Amazon Echo (3rd Generation) review

Amazon Echo (3rd Generation)

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Volledige compatibiliteit met Amazon Alexa.
  • Kwalitatieve bas.

Nadelen

  • Dynamiek ontbreekt.

In deze Amazon Echo (3rd Generation) review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Amazon Echo (3rd Generation) review - Voorkant

SPECIFICATIES
Drivers: 7,6 cm woofer, 20 mm tweeter | Alexa stemassistent: Ja | Dolby-verwerking: Ja | Uitgangen: 3,5 mm | Afmetingen: 14,8 x 10 x 10 cm | Gewicht: 780 gram

Conclusie

De nieuwe Amazon Echo (3rd Generation) heeft veel functies en klinkt erg goed. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Amazon Echo (3rd Generation) review.

VoordelenNadelen
1. Volledige compatibiliteit met Amazon Alexa.
2. Kwalitatieve bas.
1. Dynamiek ontbreekt.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Amazon Echo (3rd Generation) review - Zijkant

De balans van het geluid is erg goed van de Amazon Echo. De bas kan soms een beetje zacht zijn, maar voor een speaker van dit formaat ontbreekt het zeker niet aan bereik. Het presteert ook goed in het middenbereik. Het geluid is vloeiend en niet overdreven gecomprimeerd. Er kwamen zwakke punten naar voren in termen van dynamiek. Door het gebrek aan detail was de mate van expressie slechts een ondergeschikt punt, maar deze derde generatie heeft wel veel vooruitgang geboekt in verhouding met de vorige generatie. Wij vinden de Amazon Echo Plus wat beter presteren. Het dynamische bereik is beter, waardoor het lekkerder luistert. Hoewel het prijsverschil wordt gecompenseerd door de extra technologie van de Amazon Echo Plus maakt het de strijd oneerlijk, maar gezien de gelijkenis van de basismaterialen is het verschil klein. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Amazon Echo (3rd Generation) review.

De kenmerken

De drivers achter het 360 ​​graden geluid zijn een 8 cm neodymium woofer en een 20 mm tweeter. Bluetooth en 3,5 mm aux-ingang en uitgang zijn ook aanwezig, maar om het volledige potentieel van de Amazon Echo te ontgrendelen, moet je het verbinden met je Wi-Fi-thuisnetwerk. Dit gebeurt via de Amazon Alexa-app, waar je ook de EQ kunt aanpassen, twee speakers kunt koppelen voor stereoweergave en productgroepen voor meerdere kamers kunt maken. Stream je muziek via wifi, dan ontgrendel je alleen de laatste twee functies. Online betekent ook dat Alexa niet alleen alle aspecten van het afspelen van muziek kan beheren, maar ook weerberichten kan ontvangen en andere slimme producten in huis kan bedienen.

Met betrekking tot privacyproblemen kunt u de microfoon uitschakelen door op een van de vier knoppen aan de bovenkant van de Amazon Echo te drukken. Houd het ingeschakeld en u kunt de Amazon Echo gebruiken om te bellen en gebeld te worden vanaf mobiele telefoons, en als u andere compatibele apparaten in een andere kamer heeft, kunt u het gebruiken als een walkietalkie in twee richtingen. Je kunt ook alle opnames online beluisteren en verwijderen via de Alexa-app of door te zeggen “Alexa, verwijder alles wat ik vandaag heb gezegd”. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Amazon Echo (3rd Generation) review.

Conclusie

De nieuwe Amazon Echo (3rd Generation) heeft veel functies en klinkt erg goed. Echter, is de Amazon Echo Plus ook geen verkeerde keuze. Hopelijk heeft deze Amazon Echo (3rd Generation) review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP