Anker Nebula Capsule 2 review

Anker Nebula Capsule 2 review

Anker Nebula Capsule 2

4.85

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

De beeldkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Door de ingebouwde accu die 3 uur meegaat, neem je de beamer overal mee naartoe.
  • Met Android bekijk je video's van apps als YouTube.
  • Dankzij het interne geheugen van 8 GB kijk je gemakkelijk naar opgeslagen beelden.

Nadelen

  • Door de lage lichtopbrengst is de projectie alleen duidelijk in verduisterde ruimtes.
  • In een stille ruimte is de beamer op korte afstand hoorbaar.

In deze Anker Nebula Capsule 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Anker Nebula Capsule 2 review

SPECIFICATIES
200 Lumen | 1280 x 720 | LED DLP | 600:1

Conclusie

De Anker Nebula Capsule 2 is de meest complete mini beamer in zijn klasse! Inclusief Android TV 9.0 en Apple AirPlay!

VoordelenNadelen
1. Door de ingebouwde accu die 3 uur meegaat, neem je de beamer overal mee naartoe. 
2. Met Android bekijk je video’s van apps als YouTube. 
3. Dankzij het interne geheugen van 8 GB kijk je gemakkelijk naar opgeslagen beelden.
1. Door de lage lichtopbrengst is de projectie alleen duidelijk in verduisterde ruimtes. 
2. In een stille ruimte is de beamer op korte afstand hoorbaar.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Anker Nebula Capsule 2 review

Zoals de meeste draagbare beamers heeft de Anker Nebula Capsule 2 een Bluetooth speaker. Het geluid is verbeterd door grotere luidsprekers erin te verwerken. Hierdoor heb je mooier en voller geluid. Dit is dan ook de ideale beamer voor onderweg, maar ook voor op de slaapkamer! De geluisterde nummers zijn expressief, de teksten hebben voldoende diepte en de drum- en gitaargeluiden zijn duidelijk te horen. Het geluid is niet heel bijzonder, maar de presentatie is prima om goed in de film te komen. Lees meer over de beeldkwaliteit in het volgende deel van deze Anker Nebula Capsule 2 review.

De beeldkwaliteit

Anker Nebula Capsule 2 review

De kleurbalans is goed van de Nebula Capsule 2. De diepte van het zwart is aanzienlijk en de schaduwen op het oppervlak vereisen veel vaardigheid tot in het kleinste detail. Sommige bewegingsafhandelingsopties kunnen handig zijn omdat de ingebouwde mogelijkheden van de Capsule 2 beweging niet goed aankunnen.

De kenmerken

Anker Nebula Capsule 2 review

YouTube, Twitch, Tidal, Spotify en Amazon Prime Video zijn allemaal opgenomen zolang ze zich binnen jouw draadloze netwerk bevinden. Chromecast streamt naar de meeste andere applicaties zoals Rakuten, maar je kan ook kiezen voor Netflix. De meeste content is niet beschikbaar in Full HD, maar de Capsule 2 kan toch maar tot 720p afspelen, dus dat is dus geen problem. In sommige opzichten is het een betere optie om lokale bestanden in 8 GB intern geheugen te laden of media af te spelen vanaf een flashstation, maar dit hangt af van de bron van de downloadbare inhoud. De ingebouwde oplaadbare batterij zorgt voor een draagbare projectie ervaring die tot 2,5 uur in het donker meegaat (verwacht niet meer dan de helft bij fel licht). Zoals bij de meeste draagbare projectoren heeft dit toestel een vaste lens voor een goede zoom. Verder heeft het een beeldverhouding van 1,3:1 en kan het beelden produceren van 20 tot 100 inch.

Conclusie

De Nebula Capsule 2 beschikt over draagbaar gemak en wordt aangeboden voor een scherpe prijs.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Anker Nebula Capsule 2 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Anker Nebula Capsule 2 review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP