Anker Soundcore Flare Review

Anker Soundcore Flare

4.65

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

Voordelen

  • Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik.
  • Je koppelt de speaker aan een andere Anker Soundcore Flare voor een hoger volume.
  • Met de speaker creëer je een lichtshow in je kamer.

Nadelen

  • De speaker is alleen waterbestendig, niet stofbestendig.

In deze Anker Soundcore Flare review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Anker Soundcore Flare Voorkant

SPECIFICATIES
Gewicht: 200 gram | Levensduur batterij: 12 uur | Draadloos bereik: 20m | NFC: Nee | Aux-in: Ja | Bluetooth-versie: 4.2 | Weerbestendig: Ja-IPX7 | Laadt apparaten op via USB: Nee

Conclusie

Een hard volume met een mooie lichtshow in je kamer.

VoordelenNadelen
1. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik. 
2. Je koppelt de speaker aan een andere Anker Soundcore Flare voor een hoger volume. 
3. Met de speaker creëer je een lichtshow in je kamer. 
1. De speaker is alleen waterbestendig, niet stofbestendig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Anker Soundcore Flare Review Playtime

De geluidskwaliteit van de Anker Soundcore Flare is zeer gebalanceerd. Soms, als de EQ op vlak is ingesteld, kan de hoge tonen een beetje hard zijn. Voor de grootte van de speaker kan Anker Soundcore Flare behoorlijk veel geluid produceren en hiernaast ook veel bas. Nadat wij de basversterkingsfunctie hadden ingeschakeld, merkten we dat deze iets meer bas produceerde dan de UE Wonderboom 2. Helaas misten ze allebei de impact van grote speakers, zoals de Sonos One SL.

We hoorde een lichte vervorming, dus degenen die graag naar muziek luisteren, moeten geld uitgeven aan grotere speakers. De batterijduur is ongeveer 12 uur, afhankelijk van het volume en de helderheid van de LED. Door de LED op gemiddelde intensiteit in te stellen en te luisteren op 50% volume, kon ik ongeveer 6 uur luisteren. U kunt de levensduur van de batterij echter verlengen door de lichtshow volledig uit te schakelen. Lees in de volgende alinea van deze Anker Soundcore Flare review meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

De Anker Soundcore Flare is een van de beste geïntegreerde Bluetooth speaker die er zijn. De speaker heeft een vorm zoals de Bose Soundlink Revolve. Het ontwerp is vrij compact en gemakkelijk mee te nemen. De bouw is van goede kwaliteit en erg robuust. De Anker Soundclore Flare heeft een IPX7 rating, wat betekent dat de speaker volledig waterdicht is. Hoewel de speakers erg stevig aanvoelen, voelt de UE Wonderboom 2 aan alsof je het op de grond kan gooien. Lees in de volgende alinea van deze Anker Soundcore Flare review meer over onze conclusie.

Conclusie

Wij denken dat de Anker Soundcore Flare veel waarde zal bieden als we naar speakers kijken onder de 100 euro. Concurrenten als Sonos biedt wel een hogere waarde, maar wij denken dat dit soort speaker veel waarde biedt voor het geld. Wij rade de Anker Soundcore Flare aan aan mensen die op zoek zijn naar een goedkopere draadloze Bluetooth speaker. Hopelijk heeft deze Anker Soundcore Flare review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP