Beste DJ Koptelefoons onder 100 euro

Beste DJ Koptelefoons onder 100 euro

Beste DJ Koptelefoon onder 100 euro: Audio-Technica ATH-M40x

4.75

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Door de draai- en kantelbare oorschelpen luister je gemakkelijk met 1 oor naar de muziek.
  • Het krulsnoer geeft je bewegingsvrijheid zonder dat de lange kabel op de grond hangt.

Nadelen

  • De koptelefoon heeft geen knoppen om je muziek mee te bedienen.

Er zijn super veel koptelefoons op de huidige markt en je ziet soms de bomen niet meer door het bos. Dit geldt natuurlijk ook voor DJ koptelefoons. We weten dat er veel verschillende modellen zijn en wij hebben een lijst gemaakt (en getest) met de beste DJ Koptelefoons onder 100 euro. Voor de mensen die het niet weten: DJ koptelefoons zijn speciale hoofdtelefoons voor DJ’s. In vergelijking met gewone koptelefoons zijn deze meestal gemaakt in de vorm van oorbeschermers en hebben ze een hogere geluidsisolatie. In vergelijking met normale koptelefoons is de geluidskwaliteit meestal beter. Daarnaast hebben DJ koptelefoons ook andere functies waardoor ze flexibeler zijn. Vaak zie je een DJ de koptelefoon tegen het oor in één hand houden. Sommige DJ koptelefoons hebben ook bedieningsknoppen waarmee je verschillende nummers kunt rangschikken. Ze kunnen soms het huidige nummer in het ene oor afspelen, terwijl het andere oor het volgende nummer afspeelt. Dit betekent dat ze zijn ontworpen om te worden gebruikt met DJ apparatuur. Over het algemeen bieden ze meer functies, een betere geluidsisolatie en hebben ze een betere geluidskwaliteit.

Beste DJ Koptelefoons onder 100 euro: dit is onze top 4

#1/ #4: Audio-Technica ATH-M40x
#2/ #4: Pioneer HDJ-X5-K
#3/ #4: Sennheiser HD 300
#4/ #4: Sony MDR-7506

#1/ #4: Audio-Technica ATH-M40x

Beste DJ Koptelefoon onder 100 euro

Beste DJ Koptelefoons onder 100 euro - Audio-Technica ATH-M40x

SPECIFICATIES
Over-ear | Batterijduur: 0uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | 240 gram

Voor-en nadelen: Audio-Technica ATH-M40x

VoordelenNadelen
1. Door de draai- en kantelbare oorschelpen luister je gemakkelijk met 1 oor naar de muziek.
2. Het krulsnoer geeft je bewegingsvrijheid zonder dat de lange kabel op de grond hangt.
1. De koptelefoon heeft geen knoppen om je muziek mee te bedienen.

De Audio-Technica ATH-M40x biedt een zeer nauwkeurige monitoring en een verbluffende geluidskwaliteit. Elk deel van het hoorbare spectrum wordt goed weergegeven, zonder gedempte delen. De algehele frequentierespons is vlak, wat een goede weergave geeft. Deze functie maakt het een uitstekende keuze als je ook muziek wilt produceren of opnemen thuis of in een studio. De ATH-M40x komt ook met 90 graden draaibare oorkappen, wat ongelooflijk handig is voor draaien met één oor. De koptelefoon van Audio-Technica wordt geleverd met drivers van 40 millimeter met verbazingwekkende magneten en spoelen met koper beklede aluminiumdraden. Naast deze drivers hebben ze een behoorlijk goede geluidsisolatie met circumaurale ontwerpcontouren. Dit is erg handig in luide omgevingen. Dit zijn natuurlijk geen professionele koptelefoons, maar u moet weten dat u op dit prijsniveau niet beter kunt krijgen dan deze kwaliteit. Als u voor deze prijs zo dicht mogelijk bij een professionele DJ koptelefoon wilt komen, zou u voor de ATH-M40x moeten gaan!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2/ #4: Pioneer HDJ-X5-K

Beste functionele DJ Koptelefoon onder 100 euro

Pioneer HDJ-X5-K

SPECIFICATIES
Over-ear | Batterijduur: 0uur | Geschikt voor: DJ | 269 gram | Geen Bluetooth

Voor-en nadelen: Pioneer HDJ-X5-K

VoordelenNadelen
1. Het brede frequentiebereik van 5 tot 30.000 Hertz zorgt ervoor dat je de hoge en lage tonen goed hoort.
2. Door de draai- en kantelbare oorschelpen luister je gemakkelijk met 1 oor naar muziek.
3. De oorkussens zijn verwisselbaar wanneer ze versleten zijn.
1. De koptelefoon wordt zonder vliegtuigadapter geleverd.

De Pioneer HDJ-X5-K heeft veel uitstekende functies, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor een DJ Koptelefoon onder de 100 euro. De HDJ-X5-K van Pioneer zorgt voor een behoorlijk kwalitatief geluid. Het bedrijf heeft de prestaties van deze koptelefoon geanalyseerd en hebben gekeken naar de feedback van de gebruikers om de geluidsprestaties te verbeteren en de prijs op een zeer redelijk niveau te houden. Het frequentiebereik is groot en het heeft en geluidsoutput van 102 decibel. De hoofdtelefoon maakt gebruik van hoogwaardige koepelvormige drivers van 40 mm en ze worden geleverd met een 1,2 meter lange spiraalkabel. Echter zijn ze niet zo comfortabel als we hadden verwacht, vooral als je de koptelefoon langere tijd op hebt.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3/ #4: Sennheiser HD 300

Beste budget DJ Koptelefoon onder 100 euro

Sennheiser HD 300

SPECIFICATIES
Over-ear | Batterijduur: 0uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | 182 gram | Geen Bluetooth

Voor-en nadelen: Sennheiser HD 300

VoordelenNadelen
1. Je vouwt de koptelefoon op, waardoor je hem gemakkelijk opbergt.1. De koptelefoon heeft geen afstandsbediening in de kabel waar je jouw muziek mee bedient.

De Sennheiser HD 300 is een van de beste voorbeelden die we kunnen vinden omtrent DJ koptelefoons onder de 100 euro. Dit is een gesloten koptelefoon met een klassieke in-ear structuur. Maar wat ze speciaal maakt, is de verrassend lage prijs. Hoe het zulke uitstekende prestaties kan behouden, is echt uniek voor deze prijs. Als uw budget krap is kan je niet fout gaan met deze set. Ruisonderdrukking is ook erg goed. Ondanks deze kwaliteiten is de Sennheiser HD 300 niet uitgerust met roterende oorschelpen. Naar mijn mening zijn ze in ieder geval erg flexibel en comfortabel, maar je zult niet alle functies kunnen gebruiken die een standaard professionele DJ koptelefoon heeft. Voor beginnende DJ’s is dit een zeer betaalbare optie!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4/ #4: Sony MDR-7506

Beste geluidskwaliteit DJ Koptelefoon onder 100 euro

Sony MDR-7506

SPECIFICATIES
Professionele Stereo koptelefoon

Voor-en nadelen: Sony MDR-7506

VoordelenNadelen
1. Betrouwbaar.
2. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
3. Hoge geluidskwaliteit.
1. Beschikt niet over alle kenmerken.

Het beste aan deze Sony MDR-7506 koptelefoon is dat het vrij goedkoop is, althans wat betreft de kwaliteit die je krijgt. Als je naar deze koptelefoon kijkt, is het duidelijk dat het geen volledig professionele koptelefoon is. U kunt echter nooit een koptelefoon van topkwaliteit verwachten van minder dan 100 euro. Echter, is het geluid van deze koptelefoon verbluffend. Hoewel het niet vlak is, kunnen we nog steeds elk deel van het spectrum goed horen. Ze zijn zwaarder in het midden, zwakker aan de onderkant, en de high-end is uitstekend. Het heeft helaas niet zoveel functies als sommige andere DJ koptelefoons. Ze hebben geen draaifunctie, wat voor veel DJ’s een probleem kan zijn. Ze zijn wel heel goed geïsoleerd. Voor degenen die op zoek zijn naar en DJ koptelefoon is dit toch redelijk beperkt door de weinig geleverde functies. Het heeft wel een top geluidskwaliteit.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Conclusie

Er zijn genoeg kwalitatieve DJ koptelefoons op de markt. Hoewel je niet fout kan gaan met deze lijst, vinden wij de Audio-Technica ATH-M40x de beste DJ koptelefoon onder de 100 euro. Het heeft een uitstekende geluidskwaliteit, het is zeer betrouwbaarheid, het heeft draaibare oorschelpen en ook nog is een strak ontwerp. Ze zouden moeten voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende DJ’s van Nederland!

Hopelijk heeft deze “Beste DJ Koptelefoons onder 100 euro” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste DJ Koptelefoons onder 100 euro” blog?, klik dan hieronder.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP