Beste Platenspelers onder de 100 euro

Beste Platenspelers onder de 100 euro

Beste Platenspeler onder de 100 euro: Lenco LS-50 Hout

4.65

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Dankzij de ingebouwde speakers geniet je ook zonder versterker van je platen.
  • Je kunt de platenspeler zonder voorversterker aansluiten op een receiver.

Nadelen

  • De speler heeft geen accu voor draadloos gebruik.

De meeste mensen hebben de platenspeler ingeruild voor CD’s, maar als je fan bent van vinylplaten, weet u dat het geluid en de uitraling echt uniek is. Het maakt niet uit hoe oud u bent, in 2021 zijn er nog steeds goede platenspelers te vinden (soms zelfs betere)! Een goede platenspeler kan een grote investering zijn, daarom hebben wij een lijst gemaakt met de beste Platenspelers onder de 100 euro, zodat u niet lang meer hoeft te zoeken naar de beste “goedkope” draaitafel!

Beste Platenspelers onder de 100 euro: dit is onze top 3

#1/ #3: Lenco LS-50 Hout
#2/ #3: Jam Spun Out
#3/ #3: Victrola Innovative Technology VTA-200B

#1/ #3: Lenco LS-50 Hout

Beste Platenspeler onder de 100 euro

Beste Platenspelers onder de 100 euro - Lenco LS-50 Hout

SPECIFICATIES
Breedte: 410 mm | Hoogte: 139 mm | Diepte: 330 mm | Gewicht: 3,4 kg

Voor-en nadelen: Lenco LS-50 Hout

VoordelenNadelen
1. Dankzij de ingebouwde speakers geniet je ook zonder versterker van je platen.
2. Je kunt de platenspeler zonder voorversterker aansluiten op een receiver.
1. De speler heeft geen accu voor draadloos gebruik.

De Lenco LS-50 heb ik afgelopen jaar gekocht voor mijn beste vriendin en ze was erg verrrast. Ze vertelde mij dat ik gek was om deze Lenco Platenspeler voor haar te kopen, aangezien ze dacht dat de prijs super hoog was. Dit is een perfect voorbeeld hoe je iemand een cadeau kan geven onder de 100 euro. Deze platenspeler heeft veel karakteristieken. Het heeft een retro design (hout zoals in de foto hierboven). Ik kan garanderen dat iedereen onder de indruk zal zijn van het design en het is heel gemakkelijk te gebruiken en vereist geen instellingen of andere aanpassingen.

Het heeft volumeregeling, toonregeling, automatische stopknop en afspeelknop. De draaitafel kan op drie snelheden worden afgespeeld: 33/45/78 toeren. De LS-50 kan ook worden aangesloten op een laptop of computer en is een uitstekend apparaat voor degenen die nieuw zijn in de wereld van draaitafels. Als u de plaat naar een digitaal formaat wilt converteren, kan dat met software. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat platen worden bekrast of onbruikbaar worden. U kunt alle populaire liedjes op uw computer of laptop opslaan. Verder zijn de speakers redelijk goed, maar het kan niet heel luid, dus verwacht niet dat uw huis omver wordt geblazen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2/ #3: Jam Spun Out

Beste Moderne Platenspeler onder de 100 euro

Jam Spun Out

SPECIFICATIES
45 toeren adapter | RCA naar 3,5 mm kabel

Voor-en nadelen: Jam Spun Out

VoordelenNadelen
1. Via bluetooth verbind je de platenspeler met draadloze speakers.
2. Anti-skating houdt de naald en toonarm in balans voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit.
3. Met de platenspeler digitaliseer je lp’s op je computer.
1. De platenspeler is niet volautomatisch, waardoor je de toonarm handmatig bedient.

De Jam Spun Out wordt geleverd met een doorzichtige plastic kap. Wanneer je het plastic deksel sluit, scheidt je de hardware van de rest van de draaitafel. Daarom kunt u er zeker van zijn dat de hardware niet kan beschadigen door bijvoorbeeld het morsen van koffie. Net als andere ouderwetse recorders heeft het een audio-uitgang, dit is een RCA voor de 3,5 mm-aansluiting, en een aux-ingang en draait op drie snelheden van 33/45/78 touren. Daarnaast beschik je over een usb-poort en bluetooth (tot 7 meter van speler af voor een optimale draadloze verbinding). Ik wil vermelden dat het ontwerp eruit ziet alsof het gemaakt is van natuurlijk houtfineer, maar in werkelijkheid is het gemaakt van kunstof.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3/ #3: Victrola Innovative Technology VTA-200B

Beste Vintage Platenspeler onder de 100 euro

Victrola Innovative Technology VTA-200B

Voor-en nadelen: Victrola Innovative Technology VTA-200B

VoordelenNadelen
1. Stream via bluetooth draadloos muziek vanaf een smartphone of tablet naar de platenspeler.
2. Speel naast platen ook cd’s af op de platenspeler.
3. Dankzij de ingebouwde speakers geniet je ook zonder versterker van je platen.
1. Je digitaliseert geen platen op je computer met de platenspeler.

Dit Victrola Innovative Technology VTA-200B is een draaitafel met 3 snelheden (33/45/78) en het is ook een cd- en cassettespeler. Een ding dat het onderscheidt van andere producten, is de bluetooth-functie. Het wordt geleverd met ingebouwde stereospeakers en de deksel gaat automatisch omhoog. Zoals elke draaitafel heeft het een ingebouwde cassettespeler. In het voorpaneel van het apparaat zie je mogelijk een ouderwetse knop en het voorpaneel heeft een glad oppervlak, maar het heeft een hoge reflectiviteit en het ziet er erg mooit uit.

De draaitafel heeft drie knoppen. Met deze drie knoppen kun je het volume en de afstemming regelen, maar ook overschakelen van cd naar radio. Daarnaast is er een schakelaar die van FM naar bluetooth kan gaan. Het verschil is dat de AUX- en koptelefoonaansluitingen zich ook aan de voorkant bevinden. Het ontwerp is indrukwekkend, maar sommige mensen zullen zeggen dat Victrola VTA-200B misschien niet voldoet aan de technische vereisten, maar het geluid vind ik fantastische!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Bekijk alle Platenspelers op Coolblue

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Conclusie

Alle platenspelers in deze lijst zijn van hoge kwaliteit. Echter, raden wij aan om voor de Lenco LS-50 Hout te kiezen! Dankzij de ingebouwde speakers geniet je ook zonder versterker van je platen en je kunt de platenspeler zonder voorversterker aansluiten op een receiver. Een goede koop!

Hopelijk heeft deze “Beste Platenspelers onder de 100 euro” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste Platenspelers onder de 100 euro” blog?, klik dan hieronder.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP