UE Wonderboom 2 Review

UE Wonderboom 2

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Je koppelt de speaker aan een andere Wonderboom 2 voor een hoger volume.
  • Het stof- en spatwaterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik.
  • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder.

Nadelen

  • De speaker heeft geen microfoon waarmee je handsfree belt.

De UE Wonderboom 2 is een makkelijk mee te nemen speaker met een zeer luid geluid. De batterijduur van 13 uur, IP67-beschermingsklasse en zwevende stroomvoorziening zorgen ervoor dat dit volgens mij een van de beste draagbare Bluetooth-luidsprekers is. In deze UE Wonderboom 2 review lees je meer over mijn ervaring met deze speaker. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

De voorkant van de UE Wonderboom 2

SPECIFICATIES
Gewicht: 612 gram | Afmetingen: 140 x 102 x 140 mm | Levensduur batterij: tot 13 uur | Draadloos bereik: 33 m | Frequentiebereik: 75 Hz – 20 kHz | NFC: Nee | Bluetooth-versie: Nee | Aux-in: Nee | USB opladen: Nee

Conclusie

Ultimate Ears Wonderboom 2 is redelijk geprijsd, heeft handige features en klinkt erg goed. Alleen bas kan beter presteren.

VoordelenNadelen
1. Je koppelt de speaker aan een andere Wonderboom 2 voor een hoger volume.
2. Het stof- en spatwaterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik.
3. Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder.
1. De speaker heeft geen microfoon waarmee je handsfree belt.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

De UE Wonderboom USP's

Ik heb UE Wonderboom 2 gekoppeld aan een iPhone SE en luisterde naar het nummer Tonight i’m gonna rock you tonight van Spinal Tap en Fight for your right van de Beastie Boys op Spotify. Ik merkte meteen dat UE Wonderboom 2 extra bas beloofde. Het ritme van het gerommel van het nummer, de opschepperfunctie speelde een rol. Het geluid van Wonderboom 2 is erg gecondenseerd. Volledig in verhouding tot de prijs die u voor deze luidsprekerbox betaalt. De uitvoering is verbeterd en de muzikale nuances zijn in balans gebracht. De outdoormodus is ook een goede toevoeging. Het is zeker aan te raden om de speaker naar buiten te laten gaan. Lees in de volgende alinea van deze UE Wonderboom 2 review meer over de kenmerken.

De kenmerken

Kenmerken van de UE Wonderboom 2

In vergelijking met het oude model is de batterijduur verlengd van 10 uur naar 13 uur. Je laadt de UE Wonderboom 2 in drie uur volledig op. Het nieuwe model heeft een IP67-beschermingsgraad, wat betekent dat het waterdicht, zandbestendig en stofdicht is. Draagbare Bluetooth-luidsprekers kunnen zelfs zweven. UE Wonderboom 2 is ideaal voor buitenbijeenkomsten. Met de ronde knop bovenaan sluit je meerdere speakers aan om het geluid te versterken.

Gelukkig is het nog mogelijk om de oude en nieuwe UE Wonderboom aan te sluiten. Nu is de bovenste ring plat. UE Wonderboom 2 is verkrijgbaar in zwart, blauw, grijs, roze en nog meer kleuren. Het door het oude model veroorzaakte vluchtigheidspatroon is verdwenen. Als ik de luidspreker vasthoud, is de textuur hoger dan bij het oude model. U kunt nog steeds de ingebouwde spraakassistent gebruiken. Er is ook een micro-USB-ingang. Je kunt de speaker niet via de app bedienen. Lees in de volgende alinea van deze UE Wonderboom 2 review meer over het ontwerp.

De bouwkwaliteit

De zijkant van de UE Wonderboom 2

UE Wonderboom 2 heeft in relatief korte tijd grote vooruitgang geboekt. De dikte van UE Wonderboom 2 is drie millimeter dikker dan het oude model. Daarnaast zijn er ook interne wijzigingen aangebracht. De nieuwe UE Wonderboom-chip zorgt voor helderder geluid, een langere batterijduur van de speakers en produceert meer dan 10% bas. Als kers op de taart heeft UE Wonderboom 2 onderaan een nieuwe “boost” -knop. Wanneer de boost-functie is ingeschakeld, wordt de basfrequentie beperkt zodat muziek harder kan worden afgespeeld. Lees in de volgende alinea van deze UE Wonderboom 2 review meer over onze conclusie.

Conclusie

De UE Wonderboom 2 zorgt voor een zwaarder geluid dan eerdere modellen. De bas is verbeterd en de toon is gebalanceerd. Het heeft ook een langere levensduur van de batterij, een langere levensduur en kan buitenshuis worden gebruikt. Ik raad zeker aan om UE Wonderboom 2 te kopen. Ik hoop dat deze UE Wonderboom 2 review je in staat zal stellen een verstandige keuze te maken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP