Naim Mu-so 2 Review

Naim Mu-so 2

4.55

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

De kenmerken

4.5/5

Voordelen

  • Door de uitstekend beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
  • Dankzij de ingebouwde Google Chromecast luister je draadloos naar muziek en streamingdiensten.
  • Met extra Naim speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.

Nadelen

  • De speaker beschikt niet over een ingebouwde spraakassistent voor spraakbediening.

In deze Naim Mu-so 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Naim Mu-so 2 review; zijkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: BxHxD: 628 x 122 x 264 mm | Vermogen: 450W | Kenmerken: Bluetooth V4.0, multi-room, wifi, UPnP, Spotify, AirPlay 2, Chromecast, Tidal | Aansluitingen: 3,5 mm stereo, optisch, Ethernet, HDMI ARC

Conclusie

We zijn verbaasd hoeveel progressie de Naim Mu-so 2 met zich meebrengt, maar deze verbeteringen zijn nodig om de forse prijsverhoging ten opzichte van het origineel te rechtvaardigen.

VoordelenNadelen
1. Door de uitstekend beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
2. Dankzij de ingebouwde Google Chromecast luister je draadloos naar muziek en streamingdiensten.
3. Met extra Naim speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.
1. De speaker beschikt niet over een ingebouwde spraakassistent voor spraakbediening.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Naim Mu-so 2 voorkant

Om de prestaties te verbeteren, heeft Naim een ​​nieuwe driver geïnstalleerd. Geoptimaliseerd in samenwerking met Focal, en mede aangedreven door 450 Watt versterking. De woofer heeft een langere spreekspoel en grotere magneten om vervorming te verminderen, terwijl de middentonen een beter bas-surroundeffect hebben om de fase met de conus te verbeteren. Het nieuwe verwerkingsvermogen is 13 keer dat van de originele Mu-so-instructies, en alle digitale analoge ingangen en alle digitale ingangen kunnen naar behoefte worden gesampled of gedownsampled naar 24-bits / 88 kHz-uitvoer.

Naim besteedt ook aandacht aan digitale timing, die ook de taak van de Master Clock van het systeem uitbreidt naar streaming-kaarten, net als Naim’s hoogwaardige ND555-streamingmedia. Om het baseffect te verbeteren, heeft Naim de fysieke structuur van het systeem opnieuw ontworpen door het volume van de speaker met 15% te verhogen. Toen de drum klonk, werd duidelijk dat de bas meer controle en stevigheid had. Muzikaliteit is nog steeds essentieel om Mu-so 2 als soundbar te gebruiken. In de volgende paragraaf van deze Naim Mu-so 2 review lees je meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

Naim Mu-so 2 op glazen tafel

De Naim Mu-so 2 heeft een verbeterd aanraakbedieningspaneel, omgeven door zijdezachte verlichte knoppen, kunt u het volume wijzigen, de geluidsbron wijzigen en de vooraf ingestelde muziek selecteren om af te spelen. U kunt via de Naim-app maximaal vijf presets instellen, zoals albums, afspeellijsten of radiostations. Met de naderingssensor kunt u het display activeren en pictogrammen met de hand laten oplichten.

De esthetiek van de Naim Mu-so 2 is duidelijk, maar net als de originele versie zijn er duidelijke tekenen van persoonlijkheid. Het aluminium chassis heeft een nieuwe gepolijste grijze afwerking en de eerste rij golvende roosters (zwart, terracotta, olijfgroen en blauw zijn beschikbaar) is nu gemaakt van een nieuw type nylon en polyester vlechtwerk, dat volgens Naim is In het middelste gedeelte wordt de geluidsgevoeligheid verhoogd met ongeveer 1 dB. In de volgende paragraaf van deze Naim Mu-so 2 review lees je meer over de kenmerken.

De kenmerken

Naim Mu-so 2 review; in woonkamer

Naim claimt de Wi-Fi-stabiliteit te verbeteren, hoewel een bekabelde Ethernet-verbinding nog steeds de beste keuze is. Net als de originele Mu-so biedt Bluetooth offline streaming, terwijl USB, optische en 3,5 mm-ingang verbinding bieden met andere bronnen (zoals cd-speler of televisie). Voor de laatste besloot Naim ook om HDMI ARC toe te voegen. Maak verbinding zodat u de Mu-so 2 op een tv of AV-ontvanger kunt aansluiten om hoogwaardige Blu-ray-formaten af ​​te spelen, zoals Dolby TrueHD.

De bediening is afkomstig van de nieuwste versie van de goed ontworpen Naim-app (iOS en Android). Het hoofdscherm biedt gemakkelijke ingangsselectie en toegang tot voorinstellingen. De bibliotheekweergave van onze server is gemakkelijk te navigeren. De getijden zijn ook goed geïntegreerd. De app is ook een essentiële tool voor het koppelen en bedienen van meerdere kamers. Met behulp van het nieuwste streaming mediaplatform kan Mu-so 2 worden gekoppeld aan andere Mu-so 2-, Mu-so- en Mu-so Qb-speakers of andere compatibele Naim-producten.

Dit kan op drie manieren: via AirPlay 2, Google Chromecast of de eigen software van Naim. De eerste twee zijn toegankelijk via Apple-apparaatsoftware en Chromecast-applicatie of Google Home-applicatie. U kunt streamen vanaf NAS-schijven in meerdere kamers via de “Now Playing” -interface van de Naim-app. Druk op het pictogram in de rechter benedenhoek van het vierkant om onafhankelijk verbinding te maken, de verbinding te verbreken en het volume te wijzigen. Als er ruimte is, kunt u maximaal acht speakers koppelen.

Met een reeks instellingen kunt u alles voltooien, van het benoemen en bijwerken van Mu-so tot het instellen van een slaaptimer of wekker. U kunt het geluid aanpassen aan de positie van Mu-so 2. Kies uit “dichtbij muur”, “dichtbij hoek” of “geen compensatie”. Gebruikers van Roon-muziekspelersoftware kunnen Roon-Ready Mu-so 2 bedienen via Roon’s eigen applicatie. De tabletafstandsbediening is niet zo goed als het ronde model dat bij de originele Mu-so werd geleverd, maar biedt een directere bedieningsmethode als je even wilt pauzeren van het scherm van de smartphone of tablet. In de volgende paragraaf van deze Naim Mu-so 2 review lees je meer over onze conclusie.

Conclusie

We zijn verbaasd hoeveel progressie de Naim Mu-so 2 met zich meebrengt, maar deze verbeteringen zijn nodig om de forse prijsverhoging ten opzichte van het origineel te rechtvaardigen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP