Audio Pro Addon C3 review

Audio Pro Addon C3

4.85

De geluidskwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.8/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

Voordelen

  • Stijlvol design met handvat van leer en aluminium knoppen.
  • Spotify Connect, Apple Airplay & Bluetooth.
  • Accuduur tot 15 uur.
  • Kristalhelder geluid met diepe bassen.

Nadelen

  • App kan beter.

In deze Audio Pro Addon C3 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Audio Pro Addon C3 review: voorkant

SPECIFICATIES
Bluetooth: Ja | Wifi: Ja | Levensduur batterij: 30 uur | Afmetingen (BHD): 115x215x135 mm | Ingangen: 3,5mm mini-jack | Gewicht: 3 kg

Conclusie

Uitstekende draagbaarheid, vaardigheden in meerdere kamers en uitstekende geluidskwaliteit. Audio Pro Addon C3 is de ideale draadloze speaker.

VoordelenNadelen
1. Stijlvol design met handvat van leer en aluminium knoppen.
2. Spotify Connect, Apple Airplay & Bluetooth.
3. Accuduur tot 15 uur.
4. Kristalhelder geluid met diepe bassen.
1. App kan beter.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Audio Pro Addon C3 bovenkant

Audio Pro heeft een reputatie opgebouwd met uitstekende draadloze luidsprekers, en de Audio Pro Addon C3 is geen uitzondering. Het niveau van verfijning in zo’n klein pakket is indrukwekkend. Het geeft Imagine van John Lennon een zuivere toon. Er zijn geen negatieve eigenschappen zoals depressie en hardheid in de klankvocabulaire van de Audio Pro Addon C3. Het is een geconcentreerd geluid, maar het is luchtig en open. De levering van 360 graden geluidsverspreiding van de Audio Pro Addon C3 kan zonder problemen een fatsoenlijke kamer vullen met geluid van hoge kwaliteit.

Of het nu gaat om een ​​hoog volume of een laag volume, de speakers kunnen goed presteren, klinken dynamisch wanneer de track het nodig heeft, maar indien nodig kun je vertragen en op een subtielere manier communiceren. De muziek klinkt natuurlijk en de Audio Pro Addon C3 weet de ritmische essentie van elk nummer onder je voeten te vangen. De Audio Pro Addon C3 slaagde erin om het geluid zwaar te maken en de details en textuur van elke noot te reproduceren. Volgens de normen van multiroom-luidsprekers is dit een zeer delicate prestatie. Lees in de volgende alinea van deze Audio Pro Addon C3 review meer over de kenmerken.

De kenmerken

Audio Pro Addon C3 achterkant

Hoewel de toevoeging van wifi en meerdere kamers welkom zijn, moet Audio Pro enkele offers brengen om zich aan te passen. Vergeleken met de Audio Pro Addon T3 waarop het is gebaseerd, verliest de Audio Pro Addon C3 de usb-poort aan de achterkant, zodat hij de smartphone kan opladen. In plaats daarvan vind je een Ethernet-verbinding om de speaker met het thuisnetwerk te verbinden. Het toevoegen van nieuwe draadloze functies heeft ook invloed op de levensduur van de batterij. De Audio Pro Addon T3 heeft ongeveer 9 uur speeltijd bij 100%, terwijl 50% van de speeltijd 15 uur is, terwijl Audio Pro Addon C3 respectievelijk 15 uur is.

Dit is echter niet het einde van de wereld, zeker niet als je bedenkt dat concurrerende multiroom-luidsprekers permanent op een stopcontact moeten zijn aangesloten. Vergeleken met andere modellen uit de Addon-serie is het bovenpaneel van de Audio Pro Addon C3 volledig nieuw. Het is druk en opgeruimd, met een nieuwe bronselectieknop en LED-indicatoren voor Bluetooth, Wi-Fi en 3,5 mm-ingang. De centrale volumeregeling heeft een nieuw verticaal ontwerp gekregen en de Bluetooth- en koppelingsknoppen zijn nu samengevoegd tot één.

Als lid van de Audio Pro-multiroomfamilie krijg je ook vier preselectieknoppen. Deze kunnen worden toegewezen aan internetradiostations of afspeellijsten die zijn samengesteld op uw muziekstreamingservice. Dit betekent dat u muziek kunt afspelen zonder uw telefoon uit uw zak te halen. De Audio Pro Addon C3 ondersteunt alle belangrijke streamingdiensten, waaronder Spotify en Apple Music. Het afspelen wordt geregeld via de Audio Pro Control-app voor iOS en Android. De gelijkwaardige applicatie van Sonos biedt geen naadloze ervaring.

Of u nu kiest voor Bluetooth- of Wi-Fi-verbinding, het installatieproces is moeiteloos. Bij het opzetten van een multiroom-systeem zoekt de app naar andere Audio Pro-luidsprekers in hetzelfde netwerkgebied. Hier kunt u luidsprekers slepen en neerzetten om ze te groeperen of te scheiden in een stereopaar of multiroomzone, en de bas en treble handmatig aanpassen indien nodig. Bij het bedienen van muziek via de Audio Pro-app zal er enige vertraging zijn tussen het tikken op een knop en het luisteren naar de luidsprekers, maar in het grote schema van een app voor meerdere kamers is het gemakkelijk te hanteren.

Abonnees van Spotify of Apple Music moeten constant uitloggen bij de app om door hun muziekcollectie te bladeren. Dit is niet het einde van de wereld, maar het zorgt ervoor dat de hele ervaring een beetje losgekoppeld aanvoelt. Hoewel de Audio Pro Addon C3 geen ingebouwde stemassistent heeft, koos Audio Pro ervoor om Alexa te bedienen via de Alexa-app. Maar deze functie is alleen beschikbaar voor Amazon Music, dus gebruikers zoals Spotify moeten de hoofdapp blijven gebruiken. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Audio Pro Addon C3 review.

De bouwkwaliteit

Audio Pro Addon C3 zijkant

We zijn niet verrast door de komst van Audio Pro Addon C3. Het is eigenlijk de multi-room wifi-versie van Audio Pro Addon T3. Vanaf de voorkant is het bijna hetzelfde. De woofer van 9 cm splitst een paar tweeters van 75 mm in een mooi configuratie die we liefkozend de Audio Pro Addon C3 noemen. Net als de Audio Pro Addon T3 is er een achterwaartse basreflexpoort. Hoewel Audio Pro-ingenieurs de Audio Pro Addon C3 poort hebben aangepast om een ​​meer taps toelopende vorm te krijgen, beweren ze dat dit geluid de geluidskwaliteit kan verbeteren. Als je van de Audio Pro Addon T3 naar de Audio Pro Addon C3 springt, zijn de afmetingen hetzelfde en delen ze ook de voortreffelijke ontwerptips die we hebben gewaardeerd van Audio Pro.

Voor draadloze luidsprekers voor deze prijs zijn het gestructureerde oppervlak en de leren handgreep met reliëf zeer volwassen. De verpakking van Audio Pro is netjes en mooi. Het heeft een hoge mate van draagbaarheid, maar kan niet worden gezegd dat het licht genoeg is om de hele dag in een rugzak te passen. De Audio Pro Addon C3 is wellicht geschikter om op een terras te plaatsen, in een vakantiehuis of op een tafel te plaatsen. Als je meer robuuste outdooruitrusting wilt, raden we je aan om eens naar concurrenten te kijken, zoals de Sonos One SL.

Conclusie

De Audio Pro Addon C3 is een belangrijke toevoeging aan Audio Pro’s multiroom-luidsprekerbibliotheek. Het kostte de bestaande Audio Pro Addon T3 luidsprekers en herverpakte ze tot een sensationeel voorstel voor meerdere kamers, waardoor concurrenten, waaronder Sonos, serieuze concurrentie kreeg. En je kunt niet echt om meer vragen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP