Samsung Galaxy Buds 2 review

Samsung Galaxy Buds 2 review

Samsung Galaxy Buds 2

4.85

De geluidskwaliteit

4.9/5

Het design

4.9/5

De ruisonderdrukking

5.0/5

De batterijkwaliteit

4.8/5

De touch control

4.9/5

Voordelen

  • Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
  • Met de Samsung Wearable app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer.
  • Schakel Ambient Sound in en hoor meer van je omgeving via de oordopjes.

Nadelen

  • De oordopjes zijn waterbestendig en niet waterdicht, waardoor je ze niet schoonmaakt met water na het sporten.

In deze Samsung Galaxy Buds 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung Galaxy Buds 2 review

SPECIFICATIES
In-ear | Draadloos | Met microfoon | Geschikt voor: Bellen/Werken | Dagelijks gebruik | Reizen | Batterijduur: 7,5 uur

Conclusie

Gebruik de Samsung Galaxy Buds 2 om altijd en overal van je favoriete muziek te genieten. Alle draadloze koptelefoons hebben actieve ruisonderdrukking, waardoor je het geluid uit de omgeving dempt. Via de Samsung Wearable App kan je het geluid naar wens aanpassen en handige informatie over de Buds 2 bekijken. Zo kun je de ruisonderdrukking aanpassen of de batterijstatus van de headset controleren. Als je een Samsung Galaxy smartphone hebt, maakt de headset automatisch verbinding met je mobiel. Op deze manier hoef je de verbinding niet elke keer handmatig te configureren. Draag je oordopjes in het verkeer of op het werk? Zet vervolgens het omgevingsgeluid aan om meer geluiden van de omgeving te horen. Met behulp van de meegeleverde oorkussens in verschillende maten vind je eenvoudig de juiste oorkussens. Probeer deze maten oordopjes zeker eens.

VoordelenNadelen
1. Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis. 
2. Met de Samsung Wearable app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer. 
3. Schakel Ambient Sound in en hoor meer van je omgeving via de oordopjes.
1. De oordopjes zijn waterbestendig en niet waterdicht, waardoor je ze niet schoonmaakt met water na het sporten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Samsung Galaxy Buds 2 review

De audiokwaliteit van de Samsung Galaxy Buds 2 is echt geweldig. De AKG tuner driver voert het geluid in de binnenoortjes in en produceert een levendig en gedetailleerd geluid, dat via de equalizer kan worden aangepast (Galaxy applicatie). Er kunnen zes presets worden geselecteerd: Normaal, Bass Boost, Soft, Dynamic, Clear en Treble Boost. Elk van deze is geschikt voor een muziekgenre. De Galaxy Bud 2 is ook uitgerust met een game modus om de vertraging van gesynchroniseerde game geluiden te verminderen. Dit is echt uniek, hoewel we de modus in sommige games hebben getest merkte we dat het kwaliteitsverschil klein is in vergelijking met wanneer deze is uitgeschakeld. De schieteffecten van belangrijke acties blijven achter, maar de drifteffecten tijdens het spel Need for Speed klonken perfect. Hoe zit het met 360 audio? Je moet de duurdere Galaxy Buds Pro kopen om het ruimtelijke audio equivalent van Samsung te gebruiken.

Het design

Samsung Galaxy Buds 2 review

Op basis van de naamgeving zou je misschien denken dat het ontwerp van deze draadloze oordopjes hetzelfde is als het origineel, maar dat is niet het geval. De Galaxy Buds 2 gebruikt geen ovale vorm met een reflecterend driehoekig touchpad, maar heeft het langere uiterlijk van de Galaxy Buds Pro, met alleen een kleiner microfoongat, geen klein speakerrooster en een lagere kwaliteit. De Galaxy Buds Pro is gemaakt van rubber, plastic en glanzende metalen materialen, terwijl de Galaxy Buds 2 een stevige plastic behuizing gebruikt met een matte afwerking. Deze bluetooth oordopjes hebben ook een IPX2-classificatie, wat een aanzienlijke degradatie is ten opzichte van de IPX7-certificering. Samsung besloot vast te houden aan de standaard oplaad case. Dit is een verstandige beslissing, aangezien het één van de meest draagbare ontwerpen in zijn klasse is en hiernaast ook erg licht is. De magnetische case is erg stevig en kan de oordopjes op zijn plaats houden, en hiernaast is het plastic frame erg duurzaam.

De ruisonderdrukking

Samsung Galaxy Buds 2 review

Samsung beweert dat zijn ANC technologie het achtergrondgeluid met 98% kan verminderen. Personen met een selectief gehoor kunnen de toegankelijkheidsinstellingen in de bijbehorende applicatie nuttig vinden. Je kan het ANC aan de headset toewijzen om ongemak te voorkomen. Er is ook een schuifregelaar voor de geluidsbalans die wordt gebruikt om het geluid van de twee oordopjes te benadrukken of te focussen om hetzelfde effect te bereiken. Het omgevingsgeluid is ontworpen om gebruikers in staat te stellen de omgeving beter te begrijpen. Er zijn drie instellingen: Laag, Medium en Hoog. Elke instelling wordt gebruikt om het volume van het geluid dat de microfoon binnenkomt te verhogen.

De batterijkwaliteit

Samsung Galaxy Buds 2 review

Samsung schat dat de batterijduur ongeveer 5 uur duurt met ANC aan, en 7,5 uur zonder ANC. De oplaad case kan 20 uur meegaan en dit is wat lager dan de gemiddelde tijd van AirPods. Als je geen ANC gebruikt, verleng je de gebruikstijd tot 29 uur, maar de meeste mensen zullen ANC continu gebruiken.

De touch control

Samsung Galaxy Buds 2 review

De touch control van de Galaxy Buds 2 omvat aanraak, bewegingsdetectie en digitale assistentie. Aanraken werkt ongeveer 90% van de tijd, maar je kan in plaats daarvan veeg bewegingen gebruiken. Om de een of andere vreemde reden moet je multitouch bewegingen in de applicatie inschakelen. Het toevoegen van in-ear detectie werkt anders op de Galaxy Buds 2. Je haalt niet één oordopje uit je oor om automatisch te pauzeren, maar je moet beide oordopjes tegelijk verwijderen. Siri en Google Assistant zijn compatibel met de Galaxy Buds 2 en kunnen door aanraking worden geactiveerd. Gebaren kunnen ook worden toegewezen om het volume te verhogen/verlagen of Spotify te openen. De microfoon van Samsung is erg krachtig, en welke AI-robot je ook gebruikt, het kan geluiden nauwkeurig oppikken. Samsung biedt gebruikers ook de mogelijkheid om Galaxy Buds 2 rechtstreeks op een Galaxy smartwatch te openen en te bedienen.

De applicatie

Samsung Galaxy Buds 2 review

Met de Galaxy Wearable applicatie heb je verschillende functies binnen handbereik. Als je het nog niet hebt gedownload, moet je het samen met de Galaxy Buds 2 plug-in downloaden. Wanneer je de applicatie opent zie je de batterijniveau indicator van de oordopjes, de gebruikershandleiding, schakelknoppen, oordopjes instellingen en alle andere extra functies. De applicatie ondersteunt firmware-updates, dus Samsung zal de komende tijd waarschijnlijk meer functies uitbrengen. Buiten de applicatie vind je de meest unieke kenmerken van de Galaxy Buds 2. Samsung heeft ook een aanpasbare widget op het startscherm van de smartphone om de luistermodus en aanraak bediening in te schakelen. Dit is een snellere oplossing om tussen de twee functies te schakelen. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Samsung Galaxy Buds 2 review.

Conclusie

Met de Samsung Galaxy Buds 2 kan je overal van je favoriete muziek te genieten!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung Galaxy Buds 2 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung Galaxy Buds 2 review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP