Garmin Dash Cam Mini 2 review

Garmin Dash Cam Mini 2 review

Garmin Dash Cam Mini 2

4.9

Het design

4.9/5

De software

4.9/5

De video-en audiokwaliteit

5.0/5

De set-up

4.9/5

Voordelen

  • Dankzij het compacte formaat plaats je de dashcam achter je achteruitkijkspiegel, waardoor hij niet in het zicht hangt.
  • Je bestuurt de dashcam eenvoudig tijdens het rijden via de spraakbesturing.
  • Met de beeldhoek van 140 graden leg je ook de rijbanen naast je vast.

Nadelen

  • Voor de Parking Mode en Live View heb je een Contstant Power kabel nodig, deze wordt niet standaard meegeleverd.
  • De dashcam heeft geen waarschuwingssysteem voor flitspalen, frontale botsingen of rijbaan verlaten.

In deze Garmin Dash Cam Mini 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Garmin Dash Cam Mini 2 review

SPECIFICATIES
Versie microSD-geheugenkaart: MicroSD | Gewicht: 35 g | Kleur: Zwart | Materiaal: Kunststof | Breedte: 3,1 cm | Hoogte: 5,3 cm | Diepte: 2,9 cm | Type geheugenkaart: Micro SD | Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot: 64 GB | Aantal geheugensloten (gevuld): 1

Conclusie

De Garmin Dashcam Mini 2 is even groot als een autosleutel, waardoor hij niet opvalt in je auto. Je plaatst hem bijvoorbeeld achter de achteruitkijkspiegel. Je bedient de rijrecorder eenvoudig tijdens het rijden door middel van spraakbesturing. De rijdende recorder neemt op in Full HD-resolutie en heeft een gezichtsveld van 140 graden. Het registreert ook de rijstrook ernaast. Als jouw auto geparkeerd staat, kan je de parkeermodus gebruiken om deze te beschermen. Als iets je auto raakt, begint de dashcam op te nemen. Zo weet je hoe de schade is ontstaan. Je kan jouw auto ook op afstand in de gaten houden. Dit gebeurt door middel van realtime weergave monitoring. De rijrecorder slaat automatisch de afbeelding van het ongeval op. Deze opnamen kunnen niet worden overschreven.

VoordelenNadelen
1. Dankzij het compacte formaat plaats je de dashcam achter je achteruitkijkspiegel, waardoor hij niet in het zicht hangt. 
2. Je bestuurt de dashcam eenvoudig tijdens het rijden via de spraakbesturing. 
3. Met de beeldhoek van 140 graden leg je ook de rijbanen naast je vast. 
1. Voor de Parking Mode en Live View heb je een Contstant Power kabel nodig, deze wordt niet standaard meegeleverd. 
2. De dashcam heeft geen waarschuwingssysteem voor flitspalen, frontale botsingen of rijbaan verlaten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het design

Garmin Dash Cam Mini 2 review

De Garmin Dash Cam Mini 2 beschikt over een stevig ontwerp ter grootte van een sleutelhanger en heeft eenvoudige rondingen. Ondanks zijn lichte gewicht voel je nog steeds de kwaliteit van deze dashcam. De Dash Cam Mini 2 verbergt een indrukwekkende bibliotheek aan functies. Allereerst is er een foutdetectiefunctie die de video na een ongeval kan opslaan en online naar Garmin Vault kan sturen. Dit is een online cloudservice die 24 uur per dag gratis video-opslag biedt en gebruikers kunnen zich abonneren op een langere opslagtijd. De Cam Mini 2 bevat ook spraakbesturing, wat een zeldzaam kenmerk is in deze prijs klasse. Bovendien zal de parkeerwachter je eraan herinneren dat er verdachte activiteiten in de buurt van het voertuig is. Ten slotte kan je met de live weergavefunctie jouw smart apparaat gebruiken om live beelden van de camera te bekijken wanneer je het voertuig verlaat.

De software

Garmin Dash Cam Mini 2 review

Gebruikers kunnen Garmin’s ondersteunende applicatie Drive gebruiken om alle instellingen van de Cam Mini 2 te gebruiken, die tot vier rijrecorders tegelijk kan aansluiten. Creëer en upload realtime feeds en stuur opgeslagen video’s naar de Garmin Vault. De software is echter niet perfect. Bij gebruik van deze applicatie kan de afspeelsnelheid van de video erg laag zijn, en dit zorgt er meestal voor dat de framesnelheid onstabiel is. Bovendien kan het even duren voordat realtime streams zijn geladen.

De video-en audiokwaliteit

Garmin Dash Cam Mini 2 review

Voor een kleine 1080p rijrecorder liet de beeldkwaliteit van de Garmin Mini 2 een diepe indruk op ons achter. Overdag zijn de kleuren meestal in balans en is het beeld helder. De sensor die 30 frames per seconde doorgeeft, zorgt voor vloeiende video. Deze dashcam kan zelfs in een donkere omgeving goed volhouden. Op zonnige dagen kan er nogal wat verblinding zijn. Er is geen probleem met de audio en de microfoon kan het geluid duidelijk oppikken. Zelfs als de muziek op een gemiddeld volume speelt, kan je nog steeds spraakopdrachten uitvoeren.

De set-up

Garmin Dash Cam Mini 2 review

Net als de grote broer van de Garmin dashcam, is het instellen van de Garmin Mini 2 erg gemakkelijk. Een klein stukje tape zorgt voor een stevige bevestiging, vooral omdat de dashcam erg licht is. Door het kleine formaat kan het ook overal op de voorruit worden geplaatst en ziet hij er nog steeds erg discreet uit. Daarnaast zijn we zeer tevreden over de dubbele USB oplader die bij het pakket zit. Het is begrijpelijk dat je de DashCam Mini 2 moet koppelen met de Garmin Drive applicatie om ervoor te zorgen dat je het beste zicht op de weg krijgt. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Garmin Dash Cam Mini 2 review.

Garmin Dash Cam Mini 2 review

Conclusie

De Garmin Dashcam Mini 2 is een handige dashcam die even groot is als een autosleutel, waardoor het niet opvalt.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Garmin Dash Cam Mini 2 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Garmin Dash Cam Mini 2 review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP