Marshall Kilburn 2 review

Marshall Kilburn 2

4.8

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik.
  • De speaker heeft een accuduur van 20 uur.
  • Je past de klank eenvoudig aan met de draaiknoppen op de speaker.

Nadelen

  • Je kunt niet handsfree bellen via de speaker.

In deze Marshall Kilburn 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Marshall Kilburn 2 Review voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: 246 x 140 x 162 mm | Gewicht: 3316 gram | Bluetooth: 5.0 | Totaal vermogen: 36 Watt

Conclusie

Een waterbestendige speaker met een uitstekende accuduur.

VoordelenNadelen
1. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik. 
2. De speaker heeft een accuduur van 20 uur. 
3. Je past de klank eenvoudig aan met de draaiknoppen op de speaker. 
1. Je kunt niet handsfree bellen via de speaker.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Marshall Kilburn 2 review: Bovenkant

Op nummers met een hoog basgehalte, zoals “The Osmonds, Crazy Horses”, kan de Marshall Kilburn 2 een krachtige basdiepte van zijn omvang leveren. Zowel de basknop als de volumeknop kunnen worden gemaximaliseerd zonder enige vervorming, hoewel dit niet de beste geluidskwaliteit is, ongeacht de lichte vervorming.

Marshall Kilburn 2 review: In verpakking

De Marshall Kilburn 2 heeft een redelijk volume. Wanneer de treble en bass in de middelste stand staan, wordt het dreunende geluid dat op deze track kan worden aangeraakt opgeheven door de overduidelijke hoogfrequente interferentie. American Woman van The Guess Who, waarin de diepte van de gemengde bas veel kleiner is, wat ons een beter begrip geeft van de algemene geluidskarakteristieken van de Marshall Kilburn 2.

De midden en de lage tonen hebben een sterke rijkdom, maar de superbas laat de drum niet echt vooruit gaan. De hogere frequenties zijn helder en duidelijk, wat duidelijkheid toevoegt aan de soundtrack, vooral akoestische gitaardrums en hogere percussiegeluiden. Summertime blues van Blue Cheer heeft de kickdrum loop een ideale high-midrange prestatie, waardoor de sterke prestatie behouden wordt.

Marshall Kilburn 2 review: Vooraanzicht

We krijgen meer bass van de drumlus en minder van de sub-basgeluiden die het ritme accentueren. De zang op dit nummer wordt duidelijk afgeleverd, hoewel er hier en daar een vleugje extra sibilance is. Orkestrale nummers, zoals Brandenburgisches Konzert nr.2 van Johann Sebastian Bach, hebben een heldere en rijke levering. Het bespelen van de piano zorgt voor extra body en diepte, vooral als je de basknop omhoog draait. Het klinkt nooit belachelijk versterkt, vooral omdat de hoge tonen zo goed presteren. Draai de treble-knop volledig omhoog om een ​​waanzinnig helderheidsniveau te bereiken. Wij raden aan om beide knoppen terug naar het midden te draaien en van daaruit naar smaak aan te passen.

De bouwkwaliteit

Bovenaanzicht

De Marshall Kilburn 2 heeft zwart of grijs kunstleer. Met de maten van 246 x 140 x 162 mm (bxhxd) en weegt 3,3 kilogram, dus de afneembare riem is gemakkelijk te dragen. Het ziet er ook erg mooi uit, zoals een klassieke gitaarband met een flanellen voering aan de onderkant. De voorkant van de Marshall Kilburn 2 is volledig gemaakt van een metalen rooster en versierd met het Marshall-logo. Achter de grille bevinden zich twee 8 watt tweeters en een 20 watt wooferpomp met een frequentiebereik van 52 Hz tot 20 kHz.

Achterkant

Er zijn drie knoppen op het bovenpaneel, één voor power / volume. Eén voor bas en één voor hoge tonen. Er zijn geen bedieningselementen voor tracknavigatie. Het paneel bevat ook LED’s voor de levensduur van de batterij en Bluetooth-koppelingsknoppen. De afgedekte poort op het achterpaneel bevat de aansluiting voor het netsnoer en heeft een blote 3,5 mm aux-ingang. Het achterpaneel bevat ook een poort voor luchtcirculatie waardoor de bestuurder lucht kan afvoeren. De IPX2-waterdichtheid van de Marshall Kilburn 2 is matig. Dit alles betekent dat de speaker kan worden beschermd tegen druppeltjes wanneer deze wordt gekanteld. Gebruik de Marshall Kilburn 2 niet bij het zwembad of in de regen, omdat het beschermingsniveau IP-niveau is.

Marshall Kilburn 2 review: Knoppen

Zonder de luidsprekerfunctie lijkt het ontbreken van een 3,5 mm aux-ingangskabel voor deze prijs een omissie te zijn. Marshall schat dat de batterijduur van de Marshall Kilburn 2 ongeveer 20 uur is, maar dit is afhankelijk van het volume. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Marshall Kilburn 2 review.

Conclusie

Het formaat van Marshall Kilburn 2 heeft indrukwekkend krachtige audioprestaties. De prijs is wel hoog. Dit is uiteindelijk niet helemaal wat we verwachtten van een luidspreker van onder de 200 euro. Ik hoop dat deze Marshall Kilburn 2 review u heeft geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP