Pioneer VSX-531D Review

Pioneer VSX-531D

4.85

4.8/5

Voordelen

  • Fantastische geluid
  • Uitgebreide functies

Nadelen

  • Niks voor deze prijs

In deze Pioneer VSX-531D review leest u alles over mijn ervaringen met dit systeem. Lees hier meer over het geluid, de functies, de kenmerken en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

De 5.1-kanaals Pioneer VSX-531 heeft zich bewezen! Je kan veel spiermassa opbouwen zonder veel tijd te besteden. Dit apparaat kan 130 Watt aan vermogen per kanaal leveren, maar de prijs is vrij goedkoop, slechts 300 euro. Dit is veel geld voor de aanschaf van home theater apparatuur op instapniveau. Gelukkig is voor beginners de reis die nodig is om Pioneer aan de slag te krijgen niet moeilijk. Sluit de meegeleverde microfoon aan op de speciale poort op het voorpaneel en bereidt u met behulp van de geïntegreerde software voor om de batterij in de afstandsbediening te plaatsen. Bedien en sluit uw Blu-ray-speler aan om te genieten van het plezier van een nieuwe thuisbioscoop.

Pioneer VSX-531D Review

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Geluid Pioneer VSX-531D

Pioneer VSX-531D Review

Ik heb een geweldige film gekeken met dit systeem. Het geluid blijft constant tijdens spannende scenes. Tijdens actiescenes ga je rechtop zitten door het geweldige geluid wat hieruit komt. Toepasselijke nauwkeurigheid en authenticiteit. Met VSX-531 krijgt u een geweldige ervaring zonder naar het scherm te kijken. De details en wendbaarheid van Pioneer maken dit goed. De dreunende bas, elektronische improvisatie en sterke drumgeluiden hebben genoeg ruimte om om elkaar heen te werken om te voorkomen dat ze met elkaar mengen. Het werk scheurt, heeft de juiste drijfveer en transparantie. Bij het afspelen van cd’s vanaf mijn Aperion Audio verliest Bluetooth-streaming altijd wat netheid en organisatie, maar desondanks is dit nog steeds acceptabel. Zelfs als ik een Spotify-stream met lage resolutie afspeel. Koppelen is net zo eenvoudig als het indrukken van de Bluetooth-knop op de afstandsbediening, of je nu een Macbook of een smartphone gebruikt, de verbinding blijft stabiel.

VSX-531D Functies

Pioneer VSX-531D Achterkant

Naast de netwerkfunctie of de mogelijkheid om Dolby Atmos te decoderen, biedt het ook Bluetooth- en AM / FM-uitzendingen en een klein aantal fysieke verbindingen. Vier HDMI- en enkele coaxiale, optische en USB-ingangen; bijvoorbeeld drie paar RCA-fonografen voor het aansluiten van cd- of dvd-spelers en HDMI, 6,3 mm koptelefoon- en subwooferuitgang. Naast de ondersteuning van 4K pass-through HDMI-ingang, verschilt Pioneer niet veel van de meer basale versterkers uit de vroege jaren 90, maar voor deze prijs is dit niet het einde van de wereld. Deze Pioneer VSX-531D review is natuurlijk niet compleet zonder specificaties. Lees ze hieronder!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Productspecificaties

HDMIJa
Aantal HDMI-ingangen 4
Aantal digitale coaxiale ingangen 1
Aantal digitale optische ingangen 1
Aantal HDMI-uitgangen 1
Aantal analoge audio-ingangen 6
USBJa
Video 
Upscale scanformaat 4K UHDTV
Diversen 
Land van herkomstVietnam
MilieuvriendelijkJa
Fysieke eigenschappen 
Breedte435 mm
Diepte 320,5 mm
Gewicht Ongeveer8 kg
Hoogte168 mm
Afmetingen168 mm (H): 435 mm (B): 320.5 mm (D)
Power Beschrijving 
Stroomverbruik 220 W
Technische informatie 
3D Type 3D Klaar
Impedantie6 Ohm
Maximale frequentierespons1 kHz
Totale harmonische vervorming THD 1%
Audio 
Geluidssysteem Dolby Digital Plus
Audiokanalen 5.1
Netwerk en communicatie 
Bluetooth Ja
Stemmer 
FrequentiebandAM

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP