Beste speakers 2020: budget tot premium

Beste uit de test: #1 Dali Oberon 5

4.95

5.0/5

Voordelen

  • Erg compact formaat voor een vloerluidspreker.
  • Mooie bas en dynamiek.
  • Fraaie allroundoplossing voor muziek en films.
  • Bas-/middenspeakers met SMC-magneetsysteem.
  • Kan relatief dicht bij de achterwand geplaatst worden.

Nadelen

  • Geen hybride tweetermodule.
  • Behuizing niet opgedeeld in afzonderlijke kamers.
  • Geen voorkant met hoogglanslak of finish in echt houtfineer.
  • Sommige grotere modellen hebben een diepere basweergave.

Upgrade uw muzieksysteem voor thuis met onze selectie van de beste luidsprekers. Welkom bij het overzicht van de beste speakers 2020: budget tot premium. Een paar luidsprekers kan nog steeds de beste stereokwaliteit bieden. Hoogwaardige geïntegreerde draadloze luidsprekers zijn echter realiteit geworden. De beste stereoluidsprekers die u kunt kopen, zorgen ervoor dat u het beste geluid uit uw audiosysteem voor thuis haalt. Of je nu een krap budget hebt of geld uitgeeft, je kunt kiezen uit onze selectie van de beste muziek stereoluidsprekers.

We raden vloerstaande en boekenplankluidsprekers aan, evenals desktop-, actieve en draadloze stereoluidsprekers. Dus of u nu op zoek bent naar het eerste paar luidsprekers wanneer u een muzieksysteem bouwt, uw oude budgetluidsprekers upgradet of sluit omdat u de beste luidsprekers heeft die geschikt zijn voor uw systeem, ruimte en budget, wij zijn er om u te helpen! Lees verder ons meest recente marktoverzicht om meer te weten te komen over de beste speakers 2020: budget tot premium.

Beste speakers 2020: dit is onze top 4

#1 Dali Oberon 5
#2 Wharfedale EVO 4.4
#3 Ruark Audio MR1 Mk2
#4 Dali Spektor 2

#1 Dali Oberon 5

Op de eerste plaats, de Dali Oberon 5!

Beste speakers 2020: budget tot premium: Dali Oberon 5

SPECIFICATIES
Gevoeligheid: 88 dB / w / wm | Impedantie: 6 ohm | Biwire: Nee | Max. Belastbaarheid: 150W | Afmetingen: 83 x 16 x 28 cm (HxBxD)

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Redenen om te kopenRedenen om niet te kopen
1. Erg compact formaat voor een vloerluidspreker.
2. Mooie bas en dynamiek.
3. Fraaie allroundoplossing voor muziek en films.
4. Bas-/middenspeakers met SMC-magneetsysteem.
5. Kan relatief dicht bij de achterwand geplaatst worden.
1. Geen hybride tweetermodule.
2. Behuizing niet opgedeeld in afzonderlijke kamers.
3. Geen voorkant met hoogglanslak of finish in echt houtfineer.
4. Sommige grotere modellen hebben een diepere basweergave.

Het grootste deel van de afgelopen tien jaar was onze standaardkeuze voor de beste vloerstaander van € 1.000. het Q Acoustics-model, dat in het huidige assortiment van het bedrijf de Q Acoustics 3030i is. De Dali Oberon 5 biedt Dali een uitstekende keuze, ondanks het extra prijskaartje is het toch een betere keuze. Er is hier geen magisch ingrediënt, geen doorbraaktechnologie kan de talentprestaties van Dali Oberon 5 verklaren.

Eenvoudig technisch ontwerp en stabiele verbetering door de jaren heen. Ze zijn slechts 83 cm groot en het geluid klinkt veel hoger dan voorheen, vol plezier en dynamische subtiliteit. Deze redelijk gestructureerde luidsprekers leveren uitstekende muzikale prestaties en passen gemakkelijk in de meeste kamers. Als je een grote kamer hebt, is de Q Acoustics 3050i het luisteren waard, maar in de meeste andere gevallen is de Dali Oberon 5 aangenamer en zal hij onze stem winnen. Je zult niet teleurgesteld zijn. Wil je meer informatie over deze speaker? Klik dan op de link hieronder.

#2 Wharfedale EVO 4.4

Tweede plaats in de lijst van beste sprekers van 2020: het premiumbudget is Wharfedale EVO 4.4. Wharfedale heeft laten zien dat het gebruikt kan worden met de beste premium speakers.

Beste speakers 2020: budget tot premium: Wharfedale EVO4.3

SPECIFICATIES
Gevoeligheid: 90 dB / w / m | Driver: 3-weg basreflex, AMT-tweeter, Kevlar-basdrivers | Impedantie: 4 ohm | Max. Belastbaarheid: 200W | Luidsprekeraansluitingen: enkele | Afmetingen: 105,9 x 25,7 x 35,6 cm (hwd)

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

VoordelenNadelen
1. Krachtig geluid.
2. Betaalbare prijs.
3. Geavanceerd Kevlar-materialen.
4. Mooi design.
1. Niet geschikt voor kleinere ruimtes.

Dit zijn de grootste en duurste producten in de Evo-serie van Wharfedale en zijn uitgerust met te veel technologie. Air Motion Transformer-tweeters worden vaak gebruikt voor dure luidsprekers, en ook de koepelvormige midrange en dubbele Kevlar-basdrivers maken deze vloerstaande luidsprekers uniek. Het is niet verrassend dat deze relatief grote luidsprekers grote geluiden kunnen produceren en een grote autoriteit hebben, waardoor ze aangename geluiden kunnen produceren. Maar ze bieden ook transparantie en subtiliteit.

Er zijn drie afwerkingsopties: zwart, wit en walnoot. De constructiekwaliteit is goed en de elegante rondingen van de kasten voegen een vleugje stijl toe. Sommige slimme steunen en demping kunnen resonantie minimaliseren. Concurrenten zoals de uitstekende Ruark Audio MR1 Mk2 klinken misschien spannender, maar naarmate de luistertijd toeneemt, wordt de eenvoudigere presentatie van Wharfedale EVO 4.4 natuurlijker. Een paar hoogwaardige vloerstaande luidsprekers, elke keer dat u ernaar luistert, wordt deze beter. Wil je meer informatie over deze speaker? Klik op de link hieronder.

#3 Ruark Audio MR1 Mk2

3e plaats in de lijst met Beste speakers 2020: budget tot premium. Uitstekende desktopluidsprekers met een voortreffelijk ontwerp en uitstekende audio.

Ruark Audio MR1 Mk2

SPECIFICATIES
aptX Bluetooth: Ja | Ingangen: optisch, lijn in | Uitgang: Subwoofer | Afmetingen: 17 × 13 × 13,5 cm (HxBxD)

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

VoordelenNadelen
1. Helder en authentiek geluid.
2. Stijlvol, compact ontwerp
1. Geen USB-ingang.
2. Lage tonen zijn overheersend.

Deze compacte boekenplankspeakers hebben veel functies en zijn veelzijdig inzetbaar. Met Bluetooth apt-X ingeschakeld stream je muziek naar de speakers met cd-achtige geluidskwaliteit en sluit je ze eenvoudig aan op de tv via optische ingang. Je kunt altijd de AUX-ingang gebruiken om bijvoorbeeld een ​​koptelefoon aan te sluiten. De prestatieverbetering is indrukwekkend en het succes van de Ruark MR1 Mk2 is aantrekkelijker dan zijn voorganger. Als de ruimte beperkt is, zijn deze luidsprekers uitstekende luidsprekers. Wilt u meer informatie over deze speaker? Klik op de link hieronder.

#4 Dali Spektor 2

Nummer 4 in de lijst met de beste speakers 2020: budget tot premium, er zijn een paar uitstekende instapluidsprekers.

Dali Spektor 2

SPECIFICATIES
Impedantie: 6 ohm | Gevoeligheid: 85dB / w / m | Luidsprekeraansluitingen: enkele draad | Afmetingen: 29 x 17 x 24 cm (HxBcD) | Tweeter: 25 mm zachte dome | Woofer: 13 cm houtvezel

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

VoordelenNadelen
1. Door het compacte formaat plaats je de speakers op elke gewenste plek.
2. Het 2 weg systeem levert een heldere balans tussen de lage en hoge tonen.
1. Er worden geen luidsprekerkabels meegeleverd.

Op het eerste gezicht is er geen verschil tussen de Dali Spektor 2 en zijn concurrenten. Ze leverden alles wat we hadden verwacht, inclusief tweeweg driverconfiguratie, basafstemming met poorten, 25 mm dome-tweeter en 13 cm mid / bass-driver. De Dali Spektor 2 stralen uitstekende vaardigheden uit en bieden een niveau van entertainment waar zelfs hun meest getalenteerde concurrenten niet immuun voor zijn.

De krachtige vocalen zitten vol nuance en passie, trekken de aandacht van het publiek, terwijl de dynamiek op een subtiele en eersteklas manier wordt behandeld. Ook hun productie is hoog, wat altijd een bemoedigend teken is. Q Acoustics biedt vergelijkbare goede opties, en beide hebben relatieve voor- en nadelen. Als de Dali Spektor 2 echter binnen uw budget valt, zijn deze redelijk geprijsde verticale steunen het proberen waard. Wil je meer informatie over deze speaker? Klik op de link hieronder.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP