Marshall Stockwell 2 review

Marshall Stockwell 2

4.8

De bouwkwaliteit

4.8/5

De geluidskwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • De speaker heeft een accuduur van 20 uur, waardoor je hem ook buitenshuis gebruikt.
  • Je past de bass, treble en het volume eenvoudig aan met de draaiknoppen op de speaker.
  • De ingebouwde woofer geeft muziek een krachtige bas.

Nadelen

  • Je kunt niet handsfree bellen via de speaker.

In deze Marshall Stockwell 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Marshall Stockwell 2 review hendel

SPECIFICATIES
Afmetingen: 180 x 70 x 161 mm | Gewicht: 1844 gram | Bluetooth: 3.1 | Totaal vermogen: 0 Watt

Conclusie

Voor 180 euro biedt de Marshall Stockwell 2 krachtige audioprestaties in een gebruiksvriendelijk ontwerp. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Marshall Stockwell 2 review.

VoordelenNadelen
1. De speaker heeft een accuduur van 20 uur, waardoor je hem ook buitenshuis gebruikt. 
2. Je past de bass, treble en het volume eenvoudig aan met de draaiknoppen op de speaker. 
3. De ingebouwde woofer geeft muziek een krachtige bas. 
1. Je kunt niet handsfree bellen via de speaker.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De bouwkwaliteit

Marshall Stockwell 2 review voorkant

De Marshall Stockwell 2 meet 180 x 70 x 161 mm, weegt maar liefst 1,8 kg en is verkrijgbaar in zwarte of grijze uitvoering. De zijpanelen zijn gemaakt van siliconenmateriaal, vergelijkbaar met leer, met uitzondering van het Marshall-logo aan de voorkant en in het midden, is een luidsprekerrooster van metaalgaas. Er zijn drie knoppen aan de bovenkant. De eerste regelt het vermogen en het volume, de tweede en derde zijn voor regeling van de lage en hoge tonen. Het bovenpaneel bevat ook een bluetooth-koppelingsknop en een indicator voor de levensduur van de batterij. Er zijn geen afspeel- of tracknavigatieknoppen, noch enige luidsprekerfunctie. Het achterpaneel is ook bedekt met een matzwart metalen rooster.

Op het rechterpaneel bevindt zich het bijgevoegde USB-C-netsnoer en de 3,5 mm aux-ingangsaansluiting. Er zijn gouden pinnen op de panelen aan beide kanten voor de riem, en de onderkant is van zwart veganistisch leer en rood fluweel. De speaker heeft een matige IPX4 rating, wat betekent dat hij enigszins waterdicht is. Het kan opspattend licht uit elke richting aan, maar er is geen werkelijke waterdruk of onderdompelingskracht. Onder de grille gebruikt Marshall Stockwell 2 dubbele tweeters van 5 Watt en een woofer van 10 Watt met een frequentierespons van 60 Hz tot 20 kHz. De ene tweeter lanceert naar voren en de andere lanceert vanaf het achterpaneel. Ze bevinden zich misschien in een Blumlein-stereoparray, maar beide stuurprogramma’s klinken uiteindelijk alsof ze dezelfde audio produceren.

Technisch gezien is dit een stereospeaker, maar waar je ook staat, hij klinkt mono. De woofer gaat duidelijk door het achterpaneel en er is in ieder geval een sterkere basweergave hoorbaar. Aangezien de lagere frequenties minder directioneel zijn, is dit geen probleem, in sommige gevallen kan het plaatsen van de luidsprekers dichter bij de muur de basweergave iets verbeteren. Marshall schat dat de batterijduur van de Marshall Stockwell 2 ongeveer 20 uur of meer is, maar de resultaten zullen variëren afhankelijk van uw volume. Lees meer over de geluidskwaliteit in het volgende deel van deze Marshall Stockwell 2 review.

De geluidskwaliteit

Bovenkant

Op nummers met een rijke basinhoud, zoals Aly & AJ, “Attack of Panic”, biedt de grootte van de Marshall Stockwell 2 een sterke lage-frequentierespons. Door het basniveau en het volume te maximaliseren, hebben we geen vervorming ervaren, hoewel DSP de basdiepte aanzienlijk kan verminderen als je de speakers hard op zo’n track drukt. Daarom zal voor een speaker van dit formaat, op een meer gematigd volumeniveau, de bas voller en krachtiger klinken.

Het nummer van Ariana Grande, “Positions” heeft een veel kleinere diepte van basmixing, wat ons een beter begrip geeft van de algemene klankkarakteristieken van de Marshall Stockwell 2. Doordat de bas- en treble-knoppen in het midden zitten, klinkt de drum beter dan verwacht. De woofer doet hier wel wat werk. Als u echter een meer geconcentreerd geluid wilt, kunt u een vlakker geluid krijgen door de hoge en lage tonen iets hoger te zetten en te experimenteren met hun relatieve niveaus. De standaard geluidssignatuur is echter duidelijk.

In verpakking

In het nummer Ava Max, “Kings & Queens” bereikt de kickdrumloop het ideale high-mid geluidseffect. De loop voegt ook extra bas toe om het bonzende geluid te versterken, terwijl de ritmische sub-bass synthesizerhits relatief mild zijn. Bij lagere volumes klinken ze krachtiger, maar bij hogere luisterniveaus verdwijnt de contrabas een beetje, en qua basrespons ligt de focus op het midden en laag. De zang in dit nummer krijgt een heldere, scherpe uitstraling zonder al te veel interferentie aan de mix toe te voegen. Lees meer over onze conclusies in de volgende deel van deze Marshall Stockwell 2 review.

Conclusie

De Marshall Stockton 2 klinkt geweldig en de vrijheid van bas- en treble-knoppen kan niet worden onderschat, want je kunt bijna elke geluidskarakteristiek kiezen die je wilt. Wij hopen dat deze Marshall Stockwell 2 review nuttig voor je is!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP