Apple HomePod review

Apple HomePod

4.65

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.5/5

Voordelen

  • Erg hoge kwaliteit.
  • Gemakkelijk te verbinden met andere Apple producten.

Nadelen

  • Spotify werkt alleen via AirPlay.

In deze Apple HomePod review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Google HomePod review voorkant

SPECIFICATIES
Virtuele assistent: Siri | Wi-Fi: Ja | Bluetooth: Nee | Uitgangen: n.v.t. | Afmetingen (BHD): 142 x 172 x 142 mm | Gewicht: 2,5 kg

Conclusie

Deze speaker staat hoog in het lijstje van de best slimme speakers die u kunt kopen! Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Apple HomePod review.

VoordelenNadelen
1. Erg hoge kwaliteit.
2. Gemakkelijk te verbinden met andere Apple producten.
1. Spotify werkt alleen via AirPlay.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Apple HomePod Welcome HomePod.

Tijdens onze test kon de Apple HomePod veel lucht verplaatsen en klinkt de bas erg goed. De bas is erg diep voor dit formaat speaker en het zit vol energie. Op de meest drukke nummers wordt de Apple HomePod wel een beetje chaotisch en zijn sommige concurrenten (zoals Ultimate Ears Megaboom) meer georganiseerd. Maar in termen van autoriteit en kracht is de Apple Homepod gewoonweg geweldig. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Ultimate Ears Megaboom review.

De bouwkwaliteit

Apple HomePod Siri

De stijlvolle uitstraling van de Apple HomePod is niet verrassend en het is kleiner en zwaarder dan u denkt. Dit is ook een slim ontworpen apparaat. De Homepod is een speaker die is ontworpen om op te gaan in de omgeving tussen de cilindrische en naadloze mesh-stoffen bekleding. Het gladde bovenpaneel ziet er erg mooi uit en Siri verschijnt in het zwarte gedeelte bovenaan. Bij het afspelen van muziek verschijnen de symbolen “+” en “-“, zodat u het kunt aanraken om het volume te verhogen of te verlagen. Tik op het midden van het oppervlak om een ​​nummer af te spelen / te pauzeren, een nummer over te slaan of terug te gaan naar het vorige nummer.

De echt indrukwekkende functies zijn verborgen onder het gaas. Apple besloot om de tweeter aan de onderkant en de woofer aan de bovenkant te plaatsen, wat helemaal hetzelfde is als de meeste traditionele speakers. De tweeter komt omhoog en wijst iets naar boven om te voorkomen dat het geluid terugkaatst van het oppervlak waar de HomePod is geplaatst. Hierdoor kan Apple de hoge tonen beter beheersen. Er zijn in totaal 7 tweeters, gelijkmatig verdeeld over de onderkant van de speaker. De woofer bevindt zich dicht bij de bovenkant en richt naar boven om de midden- en basfrequenties aan de onderkant van dit gladde paneel te reflecteren, zodat ze gelijkmatig over het apparaat worden verdeeld. Het is ook een dynamische driver die de hele 20 mm vanaf de bovenkant kan verplaatsen, wat een buitengewoon groot is voor een compacte draadloze speakerdriver.

De A8-chip van Apple is ingebed aan de onderkant van het bovenpaneel en het basachtige geluid dat wordt ontvangen van de woofer eronder is afgeschermd. Deze chip is dezelfde als de chip die in 2014 voor het eerst in de iPhone 6 verscheen. Het klinkt misschien oud, maar voor draadloze speakers is het juist een kracht. Hiernaast analyseert de Homepod continu de muziek die je speelt en past het geluid dynamisch aan (van bas tot hoge tonen) om de audiotrack te leveren zoals verwacht. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Ultimate Ears Megaboom review.

De kenmerken

Apple HomePod kenmerken

Als je een Android gebruiker bent is de Apple HomePod helaas niks voor jou. Het heeft niet alleen geen standaard Bluetooth-verbinding, maar zonder een iOS-apparaat kun je het zelfs niet instellen. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien oneerlijk, maar we denken niet dat mensen zonder Apple-apparaten in de eerste plaats voor de Apple HomePod zouden kiezen. Ervan uitgaande dat u een Apple-gebruiker bent is het instellen van de Apple HomePod erg gemakkelijk. Houd uw iPhone dicht bij het bovenpaneel van de speaker en het zal op het scherm verschijnen. Selecteer de kamer die u gebruikt, schakel persoonlijk verzoek in en klik nogmaals om uw instellingen over te zetten. En dan bent u klaar, zo gemakkelijk is het.

Interessant is dat de Apple HomePod geen speciale applicatie op uw iOS-apparaat heeft. Een klein aantal instellingen kan worden gemaakt via de Home-app en je kunt heen en weer springen in het nummer en het volume aanpassen in de Apple Music-app. Dit is echter grotendeels een ongestoorde, spraakgestuurde gebruikerservaring, die alle voor- en nadelen heeft. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Ultimate Ears Megaboom review.

Conclusie

Je moet een toegewijde Apple-gebruiker zijn om de Apple HomePod te overwegen. Maar de Apple Hompod is van een zeer hoge kwaliteit. Hopelijk heeft deze Apple HomePod review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Deze Apple HomePod review is natuurlijk niet compleet zonder productspecificaties. Lees hieronder meer over de productspecificaties.

De specificaties

Algemeen
MerkApple
Type speakerSmart speaker
Afmetingen (b x h x d)142 x 172 x 142 mm
Gewicht2,5 kg
KleurWit
LeveringPer stuk
Garantie
Fabrieksgarantie2 jaar
Type garantiePick-up en return
Uitzonderingen fabrieksgarantie1 jaar
Overige kenmerken
Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangenGeen
Aantal luidsprekers1
Aantal meegeleverde accu’s/batterijenGeen
AfstandsbedieningJa
App functiesMuziekbediening
BluetoothJa
Bluetooth versieBluetooth 5.0
IP-certificeringGeen IP certificering
Inclusief belfunctieJa
KoppelbaarJa
KoptelefoonaansluitingNee
Maximale batterijduur0 h
Met SD-kaart ingangNee
Met powerbankfunctieNee
Met verlichtingNee
ModelMQHV2F/A
MultiroomJa
NFCNee
OntvangstInternetradio
SmartJa
Smart Home PlatformGeen platform
SpatwaterdichtNee
SpraakbesturingJa
Streaming optiesAirplay

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP