Steljes Audio NS3 review

Steljes Audio NS3

4.5

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.4/5

De kenmerken

4.5/5

Voordelen

  • Strak ontwerp.
  • Goede connectiviteit.
  • Krachtige bas.

Nadelen

  • Zou meer samenhang kunnen hebben.
  • Iets meer detail nodig.

In deze Steljes Audio NS3 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Steljes Audio NS3 review: voorkant

SPECIFICATIES
45W RMS Power Output | 8 Verschillende kleuren |
Diverse aansluitingen RCA Pair (1), 3.5mm Stereo (1), Optical (1), Bluetooth (1) |USB Oplader |Afstandsbediening |Subwoofer uitgang | Afmetingen 210 x 140 x 190mm (H x B x D) | Gewicht 6.1 Kg

Conclusie

Stijlvolle en goed uitgeruste draadloze speakers.

VoordelenNadelen
1. Strak ontwerp.
2. Goede connectiviteit.
3. Krachtige bas.
1. Zou meer samenhang kunnen hebben.
2. Iets meer detail nodig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Blauw

Het geluidsniveau van de Steljes Audio NS3 is aanzienlijk verbeterd zonder de geluidskwaliteit te verminderen. De Steljes Audio NS3 hebben een indrukwekkend gevoel voor ritme en kunnen de balans aan tussen de langzame en soepele openingsnoten van “Kiss I was made for loving you”. Het allerbelangrijkste voor ons is dat de harde en hoge tonen van deze speaker zijn opgelost. In het verleden was het erg hinderlijk, hoewel je het in kleine doses kunt negeren. Maar nu we elektronische muziek hebben geprobeerd, zoals “AceMoMa: AceMoMa EP” kunnen we gerust stellen dat de hoge noten gemakkelijker te horen zijn. Echter, betekent dit niet dat de speakers perfect zijn. We denken dat er nog enkele punten zijn die verbeterd kunnen worden. In een ideale wereld willen we meer details in het middenbereik. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Steljes Audio NS3 review.

De bouwkwaliteit

Geel

De Steljes Audio NS3 heeft een stijlvol uiterlijk. Naast de gele kleur van onze testmonsters bieden ze ook zes andere kleuren aan, waaronder rood en grijs. Het zijn een paar omvangrijke speakers met een totaal gewicht van ongeveer 6 kilogram, wat groter is dan veel andere vergelijkbare concurrenten. Door de afwerking van de schaal zien ze er veel duurder uit dan ze in werkelijkheid zijn. De speaker bevat een 25 mm soft dome tweeter en een 10 cm gevlochten glasvezeldriver. De verdeler is opnieuw gekalibreerd om een ​​betere balans te krijgen tussen het midden- en hoogfrequente bereik, terwijl de driver een nieuwe, grotere magneet heeft om hem te verplaatsen. Het bedrijf heeft het motorsysteem ook verbeterd om het efficiënter te maken, en ook de interne versterker is aangepast. In het volgende deel van deze Steljes Audio NS3 review lees je meer over de kenmerken.

De kenmerken

Rood

Voor een paar relatief goedkope desktopspeakers maakt Steljes Audio de NS3 verrassend veelzijdig. Er zijn een aantal aansluitingen aan de achterkant van de linkerluidspreker, zodat u audio van veel bronnen kunt invoeren. Gebruik de optische ingang van de Steljes Audio de NS3 om verbinding te maken met de televisie, sluit analoge muziekbronnen aan op de 3,5 mm-aansluiting en zelfs stereo RCA-aansluitingen voor andere high-fidelity-apparaten. Er is ook een usb-ingang, maar deze is helaas alleen geschikt om op te laden. Om een ​​draadloze verbinding tot stand te brengen, heeft de Steljes Audio de NS3 aan de linkerkant ingebouwde Bluetooth en een speciale koppelingsknop op de afstandsbediening. Dit is een handige toevoeging. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Steljes Audio de NS3 review.

Conclusie

De Steljes Audio de NS3 zijn capabel genoeg om te fungeren als uw dagelijkse speaker en zien er fantastische uit. Hopelijk heeft deze Steljes Audio de NS3 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP