Audio Pro Addon C10 Review

Audio Pro Addon C10

4.65

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Ontzettend mooi geluid.
  • Multi-room mogelijkheden.
  • Prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen

  • Gebruiksvriendelijkheid omtremt software.

In deze Audio Pro Addon C10 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Audio Pro Addon C10 review: voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: 320 x 166 x 180 mm (bxhxd) | Gewicht: 4 kg | Inclusief versterker: Actieve speaker | Minimale frequentie: 42 | Maximale frequentie: 22000 | Maximale belastbaarheid: 80 Watt | Nominale impedantie: 4 ohm | Gevoeligheid: 98 dB | Speakersysteem: 2-weg | Subwoofer diameter: 130 | Woofer diameter: 130 | Tweeter diameter: 25

Conclusie

De Audio Pro Addon C10 heeft ontzettend mooi geluid, echter kan de gebruiksvriendelijkheid omtremt software verbeteren. Lees mer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Audio Pro Addon C10 review.

VoordelenNadelen
1. Ontzettend mooi geluid.
2. Multi-room mogelijkheden.
3. Prijs/kwaliteit verhouding.
1. Gebruiksvriendelijkheid omtremt software.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Audio Pro Addon C10 op kast

De Audio Pro Addon C10 heeft niet alleen het beste geluid in de Audio Pro-reeks, maar naar onze mening ook de beste geluidskwaliteit. De schaal van het geluid is indrukwekkend en de lage frequenties zorgen voor een warm en krachtig geluid, maar het geeft ook extra ruimte aan de presentatie in termen van gelaagdheid. Ondanks zijn kracht is de Audio Pro Addon C10 ook goed in het vastleggen van meer subtiele prestaties. Lees in de volgende alinea van deze Audio Pro Addon C10 review meer over de kenmerken.

De kenmerken

De achterkant van de Audio Pro Addon C10

De connectiviteit van Audio Pro Addon C10 hetzelfde als die van de rest van de Multi-room-familie. Je kunt verbinding maken met de speaker via wifi, Bluetooth 4.0 en AirPlay, evenals fysieke ingangen: Aux en RCA. Spotify Connect of de Audio Pro App kunnen ook worden gebruikt, waar je voor alle C-serie producten multiroom faciliteiten kunt opzetten. Het voordeel van deze Audio Pro speakers is dat ze de verleiding weerstaan ​​om dingen te ingewikkeld te maken. Hoewel de speakers relatief veel functies hebben, is het ontwerp gericht op geluidsprestaties. Lees in de volgende alinea van deze Audio Pro Addon C10 review meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

Zijkant Audio Pro Addon C10

De achteringang is hetzelfde gebleven, zoals ook te zien is bij de C5-versie. Daarnaast is de bas ook toegenomen: van 10cm naar 13cm. Gecombineerd met een grotere reflexpoort aan de achterkant en een 80 Watt digitale Klasse D-versterker, is dit het dubbele van die van de Addon C5, wat betekent dat de Addon C10 een extra 5 Hz kan bereiken op die basfrequenties. Lees in de volgende alinea van deze Audio Pro Addon C10 review meer over onze conclusie.

Conclusie

Met de lancering van de Audio Pro Addon C10 is het merk vergelijkbare producten een stap voor. Hopelijk heeft deze Audio Pro Addon C10 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP