Ultimate Ears Megablast review

Ultimate Ears Megablast

4.65

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.5/5

De kenmerken

4.8/5

De Applicatie

4.8/5

Voordelen

  • Waterdicht en robuust.
  • Draagbaar.
  • Goed geluid.
  • Handige Alexa-integratie.
  • Er komen goede updates.

Nadelen

  • Nog steeds in afwachting van enkele belangrijke functies.
  • Oplaadstation moet apart worden gekocht.

In deze Ultimate Ears Megablast review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

SPECIFICATIES
Virtuele assistent: Alexa | Wi-Fi: Ja | Bluetooth: Ja | Levensduur batterij: 16 uur | Afmetingen: 880 x 2370 x 880 mm | Ingangen: Micro USB | Gewicht: 1,2 kg

Conclusie

De Ultimate Ears Megablast is luid, stevig, mooi en heeft een stabiele bluetooth connectiviteit. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Ultimate Ears Megablast review.

VoordelenNadelen
1. Waterdicht en robuust.
2. Draagbaar.
3. Goed geluid.
4. Handige Alexa-integratie.
5. Er komen goede updates.
1. Nog steeds in afwachting van enkele belangrijke functies.
2. Oplaadstation moet apart worden gekocht.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Ultimate Ears Megablast met ophanghaak

De geluidskwaliteit van de Ultimate Ears Megablast is erg goed en het kan 360 graden geluid leveren. In elke kamer die we gebruiken vult geluid de ruimte. De toevoeging van twee tweeters zorgt ervoor dat de spaker beter hoogfrequent geluid kan leveren. Wat ook indrukwekkend is, is dat de Ultimate Ears Megablast zich niet zal registreren voor Alexa-verzoeken bij geluidsniveaus waarbij de auditieve acceptatie binnenshuis hoog is. Een ding om te onthouden is dat je de Alexa-functie van de Ultimate Ears Megablast alleen kunt gebruiken als je de speaker verbindt met een Wi-Fi-hotspot. Dit is niet een heel groot probleem, want het is onwaarschijnlijk dat u smarthome-apparaten wilt bedienen als u niet thuis bent. Als u echter altijd en overal toegang wilt hebben tot de handsfree muziekbediening van Alexa, kunt u nog steeds verbinding maken met een mobiele Wi-Fi-hotspot. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Ultimate Ears Megablast review.

De bouwkwaliteit

Ultimate Ears Megablast: grijs

Het is logisch om bluetooth speakers te combineren met smart home speakers. Het elimineert de noodzaak voor twee apparaten die u kunt gebruiken. Als we een merk kunnen voorstellen, moet het Ultimate Ears zijn. De Ultimate Ears Megablast is sterk en door zijn cilindrische vorm ziet het er ook nog esthetische uit. Als het uit je hand valt hoef je ook niet in paniek te raken. De Ultimate Ears Megablast heeft meerdere kleuren zoals blauw, rood, groen en grijs. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Ultimate Ears Megablast review.

De kenmerken

Ultimate Ears Megablast: groen

De Ultimate Ears Megablast is veelzijdig en dankzij het robuuste ontwerp kan het de onvermijdelijke klappen van een huis met veel kinderen weerstaan. Als u de Ultimate Ears Megablast wilt gebruiken voor een feestje is deze speaker luid genoeg. Hoewel de Ultimate Ears Megablast een groot potentieel en veel positieve punten heeft, is het zeker niet perfect. Gelukkig zijn de grootste problemen niet permanent. Lees meer over de applicatie in de volgende alinea van deze Ultimate Ears Megablast review.

De Applicatie

Ultimate Ears Megablast rood

Het meest voor de hand liggende probleem met de Ultimate Ears Megablast is dat het in tegenstelling tot Echo speakers, geen ondersteuning biedt voor populaire muziekstreaming-applicaties zoals Spotify. Je bent dus beperkt tot Amazon Music. Je kunt deze services nog steeds gebruiken via een bluetooth verbinding, maar je kunt Alexa niet gebruiken om hun geluiden te regelen. Om deze beperking goed te maken, heeft Ultimate Ears ervoor gezorgd dat iedereen die de speaker koopt, drie maanden gratis Amazon-muziekservice krijgt.

Als je je hebt geabonneerd op een muziekstreamingservice zoals Spotify en je hebt gestaag een gepersonaliseerde afspeellijst opgebouwd, dan kun je Alexa niet vragen om het in te stellen, wat een beetje vervelend is. Het besturen van de Ultimate Ears Megablast vereist twee processen. De eigen app van Ultimate Ears voor instellingen en secundaire bedieningselementen zoals volume, en de belangrijkste Alexa-app voor Alexa-aanpassing en het installeren van vaardigheden. Dit is niet de eenvoudigste en meest gestroomlijnde methode ter wereld. Lees meer over onze conclusie in de volgende alina van deze Ultimate Ears Megablast review.

Conclusie

De Ultimate Ears Megablast is luid, stevig, mooi en heeft een stabiele bluetooth connectiviteit. Al om al, een slimme speaker met flexibiliteit! Hopelijk heeft deze Ultimate Ears Megablast review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP