Harman Kardon Go + Play 2 review

Harman Kardon Go + Play 2

4.75

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • Prachtig geluid, zowel lage als hoge tonen.
  • Dragende bas die niet overheersend wordt.

Nadelen

  • Niks voor deze prijs.

In deze Harman Kardon Go + Play 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Harman Kardon Go + Play 2 review voorkant

Conclusie

Als u een krachtige en draagbare draadloze speaker wilt, en dit past binnen uw budget, dan is dit waar u uw geld aan moet uitgeven. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Harman Kardon Go + Play 2 review.

VoordelenNadelen
1. Prachtig geluid, zowel lage als hoge tonen.
2. Dragende bas die niet overheersend wordt.
1. Niks voor deze prijs.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

De Harman Kardon Go + Play 2 is rijk aan textuur en kan ongeacht de grootte helder geluid produceren. De Harman Kardon Go + Play 2 speelt muziek met genoeg details en nuances. Voor sommige luisteraars kan de bas een beetje overweldigend zijn, vooral als je de speaker op een tafel zet. De Harman Kardon Go + Play 2 laat niet toe dat de hoge tonen minder worden. De Audio Pro Addon T5 is de grootste concurrent van deze speaker. Maar er zit ook wel een prijsverschil in. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van dez Harman Kardon Go + Play 2 review.

De bouwkwaliteit

De Harman Kardon Go + Play 2 heft 9 cm voor- en achterwoofers en een paar 2 cm voorwaartse tweeters. Je stopt de Harman Kardon Go + Play 2 misschien niet in je reistas, maar de oplaadbare batterij kan tot wel 8 uur spelen en je kunt je telefoon of tablet via USB gebruiken, dus perfect voor feestjes buitenhuis. Het is misschien een beetje teleurstellend om te ontdekken dat het geen Wifi of bluetooth aptX-compatibiliteit heeft, maar wanneer de normale bluetooth-verbinding niet voldoende is, kan een 3,5 mm-aansluiting worden gebruikt. U kunt ook elk paar Harmon Kardon draadloze tweekanaals luidsprekers op deze luidspreker aansluiten. Het voordeel van zo weinig features is dat het eenvoudig is in te stellen. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Harman Kardon Go + Play 2 review.

Conclusie

Als u een krachtige en draagbare draadloze speaker wilt, en dit past binnen uw budget, dan is dit waar u uw geld aan moet uitgeven. Hopelijk heeft deze Harman Kardon Go + Play 2 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Deze Harman Kardon Go + Play 2 review is natuurlijk niet compleet zonder productspecificaties. Lees hieronder de specificaties van deze draadloze speaker van Harman Kardon.

Specificaties

Algemeen
OntvangstFM radio | AM radio
Lcd-displayJa
Aanraakscherm N
AfstandsbedieningNee
Wekker Meervoudig alarm
Geluid
Uitgangsvermogen2 x 20 Watt + 2 x 10 Watt
EqualizerY
Verbinding
Bluetooth Ja
Bluetoothbereik0 meter
Optische uitgangY
Draadloze verbindingNee
Overige kenmerken
Aantal meegeleverde accu’s/batterijen8
Accu/batterij modelD-cell
Bluetooth versieGeen Bluetooth
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Opladen via apparaatNee
USB-poort1
VoedingstypeBatterij

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP