Beste boekenplank luidsprekers 2021 | Top 3

Beste boekenplank luidsprekers 2021 | Top 3

Beste boekenplank luidspreker 2021: Edifier R1280T

4.65

De kenmerken

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De geluidskwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • Bedien op afstand het volume met de afstandbediening.
  • Sluit de speakers aan op een versterker of surroundsysteem met de RCA aansluiting.

Nadelen

  • Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een subwoofer voor extra bass.
  • De aan- en uitknop bevindt zich op de achterzijde van de speaker en is hierdoor lastig te bereiken.

Speakers zijn belangrijk voor als u een mooi audiosysteem wilt hebben voor in huis! Niet iedereen heeft het geld en de ruimte om dure en grote vloerstaande speakers neer te zetten. Welkom bij de categorie boekenplank luidsprekers! Ze zijn groter dan draadloze speakers, maar veel kleiner dan zuilspeakers (vloerstaande speakers). Ze bieden een goede balans tussen grootte en prestaties en u kunt ze op verhoogde plekken plaatsten, zoals een plank (boekenplank luidsprekers;)) of bijvoorbeeld een dressoir. Ze vullen kleine tot middengrote kamers en ze geven (uit ervaring) echt meer dan genoeg bas in uw huis! Boekenplank speakers zijn er in verschillende maten en specificaties verkrijgbaar en het is lastig om de juiste keuze te maken! Dit is waarom wij een lijst hebben samengesteld (en getest) van de beste boekenplank luidsprekers 2021 | Top 3! Zodat u geen moeilijk afwegingen meer hoeft te maken. Veel leesplezier!

Beste boekenplank luidsprekers 2021: dit is onze top 3

#1/ #3: Edifier R1280T
#2/ #3: ELAC Debut 2.0 B6.2
#3/ #3: Audioengine HD3

#1/ #3: Edifier R1280T

Beste boekenplank luidspreker 2021

Beste boekenplank luidsprekers 2021 | Top 3 - Edifier R1280T

SPECIFICATIES
Verpakking breedte: 146 mm | Verpakking hoogte: 234 mm | Verpakking lengte: 196 mm | Gewicht: 2.45 kg

Voor-en nadelen: Edifier R1280T

VoordelenNadelen
1. Bedien op afstand het volume met de afstandbediening. 
2. Sluit de speakers aan op een versterker of surroundsysteem met de RCA aansluiting.
1. Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een subwoofer voor extra bass. 
2. De aan- en uitknop bevindt zich op de achterzijde van de speaker en is hierdoor lastig te bereiken.

De Edifier R1280T heeft een mooi ontwerp! Licht hout aan de zijkanten en een metalen afwerking aan de bovenkant. De houten planken maken het niet alleen duurzamer, maar creëert ook een retro gevoel. Aan de voorkant zit een grijze stoffen grille met een dunne lijn in het midden en aan de onderkant een Edifier-logo. Verwijder het rooster, je kunt zien dat de voorkant dezelfde metalen afwerking heeft, ook is elke speaker voorzien van een 4 inch woofer en een 13 mm dome tweeter. De rechter speaker van de R1280T is een actieve luidspreker en is de hoofdeenheid. Het ontvangt stroom en verlengt het vervolgens naar links via een afneembare kabel op het achterpaneel. Het achterpaneel bevat ook een aan / uit-schakelaar en twee RCA-ingangen voor het aansluiten van mobiele apparaten. Daarnaast bevat de rechterbovenhoek van de rechterluidspreker ook nog drie knoppen. De bovenkant is de aanpassing van de hoge tonen en de bovenkant en onderkant zijn bas en volume. De bas- en treble-knoppen bevinden zich in het midden van de speaker en kunnen een neutraal geluid afgeven, maar je kunt ze naar wens aanpassen. U krijgt heldere hoge tonen en door de rijke bas heb je wellicht geen aparte subwoofer nodig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2/ #3: ELAC Debut 2.0 B6.2

Beste premium boekenplank luidspreker 2021

Beste boekenplank luidsprekers 2021 | Top 3 - Beste boekenplank luidspreker 2021

SPECIFICATIES
Gevoeligheid: 87 dB bij 2,83 V / 1 m | Frequentiebereik: 44Hz – 35000Hz | Nominale impedantie – 6 ohm. Max. Ingangsvermogen – 120 watt

Voor-en nadelen: ELAC Debut 2.0 B6.2

VoordelenNadelen
1. Mooie voormgeving.
2. Stevige basprestatie.
1. Geen muurbevestigingsmechanisme.

De ELAC Debut 2.0 B6.2 is een bijgewerkte versie van de originele B6, en ELAC probeert het bekritiseerde model te verbeteren. Hoewel ze er hetzelfde uitzien, is de afmeting van de B6.2 iets groter, dieper en smaller. Over het algemeen hebben deze luidsprekers een vintage gevoel, maar door het zwarte oppervlak zien ze er elegant uit. Qua specificaties haal je een nominale impedantie van 6 ohm, een maximaal vermogen van 120 W, een gevoeligheid van 87 dB en een frequentierespons van 44Hz – 35.000 Hz. Een van de redenen waarom veel mensen de B6 speaker leuk vinden, zijn de uitstekende basprestaties, in plaats van de hoge toonhoogte van andere luidsprekers in haar assortiment. Het frequentiebereik is breed en open, wat betekent dat het probleemloos kan draaien in hoge en lage frequenties. U kunt tot 33000Hz gaan zonder enige vervorming op te merken. Door dit uitgebalanceerde geluid zijn deze speakers geschikt voor de meeste soorten muziek. Het nadeel is dat er geen muurbevestigingsmechanisme zit op deze speakers.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3/ #3: Audioengine HD3

Beste prijs/kwaliteit boekenplank luidspreker 2021

Audioengine HD3

SPECIFICATIES
Bluetooth | Accuduur: 0 uur (alleen netstroom) | Topklasse Y | 1500 gram | Breedte: 10,5 cm

Voor-en nadelen: Audioengine HD3

VoordelenNadelen
1. AptX-codec.
2. Eenvoudige koppeling.
3. Verbinding: 100 meter.
1. Hoge tonen niet heel gedailleerd.

Alle boekenplank luidsprekers die we tot nu toe hebben besproken zijn bedraad, de Audioengine HD3 niet! Het ontwerp voldoet aan uw verwachtingen van een typisch paar boekenplank luidsprekers: twee rechthoekige boxen van 18 cm hoog. Aan de voorkant van de linker luidspreker vind je een aan / uit / volumeknop, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een kleine Bluetooth koppelingsknop. De achterkant van de linker luidspreker heeft alle ingangs- en bluetooth signaalantennes. De enige ingang die u op de passieve rechterluidspreker vindt, is de aansluiting voor het linkerkanaal.

Over het algemeen is de structuur van deze luidsprekers erg geavanceerd. Voor deze prijs kun je wat verwachtingen krijgen. Als draadloze luidspreker kan HD3 eenvoudig worden gekoppeld met een smartphone. En heeft de AptX-codec voor audiostreaming van hoge kwaliteit. Wat de computer betreft, u kunt de HD3 via een USB-kabel op de computer aansluiten. Het bluetooth bereik is erg goed, je verbinding kan een afstand van maximaal 100 meter aanhouden en er is geen verband tussen beide. Schakelen tussen meerdere audiobronnen is eenvoudig en naadloos. Qua geluidskwaliteit zijn de resultaten interessant. De bas is goed, maar je zult niet merken dat hij andere frequenties kan overweldigen totdat je het hoogste niveau bereikt. De zang en instrumenten zijn vrij gedetailleerd in het middenbereik, maar de hoge tonen zijn niet zo gedetailleerd als we hadden verwacht. Over het algemeen biedt de HD3 een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Conclusie

Alle boekenplank luidsprekers die wij in deze lijst hebben besproken zijn van hoge kwaliteit. Echter, vinden wij de Edifier R1280T de beste boekenplank speaker van 2021!

Hopelijk heeft deze “Beste boekenplank luidsprekers 2021 | Top 3” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste boekenplank luidsprekers 2021 | Top 3” blog?, klik dan hieronder.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP