Beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad

Beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad

Beste over ear koptelefoon 2021: Apple AirPods Max

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
  • Met Surround Sound kijk je naar films via Apple TV op je iPhone of iPad met geluid alsof je in de bioscoop zit.
  • Dankzij de dubbele H1 chip verbindt de koptelefoon automatisch met jouw iCloud apparaten en luister je naar een hoge geluidskwaliteit.

Nadelen

  • Je vouwt de koptelefoon niet compact op.

Hoe komen wij op deze lijst met de beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Beste over ear koptelefoon 2021:

#1 / #10: Apple AirPods Max
#2 / #10: Sony WH-1000XM4
#3 / #10: AKG K72
#4 / #10: Sennheiser MOMENTUM 3.0 Wireless
#5 / #10: Bowers & Wilkins PX7
#6 / #10: Grado SR325e
#7 / #10: Sony WH-CH700N
#8 / #10: Bose Noise Cancelling Headphones 700
#9 / #10: Sennheiser HD 820
#10 / #10: JBL Club 700BT

#1 / #10: Apple AirPods Max

Beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad - Apple AirPods Max

SPECIFICATIES
Gewicht in gram: 384,8 g | Kleur: Blauw | Materiaal: Kunststof

Voor-en nadelen: Apple AirPods Max

VoordelenNadelen
1. Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis. 
2. Met Surround Sound kijk je naar films via Apple TV op je iPhone of iPad met geluid alsof je in de bioscoop zit. 
3. Dankzij de dubbele H1 chip verbindt de koptelefoon automatisch met jouw iCloud apparaten en luister je naar een hoge geluidskwaliteit.
1. Je vouwt de koptelefoon niet compact op.

Voor Apple gebruikers is de Apple AirPods Max de beste draadloze koptelefoon die je kan kopen. De geluidskwaliteit is er goed, met veel details in het geluidsveld en de actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis. Deze bluetooth koptelefoon is ook geschikt voor andere producten dan Apple, aangezien ze standaard Bluetooth 5.0 gebruiken. Hierdoor mis je wel veel functies, zoals Siri spraakbesturing, maar je kan ze wel gebruiken. Verder heeft de koptelefoon een dubbele H1 Chip waardoor je de headset automatische koppelt met jouw iCloud apparaten. Het enige nadeel om te benoemen is dat je de koptelefoon niet compact kan opvouwen. Al om al, een verdiende eerste plek in deze lijst met de beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2 / #10: Sony WH-1000XM4

Beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad - Sony WH-1000XM4

SPECIFICATIES
Over-ear | Draadloos | Noise cancelling | Batterijduur: 30uur |Geschikt voor: Dagelijks gebruik | Reizen | 254 gram | Met microfoon | Bluetooth 5.0

Voor-en nadelen: Sony WH-1000XM4

VoordelenNadelen
1. Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
2. Wanneer je een gesprek met iemand aangaat, pauzeert de muziek en wordt omgevingsgeluid versterkt.
3. Met de Sony Headphones Connect app personaliseer je alle instellingen, waaronder het geluid via een equalizer.
1. De koptelefoon is niet waterbestendig.

De Sony WH-1000XM4 is een draadloze on-ear koptelefoon met uitstekende ruisonderdrukking (ANC) functie. Ruisonderdrukking ondersteunt slimme technologie om het geluid precies aan te passen aan uw huidige gedrag. Zijn zeer populaire voorganger, de Sony WH-1000XM3, die de EISA Award heeft gewonnen staat al bekend om zijn perfecte actieve ruisonderdrukking. In de XM4-generatie is de efficiëntie van het ingebouwde ANC met 20% toegenomen. Als u wilt genieten van het perfecte geluid zonder gestoord te worden door de omgeving, aarzel dan niet langer, of je nu naar muziek luistert of niet, de ruisonderdrukkingsfunctie is altijd actief.

Dit is bijvoorbeeld erg handig als je op een vlucht wilt slapen. De zachte en comfortabele oorkussens, het lichtgewicht ontwerp en de handige aanraakbediening op de oordkappen maken het nog interessanter. Maar natuurlijk kan de Sony WH-1000XM4 niet alleen stilte maar ook geluid creëren. Het heeft een krachtige en diepe basweergave en een mooi en delicaat geluid. Daarnaast ondersteunt het ook Apple AAC en bluetooth met een betere geluidskwaliteit. De Sony WH-1000XM4 kan actief en passief worden gebruikt. De ingebouwde batterij gaat tot 30 uur mee bij actief gebruik. Wanneer de batterij eindelijk leeg is, kan je de Sony WH-1000XM4 via de meegeleverde kabel blijven gebruiken als een traditionele headset. Al om al, een verdiende tweede plek in deze lijst met de beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3 / #10: AKG K72

AKG K72 - Beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad

SPECIFICATIES
Basisklasse | Over-ear Batterijduur: 0uur | Geschikt voor: DJ | Gaming | Dagelijks gebruik | 200 gram

Voor-en nadelen: AKG K72

VoordelenNadelen
1. Erg goede kwaliteit.
2. Goede prijs/kwaliteit.
3. Voordelige koop.
1. Draadloze functie had gemogen.

De AKG K72 heeft een robuuste constructie en de vulling van de oorkappen is erg comfortabel. Het heeft een snoer van 3 meter lang wat lang genoeg zou moeten zijn voor gebruik in huis. De midden- en hoge frequenties zijn goed uitgebalanceerd en de baskwaliteit is goed. Over het algemeen is dit een erg voordelige koop, alleen biedt het geen draadloze functie, waardoor je het in theorie alleen binnen kan gebruiken. Al om al, een verdiende derde plek in deze lijst met de beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4 / #10: Sennheiser MOMENTUM 3.0 Wireless

Sennheiser MOMENTUM 3.0 Wireless - Beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad

SPECIFICATIES
Topklasse | Over-ear | Draadloos | Noise cancelling | Met microfoon | Batterijduur: 17uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | 305 gram | Bluetooth 5.0

Voor-en nadelen: Sennheiser MOMENTUM 3.0 Wireless

VoordelenNadelen
1. Dankzij het bluetooth profiel aptX stream je draadloos muziek in hoge kwaliteit. 
2. Je bepaalt zelf de sterkte van de noise cancelling. 
3. Met de Sennheiser Smart Control app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer. 
1. Volgens onze specialist valt de noise cancelling van deze koptelefoon onder basisklasse, doordat monotone omgevingsgeluiden beperkt worden gedempt. 
2 Deze koptelefoon zit strakker op je hoofd dan andere koptelefoons, waardoor hij als klemmend kan worden ervaren.

De Sennheiser MOMENTUM 3.0 Wireless is een unieke on-ear draadloze headset met ruisonderdrukking (ANC) en Sennheiser geluidskwaliteit, dynamische, diepe bas en prachtige details. Deze koptelefoon kan je muziek niet hard genoeg maken.De MOMENTUM 3 Wireless heeft intelligente actieve ruisonderdrukking die zich kan aanpassen aan de omgeving, zodat jee zelfs in een vliegtuig zonder storing kunt luisteren. Ontspan of gebruik de spraakbediening om je bericht hardop voor te lezen of vind de weg naar je volgende afspraak om je voor te bereiden op een drukke dag. Het roestvrijstalen en lederen design en de aluminium Sennheiser logo oordoppen geven aan dat dit een exclusief product is waar je jarenlang plezier van zult hebben.

De MOMENTUM 3 Wireless heeft een slim systeem. Dit betekent dat als je ze niet kunt vinden, je de headset kunt bellen via de applicatie. Dan klinkt er een luide pieptoon of kun je je locatie op de kaart zien. Als het gestolen is, kun je het ook melden in de Tile-app. De volgende keer dat je headset in de buurt is van iemand die ook Tile gebruikt, wordt hun locatie vastgelegd in de app, zodat je hun locatie kunt zien. Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless is verkrijgbaar in zwart of wit. Inclusief omhulsel en oplaadkabel. Een verdiende vierde plek in deze lijst met de beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#5 / #10: Bowers & Wilkins PX7

Bowers & Wilkins PX7 - Beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad

SPECIFICATIES
Topklasse | Over-ear | Draadloos | Noise cancelling | Met microfoon | Batterijduur: 30uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | Gaming | Sporten | Reizen | 302 gram | Bluetooth 5.0

Voor-en nadelen: Bowers & Wilkins PX7

VoordelenNadelen
1. Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis. 
2. Dankzij de snellaadfunctie gebruik je na 15 minuten opladen de koptelefoon voor 5 uur.
1. Je koppelt de koptelefoon niet snel via NFC aan je smartphone.

De Bowers & Wilkins PX7 is een unieke premium over-ear Bluetooth-headset met uitstekende geluidskwaliteit en intelligente ruisonderdrukking (ANC). Kosten noch moeite gespaard om u een unieke en uitgebreide ervaring te bieden op het gebied van geluid, comfort, design en afwerking. PX7 heeft de beste Bluetooth 5.0-technologie en kan naadloos werken met geavanceerde ANC-functies. Oftewel het perfecte geluid en de beste ruisonderdrukking die zich automatisch aanpast aan de omgeving zonder de geluidskwaliteit aan te tasten. Alle geselecteerde materialen zijn tegelijkertijd slijtvast en licht. De hoofdband is bijvoorbeeld gemaakt van koolstofvezelcomposietmateriaal, dat lichter en sterker is dan metaal. De gladde stoffen coating van de roterende oorkappen is nano-verwerkt, waterdicht, stofdicht en stofdicht. Het gehumaniseerde ontwerp heeft een intelligente automatische aan/uit-functie.

De PX7 heeft een ingebouwde sensor die automatisch kan in- en uit de koptelefoon en muziek, afhankelijk van wat je wilt. Wil je naar muziek luisteren? Wanneer je de PX7 oppakt, wordt deze automatisch ingeschakeld. Of wat wil je tegen een van je reisgenoten zeggen? Zolang je de headset uit uw oor haalt of om je nek hangt, stopt de PX7 de muziektoepassing en wanneer je klaar bent om verder te luisteren, begint deze automatisch te spelen vanaf het punt waar je bent gestopt. Wanneer je het verlaat, wordt het automatisch gesloten en stopt de muziektoepassing. Als je hem weer oppakt gaat hij weer open en kun je verder luisteren. Om de stemassistent te activeren, hoef je alleen maar op een knop te drukken: eenvoudig, intuïtief en geweldig! Met 30 uur effectieve batterijduur en intelligent energiebeheer kan de PX7 enkele weken stand-by staan, weer oppakken en klaar. Bowers & Wilkins PX7 is verkrijgbaar in zwart (space grey) of zilver (zilver). Inclusief koffer.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#6 / #10: Grado SR325e

Grado SR325e

SPECIFICATIES
Topklasse | On-ear | Batterijduur: 0uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | 400 gram | Geen Bluetooth

Voor-en nadelen: Grado SR325e

VoordelenNadelen
1. Erg goede kwaliteit.
2. Goede prijs/kwaliteit.
3. Eenvoudig in gebruik.
1. Verouderd uiterlijk.

De bouwkwaliteit van de Grado SR325e is stevig, de hoofdband is flexibel en de kappen kunnen 360 graden worden gedraaid zonder vervelende geluiden. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een strakkere grip rondom je oren, maar het voordeel van deze headset is dat je oren geventileerd en koel blijven. De prijs/kwaliteit is goed, het is erg eenvoudig in gebruik en van goede kwaliteit. Het enige wat je niet erg moet vinden is het retro-uiterlijk.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#7 / #10: Sony WH-CH700N

Sony WH-CH700N

SPECIFICATIES
Middenklasse | Over-ear Draadloos | Noise cancelling | Met microfoon| Batterijduur: 35uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | 240 gram | Bluetooth 4.1

Voor-en nadelen: Sony WH-CH700N

VoordelenNadelen
1. Dankzij de snellaadfunctie gebruik je na 10 minuten laden de koptelefoon voor 1 uur. 
2. Zet via NFC snel een bluetooth verbinding op door de koptelefoon kort tegen je smartphone aan te houden. 
3. Met de Sony Headphones Connect app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer.
1. Volgens onze specialist valt de noise cancelling van deze koptelefoon onder basisklasse, doordat omgevingsgeluid beperkt wordt gedempt. 

De WH-CN700N is een draadloze headset met ruisonderdrukking (ANC), het beste draagcomfort en een lange batterijduur, voor een zeer betaalbare prijs. Hierdoor geniet je ook tijdens verre reizen van muziek zonder gestoord te worden door de omgeving. De WH-CN700N heeft comfortabele oorkussens die meerdere uren kunnen worden gebruikt. De hoofdband is verstelbaar voor een betere pasvorm en de koptelefoon is opvouwbaar, waardoor hij bijna geen ruimte in beslag neemt. Muziek en ANC instellingen bedien je eenvoudig met de knoppen op de headset. Als je echt lang op reis moet, kun je met de meegeleverde audiokabel tot wel 50 uur luisteren met actief ANC. Ruisonderdrukking blokkeert effectief omgevingsgeluid, van vliegtuigmotoren tot drukke steden, met de nadruk op muziek. Ook gebruik je de ingebouwde microfoon van de headset om oproepen te beantwoorden of je smartphone te bedienen via spraakbesturing. WH-CN700N is verkrijgbaar in zwart, blauw of grijs. Inclusief audiokabel en USB-oplaadkabel.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#8 / #10: Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

SPECIFICATIES
Over-ear | Draadloos | Noise cancelling | Batterijduur: 20uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | 0,25 gram | Met microfoon | Bluetooth 5.0

Voor-en nadelen: Bose Noise Cancelling Headphones 700

VoordelenNadelen
1. Je bepaalt zelf de sterkte van de noise cancelling met 11 verschillende niveaus.
2. Dankzij de 4 ruisonderdrukkende microfoons ben je goed verstaanbaar wanneer je telefoneert.
3. Je bedient je muziek met de touchbediening op de oorschelpen.
1. De koptelefoon is niet compact op te vouwen. 

De stijlvolle structuur, moderne vorm en prachtige geïntegreerde oorkappen van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 zien er goed uit. Aanraakbediening stelt je in staat om het volume aan te passen of oproepen te beantwoorden. Druk op een knop om Alexa en Google Assistant te activeren, zodat je de 700 kan vragen om specifieke nummers af te spelen of berichten en meldingen te lezen. De Bose Noise Cancelling Headphones 700 heeft geavanceerde functies en uitstekende ruisonderdrukkingsfuncties en is in veel opzichten de marktleider onder vergelijkbare producten. Je kan zelfs de sterkte bepalen van de noise cancelling met 11 verschillende niveaus, en de oorschelpen hebben touchbediening, wat ook erg handig is. Het enigee nadeel is dat de koptelefoon niet heel compact is om op te vouwen. 

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#9 / #10: Sennheiser HD 820

Sennheiser HD 820

SPECIFICATIES
Gewicht: 360 gram, excl. kabel | Impedantie : 300 ohm | Kleur : Zwart

Voor-en nadelen: Sennheiser HD 820

VoordelenNadelen
1. Schitterend open, natuurlijk en gedetailleerd geluid met Ring Radiator.
2. Gesloten, lichtgewicht constructie voor maximaal draagcomfort.
3. Handgemaakte oorkussens van hoogwaardige microvezels.
4. Handgemaakt in de Sennheiser-fabriek in Duitsland.
5. Werkt perfect met echte high-end componenten.
6. Ultranauwkeurige ODU-aansluiting op oorschelpen.
7. Met exclusieve opbergdoos.
8. Gebalanceerde XLR-kabel apart verkrijgbaar.
1. Relatief veeleisend.
2. Heeft goede apparatuur nodig om maximaal te presteren.

De Sennheiser HD 820 is een compromisloze handgemaakte open-ear oortelefoon met de geluidskwaliteit waar je altijd van hebt gedroomd. Sennheiser gaat echt verder dan alles om je een onvergetelijke muziekervaring te bezorgen, naar welk genre je ook luistert. Zelfs de kleinste details zijn luid en duidelijk, de bas is oneindig diep en het geluid is zo prachtig en open dat je verdwaalt in de muziek. Dit is de beste high-end kwaliteit. Echte kenners maken al jaren ruzie over welke koptelefoon beter klinkt: open of dicht. Maar met de HD 820 hoeft je zich geen zorgen meer te maken: Je krijgt het beste van twee werelden. De lichtgewicht structuur met grote handgemaakte microvezelpads zorgt voor een perfect draagcomfort. Materialen en technische oplossingen zijn zorgvuldig geselecteerd om optimaal te functioneren met de best beschikbare high-fidelity apparatuur.

De gewatteerde hoofdband is gemaakt van metaal met geïntegreerde schokdempers. Het grootste deel van de mechanische structuur is gemaakt van gepatenteerde, ultrasterke ruimtevaartmaterialen. Daarom is de HD 820 bijzonder licht en gaat niet ten koste van kwaliteit of robuustheid. Nogmaals, het beste van twee werelden. De geluidskwaliteit is beter, je verdient het beste HD 820 is een headset (300 ohm), die veel van je apparatuur vraagt. Daarom is het voornamelijk ontworpen om te worden gebruikt met een aparte hoofdtelefoonversterker of op zijn minst een goede hoofdtelefoonuitgang van een vaste versterker. Wil je echt de hoogste geluidskwaliteit uit de HD 820, dan kies je natuurlijk voor Sennheiser’s eigen HDV 820 hoofdtelefoonversterker. Met zijn compromisloze kwaliteit en geavanceerde digitale technologie, hoor je niveaus en details die nog nooit eerder zijn gehoord. De HD 820 is verkrijgbaar in het zwart.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#10 / #10: JBL Club 700BT

JBL Club 700BT

SPECIFICATIES
Basisklasse | On-ear Draadloos | Met microfoon | Batterijduur: 50uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | 283 gram | Bluetooth 5.0

Voor-en nadelen: JBL Club 700BT

VoordelenNadelen
1. Met een batterijduur van 50 uur luister je langdurig naar muziek zonder de koptelefoon op te laden. 
2. Druk op de bass boost knop op de rechter oorschelp voor een extra krachtige bas. 
3. Deze koptelefoon speelt Hi-res audiobestanden af, waardoor je meer detail hoort in muziek. 
1. Je bedient de muziek niet via een touchpad, maar via fysieke knoppen op de oorschelp.

De JBL Club 700BT heeft ingebouwde Alexa- en Google Assistent-ondersteuning, een lange batterijduur en een duurzame constructie. Het draadloze bluetooth bereik is ongeveer 10 meter en de levensduur van de batterij is 50 uur. Het opladen gaat ook erg snel, met een volledige lading in minder dan twee uur. Slimme stemassistenten en toegevoegde microfoons maken ze gebruiksvriendelijk en bieden ook een goede audiostandaard, die het beste is voor elektronische muziek. Verder speelt deze koptelefoon Hi-res audiobestanden af, waardoor je meer detail hoort in muziek en met de bass boost knop op de rechter oorschelp hoor je een extra krachtige bas. Het grootste nadeel is dat je de muziek niet bedient via een touchpad, maar via fysieke knoppen op de oorschelp.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste over ear koptelefoon 2021: draadloos en bedraad” blog?, klik dan hieronder.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP