Onze Richtlijnen

Ons Team

We zijn een klein team van twee personen die de huidige markt bekijken om de beste speakers voor u te vinden. Wij zijn natuurlijk ook consumenten en hebben een passie voor alles wat te maken heeft met geluid. Wij staan voor u klaar om goed advies te geven!

Onze Missie

Het is onze missie om onze website bezoekers te helpen met de beste aankoopbeslissingen te nemen.

Wat wij doen

Speakerreviews.nl doet uitgebreid onderzoek en bevelen een breed scala aan producten aan en maken uiteindelijk een samengestelde lijst met aanbevelingen van schrijvers. We ontvangen een aangesloten commissie voor sommige, maar niet alle, producten die we aanbevelen als u besluit het product te kopen.

Nadat we een artikel hebben gepubliceerd, houden we het nog in ons oog. Wij zijn erg professioneel als het gaat om het bijwerken en houden van onze bestaande aanbevelingen. We proberen er voor te zorgen we de nieuwste producten direct testen. Onze aanbevolen producten lopen uiteen van budget tot high-end producten. We bevelen alleen bedrijven aan die betrouwbaar zijn en die een uitstekende klantenservice hebben, zodat u een goede winkelervaring heeft.

Houd er rekening mee dat alle producten, inclusief de producten die we beoordelen en aanbevelen, van tijd tot tijd kunnen worden onderworpen aan terugroepacties of herziene aanbevelingen kunnen bevatten. We raden u daarom aan officiële aankondigingen te controleren die gerelateerd kunnen zijn aan producten die u koopt.

We weten ook hoe frustrerend het kan zijn dat het product niet op voorraad is. Wij proberen dit te verminderen door de beschikbaarheid regelmatig te controleren.

Waarom u ons kunt vertrouwen

De productaanbevelingen van Speakerreviews.nl zijn puur redactioneel. Wij laten externe partijen nooit onze inhoud en productdekking dicteren.

Hoe wij onze producten testen

Wij geloven in het gebruik van deze producten op dezelfde manier als u zou doen. Op straat of bijvoorbeeld thuis. Dus in echte situaties die de producten op de proef stellen. We kopen bijna alle producten die we testen en testen het zelf. We doen dit en proberen een zo objectief beeld te creëren. Als wij de producten aanschaffen kopen wij het bij webwinkels zoals Bol.com, Mediamarkt of Coolblue en gaan dit zelf testen. Hiernaast proberen we zo goed mogelijke foto’s in onze blogs te gebruiken om ervoor te zorgen dat de lezer weet wat hij/zij aanschaft.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP