Top 5 beste soundbars van 2020

Beste uit de test: Yamaha YAS-207

4.85

De geluidskwaliteit

5.0/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid.
  • De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
  • Wanneer je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, bedien je hem met de afstandsbediening van je tv.

Nadelen

  • Je kunt de soundbar niet via Bluetooth met je televisie verbinden.
  • e moet zelf nog een hdmi kabel aanschaffen wanneer je de soundbar hiermee op de tv aan wilt sluiten.

In deze blog lees je alles over de top 5 beste soundbars van 2020. We vergelijken soundbars voor u en zorgen ervoor dat u de beste beslissing kunt nemen.

De top 5 soundbars van 2020

Welkom bij Speakerreviews.nl! We hebben de beste soundbars op een rijtje gezet die je in 2020 kunt kopen. Iedereen houdt van flatscreen-tv’s, maar klinkt je stem vlak? Heb je overwogen om een ​​soundbar toe te voegen? De beste soundbars kunnen indrukwekkende audio behouden terwijl ze tegelijkertijd klein genoeg zijn om voor de tv te liggen. Overweeg het formaat van de tv en het formaat van de nieuwe soundbar voordat je een soundbar koopt.

Je wilt niet dat het door het scherm wordt verduisterd, maar als je een enorme soundbar en een kleine tv hebt, of andersom, ziet het er misschien vreemd uit. Wil je de soundbar voor de tv plaatsen, controleer dan ook de hoogte, want je wilt niet dat de soundbar het beeld blokkeert. Vervolgens moet u zich concentreren op functies. Veel moderne soundbars hebben draadloze subwoofers, Bluetooth-streaming, 4K-vriendelijke HDMI-ingang voor gameconsoles of 4K Blu-ray-spelers, ARC-compatibele HDMI-uitgang en ondersteunen zelfs Dolby Atmos-audio met opwaartse luidsprekers. Denk na over waar u naar gaat kijken en de bron waarmee u verbinding maakt.

Top 5 beste soundbars van 2020: dit is onze top 5

#1 / #5: Yamaha YAS-207
#2 / #5: JBL Bar Studio
#3 / #5: Sonos Beam
#4 / #5: Yamaha YSP-2700
#5 / #5: Dali Katch One

#1 / #5: Yamaha YAS-207

Op #1 in deze blog over de “Top 5 beste Soundbars van 2020”. Een getalenteerde en betaalbare soundbar met indrukwekkend surround-geluid.

Yamaha YAS-207

Geluidsformaten: Dolby & DTS surround sound | Connectiviteit: 1 x HDMI | Streaming: Bluetooth | Subwoofer: Ja | Afmetingen: Soundbar 930 x 60 x 108 mm, subwoofer 14 x 44 x 40 cm (BxHxD)

Redenen om te kopenRedenen om niet te kopen
1. Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid.
2. De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
3. Wanneer je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, bedien je hem met de afstandsbediening van je tv.
1. Je kunt de soundbar niet via Bluetooth met je televisie verbinden.
2. Je moet zelf nog een hdmi kabel aanschaffen wanneer je de soundbar hiermee op de tv aan wilt sluiten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Het feit dat er veel soundbars zijn die concurreren op de budget / mid-end markt, is dat de Yamaha YAS-207 op sommige gebieden uitblinkt in geluidskwaliteit, terwijl andere niets bijzonders zijn. De Yamaha YAS-207 is een natuurlijke entertainer met YSP-technologie (Yamaha Sound Projection), die is ontworpen om een ​​surround sound-ervaring te simuleren met een enkele soundbar. Je krijgt ook meeslepend virtueel geluid, maar deze keer met behulp van de nieuwste codec van DTS: DTS Virtual: X, die de 11.1-kanaalinstelling simuleert.

Het is zeer effectief om een ​​virtuele surround sound-ervaring in huis te halen. De Yamaha YAS-207 is ook uitgerust met een draadloze externe subwoofer en heeft een groot aantal functies, waaronder Bluetooth, een applicatie die kan schakelen tussen surround sound-modi, en een HDMI-verbinding die 4K HDR-pass-through kan bereiken. Na plaatsing zal zijn prestatie het fysieke deel van de balk vernietigen. Het produceert een helder, opwindend geluid en heeft bewezen net zo goed te zijn in het afspelen van muziek als de soundtrack van een film.

#2 / #5: JBL Bar Studio

Op #2 in deze blog over de “Top 5 beste Soundbars van 2020”. Hoge normen en de bouwkwaliteit is erg goed.

Top 5 beste Soundbars van 2020: #2 JBL Bar Studio

Geluidsformaat: JBL Surround Sound | Streaming: Bluetooth v4.2 | Max vermogen: 30W | Verbindingsmogelijkheden: 1 x HDMI ARC | Afmetingen: 86 x 58 x 614 mm (BxHxD)

Redenen om te kopenRedenen om niet te kopen

1. Goed geluid.
2. Diverse instelmogelijkheden.
3. Heel makkelijk te Installeren.
1. Hogere volumes niet geweldig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

We hebben deze JBL-soundbar in eerste instantie getest voor 100 euro. Het geluid is solide en krachtig, connectiviteit omvat een enkele ARC-HDMI-uitgang, optische digitale ingang en Bluetooth. Het is duidelijk dat JBL dit model heeft vervaardigd volgens de gebruikelijke hoge normen van esthetische moderniteit. Gezien zijn kleine formaat (lengte 60 cm X hoogte 6 cm), heeft het JBL-geluid een beperkte schaal, maar het kan nog steeds een zelfverzekerd geluid geven met rijke details, heldere dialogen en een sterke en rijke bodembas.

Je krijgt ook JBL-surroundgeluid, een interne technologie die is ontworpen om het surroundgeluid van het 5.1-systeem na te bootsen. Het bewijst verder dat deze soundbar ernaar streeft de beperkingen te overwinnen die door zijn grootte worden opgelegd. Het is misschien geen leider in de branche, maar voor geld is dit een goede keuze voor een indrukwekkende allround speler. Als je de stille speakers van je tv volledig wilt upgraden, zit je met deze speaker niet fout. Samen met ons staat deze speaker op de tweede plaats van de 5 beste soundbars van 2020.

#3 / #5: Sonos Beam

Op #3 in deze blog over de “Top 5 beste Soundbars van 2020”. Klein, aanpasbaar en klinkt goed. Dit is de beste Sonos-soundbar tot nu toe.

Top 5 beste Soundbars van 2020: #1 Sonos Beam

Geluidsindelingen: Dolby Digital 5.1 | Verbindingsmogelijkheden: 1 x HDMI ARC, 1 x optisch digitaal, Wi-Fi, Ethernet | Spraakbesturing: Amazon Alexa | Afmetingen: 651 x 68,5 x 100 mm (BxHxD)

Redenen om te kopenRedenen om niet te kopen
1. Door de topklasse beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
2. Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.
3. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de soundbar aan via spraakopdrachten.
1. De soundbar heeft geen subwoofer die diepe bastonen produceert voor een kamervullend geluid.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Op basis van het geluid per euro is Sonos Beam de beste soundbar die momenteel verkrijgbaar is. In vergelijking met Sonos Playbase voegt het wat inhoud toe aan de specificaties, waaronder HDMI-aansluiting en spraakbesturing van Amazon Alexa en Google Assistant Siri. Dit is een betaalbare soundbar die je luisterervaring kan veranderen. Het is klein en licht, geschikt voor de meeste tv’s. Er zijn stijlvolle aanraakbedieningen aan de bovenkant en HDMI- en Ethernet-poorten aan de achterkant. U kunt de balk aan de muur bevestigen.

De geluidskwaliteit is geweldig. Er zijn vier drivers met volledig bereik, één tweeter, drie passieve radiatoren en vijf klasse D-versterkers aan de binnenkant, die u kunnen helpen geluid in de kamer over te brengen en een meeslepende filmachtige ervaring te creëren. De breedte, diepte en driedimensionaliteit van het geluid overtroffen de verwachtingen.

  • Wilt u meer informatie over deze soundbar? Lees hier de uitgebreide Sonos Beam review.

#4 / #5: Yamaha YSP-2700

Op #4 in deze blog over de “Top 5 beste Soundbars van 2020”. Deze Yamaha soundbar dompelt je onder in de soundtrack van de film.

Yamaha YSP-2700
Redenen om te kopenRedenen om niet te kopen
1. Mooi geluid.
2. Stevige bouw.
1. Zorgvuldige plaatsing vereist.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Er zijn veel redenen waarom u het traditionele volledige surround sound-systeem kunt vermijden en kunt overschakelen naar iets handiger. Onvoldoende ruimte, te veel kabels, te veel moeite, etc. Al meer dan tien jaar is Yamaha YSP-2700 soundbar een van de beste oplossingen, het biedt een eenvoudigere en compactere manier om surround sound-effecten in uw huis te brengen. De Yamaha YSP-2700 is een product van grote waarde, het weerkaatst geluid van de muur om een ​​7.1-kanaals effect te creëren en wordt geleverd met een kubusvormige front-subwoofer. Het biedt veel connectiviteit, waaronder één HDMI-uitgang en drie HDMI-ingangen, ondersteunt HDCP 2.2, 4K-video en Dolby Digital TrueHD en DTS: HD-audioformaten.

Er is echter geen ondersteuning voor Dolby Atmos. Er is ook Bluetooth, Wi-Fi (tot 24-bit / 192 kHz) en Apple AirPlay-streaming. En het bestaan ​​van Yamaha MusicCast betekent dat u de bar kunt integreren in het Yamaha MusicCast-multiroom-systeem. De prijs van deze soundbar is nog geen 1.000 euro. Echter, gezien het brede en ruimtelijke geluidsveld, de goede dynamiek en uitstekende functies, is de prijs van Yamaha YSP-2700 redelijk.

#5 / #5: Dali Katch One

Op #5 in deze blog over de “Top 5 beste Soundbars van 2020”. Een opgeruimde soundbar die geweldig is voor films en muziek. U hoeft hem alleen maar aan de muur te monteren.

Dali Katch One

Geluidsformaten: Dolby Digital 5.1 | Connectiviteit: HDMI (ARC), optisch x 2, 3,5 mm | Streaming: Bluetooth (aptX) | Subwoofer: Nee | Afmetingen: 860 x 164 x 69 mm (BxHxD)

VoordelenNadelen
1. Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid. 
2. De soundbar beschikt over zowel een hdmi- als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten. 
1. Je kunt de soundbar niet via wifi aan je smartphone of speakers koppelen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De Dali Katch One heeft vijf verschillende audio-ingangen, drie installatiemethoden en tien drivers werken samen om een ​​meeslepende audio-ervaring te bieden. Het is erg lang, dus je moet het echt aan de muur monteren, maar dit zal alleen de basprestaties van de achterste driver vergroten. De Dali Katch One is een zeer goede soundbar met drie verschillende oppervlakte-effecten: ijzerzwart, ivoorwit en bergwit. Er is een ARC-compatibele HDMI-aansluiting om audio van de tv te krijgen, evenals een paar optische ingangen en Bluetooth.

Dit Deense bedrijf steekt 4 mid / bass drivers, 4 passieve radiatoren en 2 tweeters in de soundbar, en zorgt voor uitstekende dynamische prestaties en een breed en helder geluidsveld, wat zeer geschikt is voor films. Het heeft ook de mogelijkheid om goede muziek te laten klinken. Heb je genoeg ruimte om de soundbar aan de muur te monteren, dan is deze soundbar een uitstekende keuze voor elke tv-opstelling.

Wilt u meer informatie over deze soundbar? Lees hier de uitgebreide Dali Katch One review.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP