of Panic” is erg strak in het ritme, hoewel de bas niet overdreven is, is het goed in balans. De meeste alternatieven zijn prominenter in termen van bas, maar de Technics Ottava S SC-C30 biedt behendigheid, controle en geen vertraging. Na het overschakelen naar het nummer Ariana Grande, “Positions”, blijft de muziek over het hele spectrum in evenwicht en zijn ze dynamisch en flexibel met de zachte en stevige zang van Ariana Grande. Ondanks de uitstekende geluidsprestaties kan de Technics Ottava S SC-C30 echter nog steeds geen volle lof krijgen. Het is gebleken dat de besturingssoftware en de partnerapplicaties van het apparaat fouten bevatten tijdens meerdere tests en dat de reactie vertraagd is, wat een frustrerende ervaring oplevert voor gebruikers, vooral tijdens het afspelen en het aanpassen van het volume. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Ottava S SC-C30 review.

De bouwkwaliteit

De Technics Ottava S SC-C30 heeft vier fijne puntige voetjes. Gecombineerd met het centrale neerwaartse krachtlampje, lijkt de Technics Ottava S SC-C30 vanuit bepaalde hoeken bijna te zweven als je hem aanzet. Onze testmonsters zijn verpakt in zwarte stof met een hoogwaardige aluminium bovenplaat. De diameter is 31,5 cm, wat breder is dan we hadden verwacht. De aluminium en glasvezelbehuizing van de Technics Ottava S SC-C30 bevat vijf drivers. Een paar 16 mm soft dome tweeters, twee 6,5 cm woofers en een front 12 cm conus subwoofer. Deze worden aangestuurd door digitale versterkers die worden aangedreven door geavanceerde software die is ontworpen om ruisproblemen te verminderen en de prestaties van de bestuurder te optimaliseren. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Ottava S SC-C30 review.

GamesGames

De kenmerken

Een nuttige functie van de Technics Ottava S SC-C30 is ruimtelijke afstemming. De speaker heeft al drie audiovoorinstellingen (“gratis”, “bij de muur” en “bij de hoek”), maar als je de knop voor indrukken / pauzeren vijf seconden ingedrukt houdt, wordt de functie “Space Tune” geactiveerd. Vervolgens laat de Technics Ottava S SC-C30 met behulp van de ingebouwde microfoon verschillende zoemende geluiden horen en past hij het geluid automatisch aan elke positie aan. De zes knoppen op het ronde display van de Technics Ottava S SC-C30 kunnen worden gebruikt om te schakelen tussen invoeropties, waaronder Bluetooth, AUX, optisch, USB, internetradio en apps met Chromecast. Met de toepassing Technics Audio Center kunt u ook muziekbestanden streamen vanaf apparaten op het netwerk. U kunt negen favoriete radiostations of afspeellijsten op het apparaat registreren door de sterretjesknop op het scherm ingedrukt te houden, en als u een geschikt apparaat voor spraakbesturing heeft (zoals Google Home mini), kunt u de Technics Ottava S SC-C30 ook met uw stem bedienen. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Ottava S SC-C30 review.

Conclusie

De Technics Ottava S SC-C30 is een mooi product, met de juiste eigenschappen, en het klinkt goed waar voor je geld. Hopelijk heeft deze Ottava S SC-C30 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP