Amazon Echo Show 5 review

Amazon Echo Show 5

4.65

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Helder beeld.
  • Goed werkend touchscreen.
  • Alexa mogelijkheden.

Nadelen

  • Niks voor deze prijs.

In deze Amazon Echo Show 5 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Amazon Echo Show 5 review

SPECIFICATIES
Schermgrootte: 5,5 inch | Virtuele assistent: Alexa | Wi-Fi: Ja | Bluetooth: Ja | Uitgangen: 3,5 mm | Afmetingen (BHD): 73 x 86 x 148 mm

Conclusie

De Amazon Echo Show 5 is een speaker van circa 100 euro die de wereld van digitale assistent opent. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Amazon Echo Show 5 review.

VoordelenNadelen
1. Helder beeld.
2. Goed werkend touchscreen.
3. Alexa mogelijkheden.
1. Niks voor deze prijs.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Amazon Echo Show 5 achterkant

De Amazon Echo Show 5 is een kleine speaker en het levert niet de kwaliteit van high-end speakers, maar dit kunt u natuurlijk al van te voren verwachten. In vergelijking met gewone bluetooth speakers biedt het wel meer functies. De geluidskwaliteit is in ieder geval goed en het biedt een comfortabele luisterervaring. We zeiden “Alexa, speel het nummer Dirty girl van Y & T af” en Alexa begon direct met spelen. Hoewel het apparaat niet graag te luid is, zal de kwaliteit het beste zijn als het geluid op een gemiddeld niveau wordt gehouden. Als achtergrondmuziek kun je opstaan ​​of luisteren in de keuken tijdens het koken. Het is een erg handig geluid en stembesturing is ongetwijfeld handig. Als je bijvoorbeeld Echo Show 5 in de keuken gebruikt, kun je zeggen “Alexa, wat is het weer vandaag?” zonder dat je het apparaat met vieze handen hoeft aan te raken. Het 5,5-inch scherm maakt een vergelijkbare evaluatie van geluid mogelijk. Het beeld is niet spectaculair, maar het is prima voor de prijs. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Amazon Echo Show 5 review.

De bouwkwaliteit

De Amazon Echo Show 5 is iets groter dan een schrift. De driehoekige speaker bevat alle elektronische apparatuur en zorgt ervoor dat het scherm naar de gebruiker toe kan worden gekanteld om het beter te kunnen zien. Het zit mooi in elkaar, met een gestructureerde stoffen afwerking aan de achterkant en een rubberen basis. Er zijn maar een paar knoppen aan de bovenkant van het apparaat. Eentje om het volume te verhogen en te verlagen, en de andere om de microfoon en camera aan en uit te zetten. Er is ook een geruststellende analoge schuifregelaar die de camerasluiter kan blokkeren voor privacy. Aan de achterkant van het apparaat is de voedingspoort, micro-USB-ingang en 3,5 mm audio-uitgang, zodat je de Amazon Echo Show 5 op krachtigere speakers zou kunnen aansluiten. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Amazon Echo Show 5 review.

De kenmerken

Amazon Echo Show 5: zwart

Waar veel Alexa-compatibele speakers zijn gebaseerd op audio, vooral voor de Bluetooth-luidsprekermarkt, omvat de communicatiefunctie van de Amazon Echo Show 5 zowel geluid als video. U kunt dus niet alleen muziek afspelen of informatie lezen, maar ook video-inhoud bekijken op het 5,5-inch LCD-touchscreen. Dit kan bijvoorbeeld een filmpje op Amazon Prime Video zijn, of het laatste NOS-nieuws. Er is ook een high-definition camera waarmee gebruikers bijvoorbeeld Skype-gesprekken kunnen houden. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Amazon Echo Show 5 review.

Conclusie

De Amazon Echo Show 5 is een speaker van circa 100 euro die de wereld van digitale assistent opent. Hopelijk heeft deze Amazon Echo Show 5 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP