Naim Mu-So Qb 2 review

Naim Mu-So Qb 2

4.8

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De compatibiliteit

4.9/5

Voordelen

  • Je streamt draadloos muziek via bluetooth, de ingebouwde Chromecast, AirPlay 2 en Spotify Connect.
  • Koppel meerdere speakers aan elkaar en creëer een multiroom geluidssysteem.
  • Je koppelt een televisie, game console of andere speakers via een snoer aan de wifi speaker.

Nadelen

  • Deze speaker heeft geen ingebouwde spraakassistent.

In deze Naim Mu-So Qb 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Naim Mu-So Qb 2 voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: BxHxD: 210 x 218 x 212 mm | Vermogen: 300 W | Kenmerken: Apple AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect, Tidal, Roon Ready, Hi-res tot 24-bit / 384 kHz, afstandsbediening | Verbindingen: 3,5 mm aux, USB, optische S / PDIF, Ethernet

Conclusie

De vorige generatie was geweldig, maar deze versie is echt fenomenaal.

VoordelenNadelen
1. Je streamt draadloos muziek via bluetooth, de ingebouwde Chromecast, AirPlay 2 en Spotify Connect.
2. Koppel meerdere speakers aan elkaar en creëer een multiroom geluidssysteem.
3. Je koppelt een televisie, game console of andere speakers via een snoer aan de wifi speaker.
1. Deze speaker heeft geen ingebouwde spraakassistent.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Het geluid

De algehele presentatie van de Naim Mu-So Qb 2 is gespierd. Hoog basisgewicht, laag bereik en nauwkeurigheid werden geleverd. De schuine geleiders verspreiden het geluid goed terwijl ze focussen op de kern van de muziek. Niet dat details grotendeels verborgen waren in de eerste generatie Qb een paar jaar geleden, maar dit is een scherper luisteren. Instrumenten zijn mooi gerangschikt, en vaak met een paar stukken, zijn alsof ze de lucht kunnen bereiken en de noten kunnen opvangen wanneer de speaker wordt aangezet. De tweede generatie verbetert ook aanzienlijk de tijd en het dynamische bereik van zijn voorgangers. Het gaat niet alleen mee, maar levert ook snelle ritmische patronen en levert een ingenieuze prestatie die verankerd maar niet gebonden is aan zijn indrukwekkende schaal in lage frequenties. Lees meer over de compatibiliteit in de volgende alinea van deze Naim Mu-So Qb 2 review.

De compatibiliteit

Bovenkant

Binnenin bevindt zich het nieuwe streamingplatform van Naim Mu-So Qb 2, dat gedurende drie jaar is ontwikkeld door de ingenieurs van het bedrijf. De verwerkingskracht vertienvoudigde vanaf de eerste Mu-so Qb voor nog hogere snelheden en muzikale nauwkeurigheid. Je zult de verzendopties ook niet missen dankzij de uitgebreide set functies die hier zijn opgenomen. Nu is er naast Bluetooth een ingebouwde Chromecast en Apple AirPlay 2 om een apparaat mee te sturen, evenals Spotify Connect en Tidal. Met de bijgewerkte Naim-software hebt u ook overal in uw thuisnetwerk toegang tot bestanden tot 32-bit / 384 kHz. Dit is ook uw ticket om een hoogwaardig multiroom-systeem te bouwen met ruimte voor vijf Naim Flow-producten die door één unit kunnen worden aangestuurd.

De Mu-so Qb 2 wordt geleverd met een eigen afstandsbediening, dus je kunt hem na installatie bedienen zonder per se op je smartphone of tablet te worden geplakt, maar het is in ieder geval de moeite waard om de app te gebruiken om je audioprofiel te selecteren wanneer je de speaker verplaatst. Naim ontwikkelde drie vooraf gedefinieerde equivalenten om te bepalen of Mu-so Qb zich in de buurt van een muur, in de hoek of in het midden van de kamer bevindt. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Naim Mu-So Qb 2 review.

De bouwkwaliteit

Naim Mu-So Qb 2 Review: zijkant met afstandsbediening

Het uiterlijk is vergelijkbaar met het vorige model. Uiteindelijk veranderde de Naim de vorm van de Qb nauwelijks. Het was dus eerder een herziening dan een grote verandering in het uiterlijk van deze draadloze speaker. Het heeft nog steeds dat mooie touchscreen-wiel in het midden. Nu zijn er ook fysieke aansluitingen voor USB, optische S / PDIF, aux-in en bedraad internet. De laatste optie raden we aan voor een stabiele verbinding, hoewel je ook gebruik kunt maken van wifi. Maar wat er binnenshuis gebeurt, maakt deze draadloze speaker zo bijzonder. Als u de grille verwijdert, vindt u een stereocombinatie met verbeterde en geoptimaliseerde midden- en basdrivers, allemaal aangedreven door een totaal van 300 W. De enkele basdriver vat vlam terwijl de tweeters en midrange-drivers streven naar een bredere distributie en een breder klankbereik. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Naim Mu-So Qb 2 review.

Conclusie

Al om al, een geweldig apparaat, met veel streaming mogelijkheden. Echter, heeft het geen ingebouwde spraakassistent. Hopelijk heeft deze Naim Mu-So Qb 2 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP