Ruark Audio MR1 Mk2 review

Ruark Audio MR1 Mk2

4.6

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.5/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Helder en authentiek geluid.
  • Stijlvol en compact ontwerp.

Nadelen

  • Geen USB-ingang.
  • Lage tonen zijn overheersend.

In deze Ruark Audio MR1 Mk2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Ruark Audio MR1 Mk2 review: de voorkant

SPECIFICATIES
aptX Bluetooth: Ja | Ingangen: optisch, lijn in | Uitgang: Subwoofer | Afmetingen: 17 × 13 × 13,5 cm (HxBxD)

Conclusie

Een aantrekkelijk paar desktopspeakers! Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Ruark Audio MR1 Mk2 review.

VoordelenNadelen
1. Helder en authentiek geluid.
2. Stijlvol en compact ontwerp.
1. Geen USB-ingang.
2. Lage tonen zijn overheersend.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

De zijkant

De Ruark Audio MR1 Mk2 komt het dichtst in de buurt van een desktopspeaker set die klinkt als een echte high-end model. Deze Ruark Audio MR1 Mk2 zijn duidelijker dan hun voorgangers en hebben meer inzicht. De Ruark Audio MR1 Mk2 heeft een uitstekende muzikaliteit, de overgebrachte nuances zijn groter dan voorheen, waardoor de details en dynamische effecten naar een nieuw niveau worden getild. De Ruark Audio MR1 Mk2 blazen nieuw leven in alle muziek die je ermee speelt.

Tijdens het nummer “Free, All right now” klonk voornamelijk het geluid erg goed en dit hadden we ook wel verwacht van zo een fatsoenlijke hifi speaker. Het ondersteunt rijke middentonen, en de elegantie die de levendige stem met zich meebrengt is erg mooi. De Ruark Audio MR1 Mk2 klinken zacht en soepel, maar toch erg welsprekend. Een geweldige prestatie voor een draadloze speaker. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Ruark Audio MR1 Mk2 review.

De bouwkwaliteit

Op de tekentafel

De Ruark Audio MR1 Mk2 klinkt erg goed en zijn stijlvolle uiterlijk is ook een belangrijk onderdeel. De handgemaakte houten kasten zijn prachtig gemaakt en de speakers zijn makkelijk in gebruik en kunnen worden bevestigd aan ee tv-kast of bijvorbeeld een bureau. Ruark heeft zijn unieke uiterlijk behouden, maar zeker niet stil te staan. Om esthetische en akoestische redenen is de meest voor de hand liggende update de grijze stof die het rooster bedekt. De kabels die de linker- en rechterspeaker verbinden, zijn nu dunner en bedekt met gevlochten vezels. Lees in het volgende deel van deze Ruark Audio MR1 Mk2 review meer over de kernmerken.

De kenmerken

Zonder behuizing

De toevoeging van een optische ingang die audio met hoge resolutie tot 24-bit / 192 kHz ondersteunt is slim gedaan. Een grote update, en overschrijdt de 24-bit / 96 kHz-limiet van KEF Eggs. Dit betekent ook dat je de Ruark Audio MR1 Mk2 als tv-speaker kunt gebruiken. De optische ingang is verbonden met een 3,5 mm aux-ingang en subwooferuitgang aan de achterkant van de hoofdeenheid. Ruark blijft de principes van hifi speakers toepassen in dit model. Van het afstemmen van de geluiden tot het gebruik van A / B-versterking. Alles is gericht op het leveren van de beste geluidskwaliteit. De kasten bevatten 20 mm tweeters en 75 mm mid / woofers, met kleine wooferpoorten onder elke unit. De draaiknop aan de bovenkant van de hoofdunit is verder verbeterd. Het is comfortabeler in gebruik.

U hoeft niet langer ingedrukt te houden om de Bluetooth-koppelingsmodus te openen. Wanneer de Ruark Audio MR1 Mk2 naar de bron overschakelt, gaat hij automatisch zoeken naar Bluetooth-verbindingen, zodat ze je muziek sneller kunnen afspelen. Zelfs de LED’s van elke lichtbron (blauw voor Bluetooth, oranje voor extra en groen voor optica) zijn gedempt, zodat ze niet te hard zijn in een donkere kamer. Hoewel je misschien je smartphone gebruikt om het afspelen en het volume te regelen, heb je wel een kleine en stijlvolle afstandsbediening in de doos met basisfuncties. Andere kenmerken zijn een slimmere automatische stand-bymodus, een optionele batterij die de Ruark Audio MR1 Mk2 draagbaar maakt en de mogelijkheid om de rechterhoofdspeakaer als een enkele monospeaker te gebruiken. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Ruark Audio MR1 Mk2 review.

Conclusie

Al om al, een aantrekkelijk paar desktopspeakers! Hopelijk heeft deze Ruark Audio MR1 Mk2 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP