Beste Mediaspelers 2021: Wat zijn de beste TV Mediaspelers?

Beste Mediaspelers 2021: Wat zijn de beste TV Mediaspelers?

Beste Mediaspelers 2021: Google Chromecast met Google TV

4.85

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Stream in 4K HDR voor een unieke kijkervaring.
  • Bedien de Chromecast met de stemassistent.
  • Dankzij Google TV heb je genoeg keuze in content.

Nadelen

  • Je televisie heeft een HDMI-poort nodig.

Hoe komen wij op deze lijst met de Beste Mediaspelers 2021: Wat zijn de beste TV Mediaspelers? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Beste Mediaspelers 2021: dit is onze top 3

#1 / #3: Google Chromecast met Google TV
#2 / #3: Apple TV 4K
#3 / #3: Google Chromecast V3

#1 / #3: Google Chromecast met Google TV

Beste Mediaspelers 2021: Wat zijn de beste TV Mediaspelers? - Google Chromecast met Google TV

SPECIFICATIES
Kan zelfstandig met internet verbinden: Ja | App vereist voor gehele functionaliteit: Ja | Wifi vereist: Ja | Mobiele data verbinding mogelijk: Nee

Voor-en nadelen: Google Chromecast met Google TV

VoordelenNadelen
1. Stream in 4K HDR voor een unieke kijkervaring.
2. Bedien de Chromecast met de stemassistent.
3. Dankzij Google TV heb je genoeg keuze in content.
1. Je televisie heeft een HDMI-poort nodig.

De Google Chromecast met Google TV is de opvolger van Android TV en zal in 2021 worden gepromoot op smart-tv’s. Het ziet er beter uit en het is gemakkelijker te gebruiken. Belangrijker nog, het is erg goed in het geven van suggesties voor inhoud. Het beste advies komt altijd van een streamingdienst waarop u al bent geabonneerd en die waar mogelijk de hoogste kwaliteit biedt, in plaats van dat Google u inhoud probeert te verkopen waartoe u al toegang hebt. Het enige dat u in gedachten moet houden, is dat het geen toegang tot Apple TV of Apple Music toestaat. Al om al, een verdiende eerste plek in deze lijst met de beste Mediaspelers 2021: Wat zijn de beste TV Mediaspelers?

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2 / #3: Apple TV 4K

Beste Mediaspelers 2021: Wat zijn de beste TV Mediaspelers? - Apple TV 4K

SPECIFICATIES
Type beelddefinitie ondersteuning: Ultra HD (4K) | Videoresolutie hoogte: 2160 pixels | Videoresolutie breedte: 3840 pixels | Type HDR: Dolby Vision, HDR10 | Wifi standaarden: Wireless AC, Wireless G, Wireless N

Voor-en nadelen: Apple TV 4K

VoordelenNadelen
1. Met een opslagcapaciteit van 64GB heb je voldoende ruimte voor al je foto’s, video’s en games. 
2. Ondersteunt 4K HDR, waardoor jij je favoriete Apple TV+ series en Netflix films op ultra high definition kwaliteit bekijkt. 
3. Via AirPlay spiegel je de content van je iPhone of iPad – bijvoorbeeld foto’s of muziek – gemakkelijk naar je Apple TV. 
1. Je kunt alleen genieten van de hoge 4K resolutie en HDR als je een televisie hebt die HDR10 en Dolby Vision ondersteunt, én je een (nieuwe) HDMI 2.0 kabel hebt om Apple TV 4K mee aan te sluiten. 
2. Er wordt geen HDMI kabel meegeleverd om Apple TV 4K op je televisie aan te sluiten.

De Apple TV 4K zorgt voor een soepele ervaring die we normaal van Apple verwachten. Spraakbesturing is compatibel met de persoonlijke assistent van Apple, Siri, en 4K en HDR maken deel uit van het pakket. Dankzij de rijke catalogus van 4K- en HDR-content van Apple is er nog steeds genoeg te zien, en met de komst van Apple TV + streamingdiensten gaat het beter. Netflix, iPlayer en Amazon Prime Video worden geleverd met Now TV en alle soorten inhoud zijn ook mogelijk. Als je tevreden bent met het Apple-ecosysteem, is dit de juiste keuze voor jou!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3 / #3: Google Chromecast V3

Google Chromecast V3

Voor-en nadelen: Google Chromecast V3

VoordelenNadelen
1. Stream apps zoals Spotify, YouTube en Netflix naar je tv. 
2. Dankzij 5GHz wifi stream je video’s met een hogere resolutie en met minder haperingen naar je tv. 
3. Je plaatst de Chromecast eenvoudig achter elke tv met de flexibele HDMI kabel. 
1. De Chromecast ondersteunt geen 4K resolutie, bekijk daarvoor de Google Chromecast Ultra.

Voor slechts 35 euro is dit een van de goedkoopste videostreaming-apparaten die er is. Chromecast is een klein apparaat, als je geen 4K tv hebt, heb je alleen een resolutie van 1080p nodig. U kunt Netflix streamen, evenals Google Play Movies en YouTube TV. Op het gebied van muziek wordt Spotify verzorgd. Nu bevat het ook Amazon Prime Video. Je moet Google Chromecast bedienen via je telefoon (of tablet), dus in tegenstelling tot de meeste mediaspelers hier is het wat anders. Maar over het algemeen is het een heerlijke mediaspeler!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste Mediaspelers 2021: Wat zijn de beste TV Mediaspelers?” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste Mediaspelers 2021: Wat zijn de beste TV Mediaspelers”? Bekijk hieronder meer.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP