Edifier R1280T review

Edifier R1280T

4.65

De kenmerken

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De geluidskwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • Bedien op afstand het volume met de afstandbediening.
  • Sluit de speakers aan op een versterker of surroundsysteem met de RCA aansluiting.

Nadelen

  • Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een subwoofer voor extra bass.
  • De aan- en uitknop bevindt zich op de achterzijde van de speaker en is hierdoor lastig te bereiken.

In deze Edifier R1280T review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Edifier R1280T review: voorkant

SPECIFICATIES
Verpakking breedte: 146 mm | Verpakking hoogte: 234 mm | Verpakking lengte: 196 mm | Gewicht: 2.45 kg

Conclusie

De prijs van de Edifier R1280T is circa 100 euro, wat niet veel duurder is dan een hoogwaardige 2.1 speakerset, en het is ook nog eens veel goedkoper dan vergelijkbare boekenplankspeakers. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Edifier R1280T rewiew.

VoordelenNadelen
1. Bedien op afstand het volume met de afstandbediening. 
2. Sluit de speakers aan op een versterker of surroundsysteem met de RCA aansluiting.
1. Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een subwoofer voor extra bass. 
2. De aan- en uitknop bevindt zich op de achterzijde van de speaker en is hierdoor lastig te bereiken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De kenmerken

Achterkant input Edifier speaker

De Edifier R1280T heeft de tweeter opzij gelegd en week daarmee af van de gebruikelijke oplossing. Dit wordt gedaan om ruimte te maken voor de frontpoort, waardoor de veelzijdigheid van de speaker toeneemt. Hiernaast heeft het een 10 cm full-range driver en een matige zijden dome tweeter. Dit laatste is ondergebracht in een beschermende behuizing die tevens dienst doet als golfgeleider. Dit zijn actieve speakers, waardoor ze in vrijwel elke denkbare toepassing erg bruikbaar zijn. Je kijkt naar een gecombineerd vermogen van 42 Watt RMS, wat betekent dat elke speakerbox zelfstandig 21 Watt RMS vermogen aankan. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Edifier R1280T review.

De bouwkwaliteit

De speaker

Edifier nam een ​​redelijk eenvoudige benadering bij het ontwerpen van de Edifier R1280T. Het idee is om iets te creëren dat er neutraal maar aantrekkelijk uitziet. Als je naar deze speakers kijkt, zie je dat alleen de zijkanten van MDF zijn gemaakt. Het tussenliggende middendeel is van plastic. Met andere woorden, deze methode heeft veel productiekosten bespaart. De Edifier R1280T voelt erg stevig aan. Over het algemeen kan de Edifier R1280T zich gemakkelijk aanpassen aan elke omgeving. Het is overigens verfrissend om te zien dat betaalbare boekenplankspeakers niet allemaal zwart zijn. Lees meer over de geluidskwaliteit in de volgende alinea van deze Edifier R1280T review.

De geluidskwaliteit

Bedieningsknoppen Edifier speaker

De hoge tonen van de Edifier R1280T zijn helder en de middentonen zijn rijk. Als u eenmaal de ondergrens van het frequentiebereik probeert te bereiken, zult u enkele problemen tegenkomen. De onderkant is langzamer, maar krachtig voor een driver van 10 cm. Zolang u op zoek bent naar een dreunend basgeluid, hoeft u zich geen zorgen te maken. Gezien de prijs en prestaties van deze speakers, kunnen we echter niet teveel klagen. Qua volume kan de Edifier R1280T voldoende stroom leveren voor near field en andere doeleinden. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Edifier R1280T review.

Conclusie

De prijs van de Edifier R1280T is circa 100 euro, wat niet veel duurder is dan een hoogwaardige 2.1 speakerset, en het is ook nog eens veel goedkoper dan vergelijkbare boekenplankspeakers. Hopelijk heeft deze Edifier R1280T review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Edifier reviews:
< Edifier 1280T review
< Edifier R1100 luidspreker
< Edifier R980T luidsprekersysteem
< Edifier R2000DB review
< Edifier R1280DB Review
< Edifier R1700BT review
< Edifier R1850DB review
< Edifier S880DB review
< Edifier S1000DB
< Edifier S350DB review
< Edifier S2000PRO
< Edifier S70DB luidsprekersysteem
< Edifier E235 review
< Edifier E255 review
< Edifier M3600D review 
< Edifier MP233 review
< Edifier C2X review
< Wavemaster MOBI-2

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP