Apple iPad Pro 12.9 (2021) review

Apple iPad Pro 12.9 (2021) review

Apple iPad Pro 12.9 (2021)

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Het 12,9 inch Liquid Retina XDR scherm is nog scherper en helderder dan het scherm van iPad Pro (2021) 11 inch.
  • Dankzij de krachtige M1 chip draaien de zwaarste apps en games soepel en multitask je moeiteloos.
  • De usb C poort ondersteunt Thunderbolt, zo sluit je een extern scherm aan voor meer werkcomfort.

Nadelen

  • Apple Pencil 2 en Magic Keyboard worden niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan.
  • Je houdt iPad Pro (2021) lastig vast met één hand door het het grote 12,9 inch scherm.

In deze Apple iPad Pro 12.9 (2021) review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Apple iPad Pro 12.9 (2021) review

SPECIFICATIES
iPadOS | 12.9 inch | 128 GB geheugen | 2 jaar fabrieksgarantie

Conclusie

De Apple iPad Pro (2021) 12,9 inch is dankzij de nieuwe M1 chip één van de krachtigste en snelste tablets van dit moment!

VoordelenNadelen
1. Het 12,9 inch Liquid Retina XDR scherm is nog scherper en helderder dan het scherm van iPad Pro (2021) 11 inch. 
2. Dankzij de krachtige M1 chip draaien de zwaarste apps en games soepel en multitask je moeiteloos. 
3. De usb C poort ondersteunt Thunderbolt, zo sluit je een extern scherm aan voor meer werkcomfort.
1. Apple Pencil 2 en Magic Keyboard worden niet standaard meegeleverd en schaf je daarom los aan. 
2. Je houdt iPad Pro (2021) lastig vast met één hand door het het grote 12,9 inch scherm.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Apple iPad Pro 12.9 (2021) review

De Apple iPad Pro 12.9 (2021) heeft twee speakers aan de korte kant, die een goed geluid kunnen produceren. Deze iPad kan worden gebruikt met bedrade koptelefoons en bluetooth koptelefoons, maar voor de eerste keer moet je ook een USB-C adapter kopen. Deze iPad biedt een goede geluidsbalans, geweldige ritmecontrole, opvallende details en dynamische overgangen. Dit model is geen enorme verbetering ten opzichte van de iPad Air in termen van geluidskwaliteit, maar het geluid van de nieuwe iPad Pro is wel wat beter dan de vorige modellen.

De bouwkwaliteit

Apple iPad Pro 12.9 (2021) review

Het fysieke ontwerp van de nieuwe iPad Pro 12.9 wijkt iets af van zijn voorganger. De afmetingen van de twee modellen zijn vergelijkbaar en de totale afmeting van dit model is 28 x 21 x 0,6 cm (12,9-inch display). In tegenstelling tot de iPad Air, die wordt geleverd in subtiele metallic tinten, is de iPad Pro 12.9 alleen verkrijgbaar in grijs of zilver. Wanneer je de iPad vasthoudt, heeft deze een fantastische platte camera aan de achterkant. Er zijn twee speaker gaten aan de boven- en onderkant van de tablet, zodat je stereogeluid kan horen wanneer je jouw iPad horizontaal draait. Aan de zijkant bevinden zich ook fysieke aan / uit-knoppen en een USB-C poort. De voorkant is volledig van glas, maar er is wel een zwarte rand van 9 mm tussen het scherm en de rand van de tablet. De iPad is voorzien van een nieuwe camera aan de voorzijde. Dit is een geweldige functie voor FaceTime gesprekken.

De kenmerken

Apple iPad Pro 12.9 (2021) review

De frontcamera heeft een uitstekende beeldkwaliteit dankzij de 12 megapixel beeldresolutie. Apple noemt het scherm een Liquid Retina XDR display. Hier staat “XDR” voor “Maximum Dynamic Range”. Volgens Apple behoudt de iPad Pro een helderheid van 1000 nits en kan het 1600 nits bereiken. Dit is twee keer de maximale helderheid van moderne OLED-tv’s. De contrastverhouding is 1.000.000:1. De achterste camera-array is ook solide met een 12-megapixel groothoekcamera en een 10 megapixel supercamera. Deze iPad is van de hoogste kwaliteit en biedt veel interessante en nuttige programma gebaseerde functies, zoals het scannen van documenten en augmented reality ervaringen. De nieuwe M1 chip is ook verbeterd. Dit is dezelfde chip die Apple in zijn MacBook heeft geïntegreerd, een belangrijke upgrade van eerdere processors en de GPU snelheid is verhoogd met 40%. Als je jouw iPad Pro wilt gebruiken om je creativiteit erop los te laten kan je hem koppelen met een Apple Pencil (2e generatie) die magnetisch aan de rand van je tablet kan worden bevestigd.

Conclusie

De Apple iPad Pro (2021) 12,9 inch is dankzij de nieuwe M1 chip één van de krachtigste en snelste tablets van dit moment!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Apple iPad Pro 12.9 (2021) review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Apple iPad Pro 12.9 (2021) review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP