JBL Flip 5 review

JBL Flip 5

4.75

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Je koppelt de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume.
  • Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik.

Nadelen

  • Je verbindt de speaker alleen met andere JBL speakers die de PartyBoost functie hebben.

In deze JBL Flip 5 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

JBL Flip 5 review: voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: BxHxD: 181 x 74 x 69 mm | Vermogen: 20W | Kenmerken: Bluetooth v4.2, PartyBoost voor meerdere verbindingen met JBL-luidsprekers met PartBoost, IPX7-classificatie | Aansluitingen: USB-C lader

Conclusie

Het nieuwste aanbod van JBL klinkt goed voor deze prijs. Als je het ontbreken van in-app EQ-instellingen, aux-poort, batterijduur, ingebouwde microfoons of samenwerking met oudere JBL-speakers niet erg vindt, is dit een geweldige suggestie voor geld.

VoordelenNadelen
1. Je koppelt de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume.
2. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik.
1. Je verbindt de speaker alleen met andere JBL speakers die de PartyBoost functie hebben.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

De JBL FLIP 5 staand

We beginnen te luisteren naar “Born to be wild van Steppenwolf” vanaf onze iPad. Het koppelen is lastig en de verbinding mislukte helaas. Echter, was het na twee keer eindelijk gelukt. De stem komt centraal binnen en de kenmerkende basdrum klinkt erg goed. Voor een speaker die iets kleiner is dan de UE Wonderboom 2, heeft het een indrukwekkend basweergave. Tijdens het nummer worden we ons bewust van de kracht van de Flip 5. Tijdens het refrein van het nummer krijgen de gitaarsolo voldoende ruimte om door het hoge en midden heen te schijnen. Lees in de volgende alinea van deze JBL Flip 5 review meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

De bouw

De nieuwe coureur in de vorm van een racebalk die zich onder je jas verbergt, is 4 mm breder in diameter, en de JBL Flip 5 heeft ook 20 Watt versterking, dus je krijgt 4 Watt extra vermogen in vergelijking met Flip 4. JBL beweert dat Flip 5 waterdicht is tot een IPX7-classificatie. Dit betekent dat je hem gedurende 30 minuten moet kunnen onderdompelen in water tot een diepte van één meter. Er is geen afdekking voor de USB-C-oplaadpoort en hoewel deze waterdicht is, is hij niet getest op het binnendringen van zout of zand op het strand.

De Flip 5 scoort hoog op draagbaarheid, en in de palm van de hand schuift de armband comfortabel over onze hand en voelen de knoppen toegankelijk aan. Naast een oplaadindicator naast de enkele poort van de Flip 5, zijn er licht- en Bluetooth-knoppen langs de rubberen achterkant plus een afspeel- / pauzeknop, volumeknoppen en een PartyBoost-knop aan de bovenkant van de behuizing. Lees in de volgende alinea van deze JBL Flip 5 review meer over de kenmerken.

De kenmerken

JBL FLIP 5

We zijn verrast om te horen dat de Flip 5 van de JBL minder functies heeft dan zijn voorganger, de Flip 4. Zo is de analoge ingang voor vervormd luisteren verdwenen. Dit is geen big deal, draadloos is zeker de weg vooruit in 2021. Maar de JBL heeft ook de microfoon verwijderd voor stembesturing en handsfree bellen. Dat maakt de Flip 5 eigenlijk gewoon een Bluetooth-luidspreker (4. 2). Inclusief oplaadpoort en USB-C-kabel. Deze poort helpt de oplaadtijd te verkorten tot slechts 2,5 uur. Dit is een uur sneller dan de Flip 4, ondanks dat de Flip 5 een veel grotere batterij heeft (4800 mAh vergeleken met 3000 mAh). Lees in de volgende alinea van deze JBL Flip 5 review meer over onze conclusie.

Conclusie

Het nieuwste aanbod van JBL klinkt geweldig voor deze prijs. Als u het ontbreken van in-app EQ-instellingen, aux-in-poort, batterijduur, ingebouwde microfoons of samenwerking met oudere JBL-luidsprekers niet erg vindt, is dit een uitstekende propositie voor het geld. Hopelijk heeft deze JBL Flip 5 review u geholpen met uw aankoopproces. Hopelijk heeft deze JBL Flip 5 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP