Audio Pro Pro Addon T5 review

Audio Pro Pro Addon T5

4.6

De bouwkwaliteit

4.6/5

De geluidskwaliteit

4.6/5

Voordelen

  • Midden en hoge tonen zijn erg goed.
  • Stabiele bluetooth verbinding.
  • Speler/telefoon opladen d.m.v. een usb poort.

Nadelen

  • Gebrek aan draagbaarheid.

In deze Audio Pro Pro Addon T5 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Audio Pro Pro Addon T5 review: voorkant

SPECIFICATIES
Bluetooth: Ja | Levensduur batterij: 12 uur | Afmetingen (BHD): 250 x 130 x 150 mm| Ingangen: 3,5mm mini-jack

Conclusie

Als je op zoek bent naar een draadloze speaker, begin dan met de Audio Pro Pro Addon T5!

Redenen om te kopenRedenen om niet te kopen
1. Midden en hoge tonen zijn erg goed.
2. Stabiele bluetooth verbinding.
3. Speler/telefoon opladen d.m.v. een usb poort.
1. Gebrek aan draagbaarheid.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De bouwkwaliteit

Audio Pro Pro Addon T5 achterkant

De Audio Pro Pro Addon T5 voelt zwaarder aan dan hij eruitziet, en de matte afwerking is prachtig. Op het eerste gezicht zijn er een paar 20 mm tweeters en 10 cm woofers in het midden. Bluetooth is momenteel de koning van draadloze speakers en de Audio Pro Pro Addon T5 is uitgerust met Bluetooth 4.0. Het heeft een plug-and-play-methode. Het is heel gemakkelijk te koppelen met andere apparaten. Houd gewoon de speciale knop aan de bovenkant van de luidspreker ingedrukt.

Als je verbonden wilt blijven, heeft de Audio Pro Pro Addon T5 een 3,5 mm audio-aansluiting, je kunt met een druk op de knop schakelen tussen Bluetooth-functie en aux-ingang. Aan de achterkant zit ook een usb-poort, zodat je een Google Cast-apparaat kunt aansluiten of je telefoon kunt opladen. De usb wordt alleen gebruikt voor stroomvoorziening, dus je kunt hem niet gebruiken om af te spelen. In tegenstelling tot het kleinere T3-model heeft de T5 echter geen ingebouwde batterij, dus het is geen draagbare speaker. Lees in de volgende alinea van deze Audio Pro Pro Addon T5 review meer over de geluidskwaliteit.

De geluidskwaliteit

Audio Pro Pro Addon T5 voorkant Roze

De Audio Pro Pro Addon T5 heeft dezelfde kenmerken als de Audio Pro Pro Addon T3. Expressieve, evenwichtige en volle stem, maar het wordt zwaarder. De sciencefictionfilm “Ready Player One” gaat helemaal over tijd en ruimte, en de filmscore van Hans Zimmer weerspiegelt dit. Bij het spelen van het nummer ” baby brother” is de brede expressiviteit van de Audio Pro Pro Addon T5 voldoende om de kracht van muziek over te brengen. Het heeft ook een goed gevoel voor timing, wat hier natuurlijk essentieel is.

MEER: Top 8 beste draadloze speakers van 2020.

Van diepe ruimte tot diepe bassen, de lage puls in “Eminem Rap God” produceert een grotere impact dan de Audio Pro Pro Addon T3, die de frequentie verder bereikt terwijl hij strakker klinkt. Het valt meteen op dat de drumgeluiden meer gewaardeerd worden. De Audio Pro Pro Addon T5 heeft ook meer inzichten en kan meerlagige structuren onthullen. Op akoestische tracks zoals “Eric Clapton – Tears in Heaven” zijn de zachte drumgeluiden transparanter en ook het piepen van gitaarakkoorden verandert.

Audio Pro Pro Addon T5 voorkant Wit

We verwachten dat de middelste en hoogste punten dezelfde helderheid hebben. We verhogen het volume en spelen AC / DC en de Audio Pro Pro Addon T5 gebruikt een hoge doedelzak en een vervormde gitaar als tempo, en het geluid is solide. De Audio Pro Pro Addon T5 heeft een goede kick, vooral bij lage frequenties. Als je wat optimistische muziek speelt, zie je misschien binnen een paar minuten je hoofd, maar naarmate het volume toeneemt, wordt het niet te agressief, waardoor de limiet wordt overschreden. Lees in de volgende alinea van deze Audio Pro Pro Addon T5 review meer over onze conclusie.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een indrukwekkende vaste speaker, dan is de Audio Pro Pro Addon T5 een echte aanrader! Hopelijk heeft deze Audio Pro Pro Addon T5 review u geholpen! Hopelijk heeft deze Audio Pro Pro Addon T5 review u geholpen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP