Devialet Phantom Reactor 900 review

Devialet Phantom Reactor 900

4.85

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Slim van binnen, opvallend van buiten.
  • Overschreven specificatie.
  • Een enorm heftig geluid.

Nadelen

  • Heeft meer scheiding en ruimte nodig bij de levering van het geluid.

In deze Devialet Phantom Reactor 900 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

SPECIFICATIES
Bluetooth | Topklasse

Conclusie

De Devialet Phantom Reactor 900 heeft erg veel te bieden. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Devialet Phantom Reactor 900 review.

VoordelenNadelen
1. Slim van binnen, opvallend van buiten.
2. Overschreven specificatie.
3. Een enorm heftig geluid.
1. Heeft meer scheiding en ruimte nodig bij de levering van het geluid.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Devialet Phantom Reactor 900 in kamer

We zijn begonnen met het nummer “Barracuda, Heart” en vanaf het begin was het een geluids- en visuele ervaring. Het klonk als de meest indrukwekkende speaker die we in tijden hadden getest. De muziek had snel bewegende baslijnen, en de Phantom behandelde het met autoriteit en controle. De essentie van de geproduceerde bas is meestal gerelateerd aan grotere drivers of zelfs grotere behuizingen. De slagkracht van de Phantom is onverwacht en de balans is goed. Qua uiterlijk is de Phantom net als andere apparaten buiten de Phantom-serie. Al om al heeft het een ongelooflijke bas, vergezeld met prachtige beweging aan de zijkant.

De Phantom klapt zijn vleugels als een lang verloren zwaan en behoudt de herinnering aan hoe hij het deed. Overschakelend naar een 24-bit bestand toont de Phantom betrouwbaarheid in het middenbereik. De variabele toonhoogte wordt gereproduceerd met een prachtig detail en natuurgetrouwheid die zijn toon bijna bedwelmend maakt. De mid-range is zelfverzekerd genoeg om zijn positie te behouden, maar slim genoeg om de smaakdetails van de zanger tussen de songregels te onthullen. De Phantom is overgeschakeld op titanium tweeters en dit betekent dat de Phantom een ​​groter bereik en duidelijkere hoge frequentieprestaties heeft dan zijn “goedkopere” tegenhangers. De timing en de algemene interactie tussen musici is bewonderenswaardig. Uiteindelijk is het echter het gelukkigst als het een controleerbare storm van actie uitzendt. De website van het bedrijf beschrijft het vermogen van de Phantom als “ultracompact geluid en fysieke impact” te hebben, wat moeilijk te betwisten valt. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Devialet Phantom Reactor 900 review.

De bouwkwaliteit

Devialet Phantom Reactor 900 zijkant

De externe veranderingen van de Phantom zijn klein. De Devialet Phantom Reactor 900 heeft dezelfde buitenschaal als zijn zilveren broer, en voor de tweede keer in een jaar vonden we het moeilijk om het opvallende uiterlijk van de Devialet te vergelijken. De Phantom is 26 cm hoog en 25 cm breed en weegt slechts 11,4 kilogram. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Devialet Phantom Reactor 900 review.

De kenmerken

Devialet Phantom Reactor 900 achterkant

Er zijn enkele veranderingen onder de huid van de Phantom. De Texas Instruments DAC van Lesser Phantoms is vervangen door een gepatenteerde converter die is ingebed in Devialet’s Analog Digital Hybrid-technologie. Het is het merk ADHV2, dat Klasse A- en Klasse D-versterkingsfuncties combineert, met als doel de inherente voordelen van elke technologie te maximaliseren en de inherente tekortkomingen ervan te minimaliseren. De Phantom tweeter is een titanium dome, wat een theoretische verbetering is van het aluminium alternatief, maar een lager bereik heeft. Uiteraard wordt ook het piekvermogen sterk verhoogd. Hoewel de DAC is veranderd heeft de Phantom nog steeds de grootste 24-bit / 192 kHz audiobestandsresolutie in vergelijking met de Silver.

De bandbreedte is echter in beide richtingen toegenomen, tot 14 Hz onderaan en 27 kHz bovenaan. De Phantom is uiteraard ontworpen als draadloze speaker en beschikt over bluetooth- en wifi-connectiviteit. Maar voor oudere apparaten zijn er ook digitale optische verbindingen. Voor degenen die signaalstabiliteit belangrijker vinden dan decoratief minimalisme, is er ook een Ethernet verbinding aanwezig.

Naast druk gerelateerd aan prijs of vermogen is er 1,2 ton druk nodig om de Phantom-behuizing af te dichten en is 30 kilogram stuwkracht vereist om de zijwoofer aan te drijven. Veroorzaakt niet de overduidelijke overdrijving van Devialet, de zogenaamde “heart bass burst”. Hoewel de Phantom een ​​complexe architectuur heeft, kan het toch in de meest gewone zin als draadloze speaker worden gebruikt. De Phantom is eenvoudig in te stellen en het is ook heel gemakkelijk te bedienen. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Devialet Phantom Reactor 900 review.

Conclusie

De Devialet Phantom Reactor 900 heeft een verblindende visuele impact en oorverdovend geluid. Echter, heeft u wel een dikke portemonnee nodig. Hopelijk heeft deze Devialet Phantom Reactor 900 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Deze Devialet Phantom Reactor 900 review is natuurlijk niet compleet zonder product specificaties. Lees hieronder meer.

De specificaties

Algemeen
KleurWit
BluetoothJa
WaterbestendigNee
Connectiviteit
BluetoothJa
Productinformatie
EAN3663424008075

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP