Grado SR325x review

Grado SR325x review

Grado SR325x

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Prachtige details.
  • Sterk model.
  • Uitgebreide uitvoering.

Nadelen

  • Open ontwerp "lekt" geluid.

In deze Grado SR325x review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Grado SR325x review - Voorkant

SPECIFICATIES
Topklasse | On-ear | Batterijduur: 0 uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik

Conclusie

Deze Grado SR325x bereikt de top met subtiele verbeteringen. Een geweldige koptelefoon met prachtige details!

VoordelenNadelen
1. Prachtige details.
2. Sterk model.
3. Uitgebreide uitvoering.
1. Open ontwerp “lekt” geluid.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Grado SR325x review

De voordelen van het vervangen van de aandrijfunits zijn duidelijk. Deze koptelefoon levert nog steeds nauwkeurige prestaties en blijft ongewijzigd. Het open ontwerp van de SR325x is indrukwekkend en de koptelefoon voelt een beetje lichter aan dan gedacht. Als je naar de 3,5 mm aansluiting kijkt en dacht dat deze perfect zou passen bij een middenklasse telefoon of laptop, dan heb je het mis. Deze koptelefoon kan nog steeds met deze bronnen worden gebruikt, maar als je de grote menigte wilt horen, zoek je een Chord Mojo en een hoogwaardige externe DAC.

De bouwkwaliteit

Grado SR325x review

Deze koptelefoon weegt 340 gram, wat erg licht is. Niet iedereen houdt echter van de nieuwe schuimrubberen oorkussens. Zelfs oude gebruikers van Grado zullen eraan moeten wennen vanwege zijn dunheid en algehele grootte, maar het is nog steeds de moeite waard om te gebruiken. We hebben de nieuwe pads getest met een vorige generatie SR325, maar we kunnen zeggen dat het hetzelfde is.

De kenmerken

Grado SR325x koptelefoon voorkant

Een open ontwerp kan ruis elimineren, maar er zijn weinig manier om je te isoleren van jou omgeving. Wees voorbereid op het maken van geluiden die jouw luisterervaring kunnen verstoren wanneer je met anderen in dezelfde ruimte zit. De verpakking is nog steeds een eenvoudige doos die er in ieder geval een stuk nieuwer en dunner uitziet dan het vorige model. De schuimpads gaan niet eeuwig mee, maar ze zijn gemakkelijk te vervangen en zijn niet heel erg duur. De hoofdstructuur van de koptelefoon en de gekozen materialen zijn zeer stabiel en kunnen gemakkelijk worden aangepast. De 44 mm aandrijfeenheid heeft grote veranderingen ondergaan met een verbeterd aandrijfsysteem, nieuwe openingen en verbeterde katrollen. Het doel is om de efficiëntie te verhogen en vervorming te verminderen.

Conclusie

De Grado SR325x is een sterk model met prachtige details in het geluid. Het open ontwerp lekt wel wat geluid, maar de geluidskwaliteit compenseert dit weer.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Grado SR325x review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP