iON Party Rocker Max review

iON Party Rocker Max

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Creëer je eigen lichtshow met de ingebouwde discoverlichting.
  • Met de meegeleverde microfoon zing je mee met de muziek.
  • Door het trolley ontwerp neem je de speaker overal mee naartoe.

Nadelen

  • Je kunt je smartphone niet via NFC met de speaker verbinden.

In deze iON Party Rocker Max review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

iON Party Rocker Max review - Voorkant

Conclusie

De iON Party Rocker Max is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtig karaoke speaker die de hele nacht meegaat. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze iON Party Rocker Max review.

VoordelenNadelen
1. Creëer je eigen lichtshow met de ingebouwde discoverlichting. 
2. Met de meegeleverde microfoon zing je mee met de muziek. 
3. Door het trolley ontwerp neem je de speaker overal mee naartoe. 
1. Je kunt je smartphone niet via NFC met de speaker verbinden.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De draagbaarheid

iON Party Rocker Max review - Voorkant

De alles-in-één combinatie van leuke verlichting, draagbaarheid, uitstekende geluidskwaliteit vormen een hele bijzondere combinatie. De geluidskwaliteit is erg hoog en de bas springt eruit. Onthoud wel dat de iON Party Rocker Max bedraad is, dus als u een draadloze microfoon wilt gebruiken, moet u een draadloze microfoon apart installeren.

De batterijduur

iON Party Rocker Max review - Voorkant

Hoewel ik niet zeker weet hoeveel ampère de batterij bevat zal het zeker erg veel zijn. Hun belofte is een batterijduur van 75 uur na het loskoppelen. We probeerden de iON Party Rocker Max bij een tuinfeestje van een vriend van mij en na een feestje van circa 4 uur zat de batterij nog 75% vol. De speaker kan ongeveer 7 uur meegaan voordat het op is. Over het algemeen waren we zeer tevreden over de batterijduur.

Leuke karaokefeesten

iON Party Rocker Max review - Voorkant

Als u van plan bent om een karaokefeest naar een hoger niveau te tillen is de iON Party Rocker Max de ideale speaker voor u. Uw kleine speaker van circa 50 Watt zal u waarschijnlijk teleurstellen. Producten zoals de iON Party Rocker Max zijn de perfecte oplossing voor diegenen die 100 Watt geluid willen leveren voor grotere ruimten. Natuurlijk kunt u de speaker ook thuis comfortabel gebruiken. Laat je niet intimideren door de grote knop bovenop de speaker aangezien dit de volumeknop is. Als u het laag instelt, kunt u nog steeds een uitstekende geluidskwaliteit krijgen en een langere levensduur van de batterij hebben. De speaker produceert een zeer rijke bastoon, die het geluid isoleert van het middengebied, maar de samenhang niet verliest. Het middenbereik geeft de duidelijke details die in de achtergrondmuziek te horen zouden moeten zijn, terwijl de hoge frequentie doet wat ze moeten doen zonder hard te zijn.

Krachtige Bluetooth speaker

Speaker voorkant

Naast een bluetooth-koppeling en -verbinding is het een naadloze ervaring en het heeft ons positief verrast hoe het signaal wordt opgepikt. In het verleden hebben we veel bluetooth-compatibele karaokespeaker geprobeerd, maar velen van hen hebben zich snel van de markt teruggetrokken. Zelfs als u zich 20 meter van de speaker bevindt, kan het bluetooth-signaal probleemloos worden ontvangen. Lees meer over onze conclusie in het volgende gedeelte van deze iON Party Rocker Max review.

Conclusie

Wij zijn positief verrast door de iON Party Rocker Max en onze karaokefeestjes worden stukken beter. De iON Party Rocker Max is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtig maar draagbaar karaok speaker dat de hele nacht meegaat. Deze iON Party Rocker Max review is natuurlijk niet compleet zonder productspecificaties. Lees hieronder meer over de specificaties van deze speaker.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Productspecificaties

Algemeen
MerkION
KleurZwart
BluetoothJa
Gewicht14770 gram
WaterbestendigNee
Connectiviteit
BluetoothJa
AfstandsbedieningNee
Audio specificities
Totaal vermogen100 Watt
Stroomvoorziening
Telefoon laden via USBNee
Overige kenmerken
Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen1

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP