Beats Studio Buds review

Beats Studio Buds review

Beats Studio Buds

4.9

De bouwkwaliteit

4.9/5

De geluidskwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
  • De oordopjes zijn waterbestendig, waardoor je er ook mee sport.
  • Op een volle lading gaan de oordopjes 8 uur mee.

Nadelen

  • Er wordt geen losse usb C oplader meegeleverd, alleen een oplaadkabel.

In deze Beats Studio Buds review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Beats Studio Buds

SPECIFICATIES
Type stroomvoorziening: Accu / batterij | Gemiddelde accuduur: 8 uren | Oplaadcase: Ja | Accuduur case: 32 uren | Draadloos opladen: Nee

Conclusie

Dit is een eenvoudige en authentieke draadloze oplossing en een goed alternatief voor de Apple AirPods.

VoordelenNadelen
1. Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
2. De oordopjes zijn waterbestendig, waardoor je er ook mee sport.
3. Op een volle lading gaan de oordopjes 8 uur mee.
1. Er wordt geen losse usb C oplader meegeleverd, alleen een oplaadkabel.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Beats Studio Buds Wit

We speelden “It Was a Good Day” van Ice Cube via Apple Music, en het is duidelijk dat de Beats hun basreputatie willen behouden. De Beats Studio Buds maakt indruk met de ontwikkeling van hun nieuwe baskwaliteit. Het biedt een combinatie van stabiliteit en energie op een goed niveau. De verbeterde elektrische feedback is gedetailleerder en duidelijker aan het einde van het nummer dan concurrerende draadloze oortjes.

De kenmerken

Beats Studio Buds In Oor

Voor Apple Music gebruikers biedt de Beats Studio Buds enkele extra voordelen. Je kan nu genieten van Dolby Atmos technologie. Dolby Atmos content van Apple Music werkt met elke headset. Je moet het wel handmatig inschakelen in je telefooninstellingen. Je hebt dan toegang tot de Siri luidspreker via “Hey Siri”. Android gebruikers kunnen de Beats applicatie downloaden om meer functies te ontgrendelen. Beats bevestigt dat de Beats Studio Buds voor het eerst kunnen worden gekoppeld aan Android- en iPhone-apparaten. Je kan de Beats de schuld geven van het niet aanbieden van een iOS applicatie, maar tenzij je echt een EQ-fix nodig hebt, is dat niet echt nodig. Het heeft een ingebouwde H1 chip en ondersteunt bluetooth 5.2 voor het geheel nieuwe Beats softwareplatform, maar elimineert de noodzaak om meerdere apparaten aan te sluiten om automatisch te schakelen tussen je laptop en mobiel. Er zijn drie luistermodi aanwezig: ANC, ANC mute en clear-modus. Houd de multitasking-knop ingedrukt om te wisselen.

De bouwkwaliteit

Beats oortjes

De oplaadcase is slank, past in je broekzak en is goed gemaakt. De oortjes zijn gemakkelijk in de hand te houden en kunnen magnetisch worden vergrendeld aan de behuizing. De headset biedt tot 8 uur luistertijd en de case geeft je tot 15 uur speeltijd extra. Verder kan je binnen 5 minuten tot een uur extra luisteren met de snelladende USB-C oplader. Er is wel een aspect van configuratie die een beetje omslachtig is. Er is een enkel LED display op de oplaadcase die rood knippert tijdens het opladen en wit tijdens het opladen om te koppelen met een ander bluetooth apparaten.

Conclusie

De oortjes zijn erg klein, maar het produceert helder en hard geluid, inclusief een sterke bas. Met een iPhone- en Android koppeling en een geweldige integratie met iOS 14.6 bieden deze oortjes een aantrekkelijke propositie.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beats Studio Buds review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP