Beste soundbar met subwoofer

Beste soundbar met subwoofer

Beste uit de test: Denon DHT-S516H

4.85

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • De soundbar wordt geleverd met draadloze subwoofer, waardoor je thuis van krachtige bastonen geniet.
  • Voeg de soundbar toe aan het HEOS multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.
  • Wanneer je een Google Assistant speaker met de soundbar verbindt, bedien je hem via spraakcommando's.

Nadelen

  • Je kunt de soundbar niet via bluetooth met de tv verbinden.

Hoe komen wij op deze lijst met de beste soundbar met subwoofer? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Wat is de beste soundbar met subwoofer?

#1 / #5: Denon DHT-S516H
#2 / #5: Denon DHT-S716H
#3 / #5: JBL Bar 5.1 Surround
#4 / #5: Samsung HW-Q950T/XN
#5 / #5: LG DSN8CY + LG SPK8

Het gebruik van een soundbar kan het geluid van de televisie verbeteren. Wil je genieten van superdiepe bassen, dan kun je een subwoofer toevoegen. Deze produceert namelijk alleen bas, waardoor je favoriete films en series levensecht zijn. In dit geval heb je 3 soorten subwoofers. Een ingebouwde subwoofer in de soundbar, een externe bedrade of een externe draadloze. Let bij het kiezen van een soundbar op je tv-aansluiting. Op deze manier moet je weten dat alles normaal is. Het kiezen van de juiste soundbar is niet eenvoudig. Je moet natuurlijk wel een soundbar vinden die bij je past. Stel uzelf de volgende vragen: Wat is uw tv-aansluiting? Wil je de soundbar draadloos verbinden? Wil je een multiroom opstelling? Wat verwacht je van de geluidskwaliteit van de soundbar? Hieronder hebben we deze vragen voor u uitgewerkt.

Wat is uw tv-aansluiting?

Voordat u de soundbar kiest, controleert u eerst de aansluiting op de televisie. Voor de soundbar heb je een HDMI ARC aansluiting of een optische aansluiting nodig. Hoe ze eruit zien kun je zien op de foto’s. Heb je beide? Selecteer vervolgens HDMI-verbinding. Het biedt u de beste geluidskwaliteit. Sommige tv’s en soundbars hebben 3,5 mm jck-aansluitingen. Via deze route kun je ook 2 apparaten aansluiten. Vanwege kwaliteitsverlies raden we het niet aan.

Wil je de soundbar draadloos verbinden?

In sommige gevallen kun je de soundbar ook draadloos met de tv verbinden. We raden dit niet aan omdat het geluid dan vertraagd kan zijn. Als je hetzelfde merk soundbar en tv hebt, ondersteunen ze soms dezelfde technologie. In dit geval kunnen de tv en soundbar draadloos met elkaar verbonden worden via Bluetooth.

Wat verwacht je van de geluidskwaliteit van de soundbar?

Hoe zou je de geluidskwaliteit van de soundbar vinden? Om het beste geluid uit je soundbar te halen, raden we je aan om een ​​soundbar te kiezen met surround sound en audio met hoge resolutie. Een aparte subwoofer en achterspeakers zijn optioneel. Gebruik het om een ​​thuisbioscoop te maken. Zo ervaar je diepe bassen en surround sound.

Beste soundbar met subwoofer: Top 5 Beste Uit De Test!

#1 / #5: Denon DHT-S516H

Denon DHT-S516H - Beste soundbar met subwoofer

SPECIFICATIES
Soundbar + Subwoofer | Draadloze subwoofer | 2,1 kanaals Multiroom | Spraakbesturing | Wifi | Bluetooth | Breedte: 101,8 cm

Voor-en nadelen: Denon DHT-S516H

VoordelenNadelen
1. De soundbar wordt geleverd met draadloze subwoofer, waardoor je thuis van krachtige bastonen geniet. 
2. Voeg de soundbar toe aan het HEOS multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. 
3. Wanneer je een Google Assistant speaker met de soundbar verbindt, bedien je hem via spraakcommando’s.
1. Je kunt de soundbar niet via bluetooth met de tv verbinden.

Met de Denon DHT-S516H voeg je een extra dimensie toe aan al je films, games en muziek. Deze soundbar is uitgerust met een draadloze subwoofer, die een stevige bas kan produceren. Hierdoor beleef je films zoals in een bioscoop. De dubbele mid-woofer en tweeter van de soundbar zorgen voor een krachtig geluid en een heldere hoge toon. Hierdoor hoor je zelfs de kleinste nuances bij het luisteren naar je favoriete artiesten. Soundbars en subwoofers sluit je eenvoudig aan op je bestaande HEOS multiroom opstelling. Zo heb je geluid in alle kamers. Heeft u vaak klachten van uw buren? Met de nachtmodus is dit verleden tijd. Dan wordt de bas automatisch verlaagd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2 / #5: Denon DHT-S716H

Denon DHT-S716H - Beste soundbar met subwoofer

SPECIFICATIES
Wifi: Ja | Multiroom-gereed: Ja | Subwoofer: Nee (optioneel verkrijgbaar) | High Resolution Audio: Ja | Bluetooth: Ja

Voor-en nadelen: Denon DHT-S716H

VoordelenNadelen
1. Voeg de soundbar toe aan het HEOS multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. 
2. Je breidt de soundbar uit met de optionele draadloze Denon DSW-1H subwoofer. 
3. Wanneer je een Google Assistant speaker met de soundbar verbindt, bedien je hem via spraakcommando’s. 
1. De Denon DSW-1H draadloze soundbar wordt niet meegeleverd.

De DHT-S716H is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke soundbar met een zeer goede geluidskwaliteit. Het heeft vier HDMI-ingangen, geschikt voor alle apparaten en HDMI-ingang/uitgang, inclusief CEC/audio-retourkanaal voor eenvoudige aansluiting. U krijgt de hoogste geluidskwaliteit van alle aangesloten apparaten, inclusief ondersteuning voor 24-bits geluid. De DHT-S716H klinkt op zichzelf al geweldig, maar het kan natuurlijk altijd beter. U kunt een paar draadloze Denon-luidsprekers voor het achterkanaal en een draadloze Denon-subwoofer aansluiten. Zo zit je heel dicht bij de echte bioscoopervaring en is er geen aparte installatie of vervelende kabels nodig. Je tv klinkt zoveel beter! Eenvoudige bediening van de HEOS-applicatie en een grote hoeveelheid muziek Met je smartphone of tablet en de gebruiksvriendelijke HEOS-applicatie kun je ten volle profiteren van alles wat HEOS biedt, inclusief streamingdiensten (Spotify Connect, TIDAL, etc.) en het gebruik van DHT-S716H of andere draadloze HEOS-luidsprekers of kamermuziekzenders om al uw muziek te bedienen.

Met de HEOS-app krijg je een overzicht van alle muziek, albumhoezen en alle functies. Met geïntegreerde Bluetooth kun je ook je smartphone of tablet gebruiken om muziek af te spelen – praktisch en heel gemakkelijk! Je plaatst de DHT-S716H samen met de tv in de kast. Door zijn platte ontwerp is hij gemakkelijk onder de meeste tv’s te plaatsen, maar je kunt ook de meegeleverde voetjes gebruiken. Plaats de speakers bijvoorbeeld hoger dan de tv-standaard. Of u kunt het ingebouwde sleutelgatsysteem gebruiken om de DHT-S716H aan de muur te hangen.

Met behulp van de bijgevoegde montagesjabloon kunt u nauwkeurig de locatie van het gat kennen en perfecte resultaten verkrijgen. Spraakbesturing is gereed DHT-S716H is gereed voor spraakbesturing via Google Assistant en Amazon Alexa. Met spraakbesturing kun je veel basisfuncties bedienen, zoals volume en afspelen/pauzeren/overslaan. Na verloop van tijd kun je veel andere commando’s gebruiken, waardoor je Denon-producten een grotere rol gaan spelen. Houd er rekening mee dat u voor spraakbediening een apart spraakbedieningsapparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de DHT-S716H, zoals een smartphone of luidspreker met spraakbediening. Maar ze zijn meestal niet duur. DHT-S716H is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief compacte infrarood afstandsbediening

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3 / #5: JBL Bar 5.1 Surround

JBL Bar 5.1 Surround - Beste soundbar met subwoofer

SPECIFICATIES
Losse Soundbar | Draadloze subwoofer | 5,1 kanaals | Bluetooth | Breedte: 114,8 cm

Voor-en nadelen: JBL Bar 5.1 Surround

VoordelenNadelen
1. Je krijgt een surround sound ervaring uit één soundbar en draadloze subwoofer. 
2. Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid. 
3. De soundbar heeft een ingebouwde Chromecast en Airplay 2, waardoor je direct toegang hebt tot je streamingdiensten.
1. Je kunt de soundbar niet via bluetooth met je televisie verbinden.

Met de JBL Bar 5.1 Surround zorg je voor een ruimtelijke surround sound-ervaring. Het is een slanke balk en een draadloze subwoofer. Dankzij JBL’s MultiBeam-technologie zijn er geen extra speakers of kabels nodig. Door de horizontale plaatsing van de tweeter zorgt de soundbar voor geluid dat de kamer vult. De meegeleverde subwoofer zorgt voor een zeer krachtige bas. Via Bluetooth verbind je de soundbar eenvoudig met je smartphone of tablet. Zo kun je naar al je favoriete nummers luisteren. Zin in een filmavond met een filmbeleving? Met ingebouwde Chromecast en Airplay heb je direct toegang tot alle streamingdiensten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4 / #5: Samsung HW-Q950T/XN

Samsung HW-Q950T/XN

SPECIFICATIES
Soundbar + Sub + achterspeakers | Draadloze subwoofer | 9,1 kanaals | Wifi | Bluetooth | Breedte: 123,2 cm

Voor-en nadelen: Samsung HW-Q950T/XN

VoordelenNadelen
1. Dankzij de meegeleverde achterspeakers en subwoofer creëer je thuis een bioscoop geluidservaring. 
2. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. 
3. Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid.
1. De soundbar via bluetooth op de televisie aansluiten, kan alleen op een Samsung tv van 2012 of ouder.

Met Samsung HW-Q950T/XN maak je van je tv een thuisbioscoop. Het pakket bestaat uit soundbar, subwoofer en achterspeakers. Zo creëer je een 9.1.4 surround sound opstelling zodat het geluid uit alle aspecten komt. Dolby Atmos-technologie versterkt dit ruimtelijk effect. Dankzij de naar boven gerichte speakers wordt het geluid vanaf het plafond weerkaatst naar je luisterpositie. Het lijkt er dus op dat het vliegtuig daadwerkelijk overvliegt. Met behulp van Q-symphony technologie werkt het geluid van de Samsung tv samen met de soundbar. Dit zorgt voor een betere luisterervaring voor alle luidsprekers. Dankzij adaptieve geluidstechnologie kan de soundbar het audiosignaal aanpassen aan de scène. Op deze manier hoor je het geluid duidelijk bij een laag volume. De subwoofer zorgt voor een diepe, rijke bas. Je kunt de afstandsbediening gebruiken om hem naar wens in te stellen. Wanneer de bas zijn maximale volume bereikt, wordt het explosiegeluid levensecht.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#5 / #5: LG DSN8CY + LG SPK8

LG DSN8CY + LG SPK8

SPECIFICATIES
Samenstelling speakers: 1 speaker | Type subwoofer: Draadloos

Voor-en nadelen: LG DSN8CY + LG SPK8

VoordelenNadelen
1. Dankzij de meegeleverde achterspeakers en subwoofer creëer je thuis een bioscoop geluidservaring. 
2. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. 
3. Door de diepe bas van de subwoofer luister je naar een kamervullend geluid.
1. De soundbar via bluetooth op de televisie aansluiten, kan alleen op een Samsung tv van 2012 of ouder.

Met de LG DSN8CY + LG SPK8 geniet je van 5.1 surround sound op tv. Het pakket bevat een soundbar, een subwoofer en 2 achterspeakers. Dankzij Dolby Atmos-technologie klinkt het geluid van je favoriete serie heel levensecht. De naar boven geplaatste speakers sturen het geluid via het plafond naar je luisterpositie. Je bedient je speakers draadloos met de ingebouwde Google Assistant. Je vraagt ​​de stemassistent naar het weer en de planning van de dag. Wil je naar muziek luisteren nadat je tv hebt gekeken? Schakel dan over op streaming via Bluetooth of wifi en speel draadloos je favoriete nummers af op je telefoon of tablet.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste soundbar met subwoofer” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste soundbar met subwoofer” blog?, klik dan hieronder.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP