Bose SoundLink Revolve Review

Bose SoundLink Revolve

4.85

De geluidskwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • De speaker verdeelt een krachtig geluid over 360 graden.
  • Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik.
  • Dankzij SimpleSync koppel je de bluetooth speaker aan een Bose wifi speaker of Bose soundbar stereopaar of multiroom opstelling.

Nadelen

  • De speaker speelt geen muziek af van een usb stick.

We introduceren u de Bose SoundLink Revolve! Ik denk dat dit een van de beste draagbare Bluetooth-luidsprekers ooit is. De luidspreker kan 360 graden geluid leveren om een ​​consistente en gelijkmatige dekking te bereiken. In deze Bose SoundLink Revolve review lees je meer over de geluidskwaliteit, de kenmerken, de bouwkwaliteit, de voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bose SoundLink Revolve Voorkant

SPECIFICATIES
Gewicht: 1469 gram | Levensduur batterij: 12 uur | Draadloos bereik: Nee | Aux-in: Nee | Opladen via USB: Ja

Conclusie

Deze Bose SoundLink Revolve verdient een plekje in uw huis! Bose SoundLink Revolve heeft een heel mooi en eenvoudig ontwerp. De speakers kunnen zeker spelen en zijn waterdicht. Het voldoet niet helemaal aan de prijs / kwaliteit-eisen van bijvoorbeeld de Sonos One, maar hou je van Bose-geluid, dan is het wel de speaker die je zoekt.

VoordelenNadelen
1. De speaker verdeelt een krachtig geluid over 360 graden.
2. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik.
3. Dankzij SimpleSync koppel je de bluetooth speaker aan een Bose wifi speaker of Bose soundbar stereopaar of multiroom opstelling.
1. De speaker speelt geen muziek af van een usb stick.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bose SoundLink Revolve Zijkant

Ik ontdekte dat de Bose SoundLink Revolve verrassend luid en helder geluid produceert. Het is gevuld met het geluid van een flinke huiskamer, en het volume is heel hoog in te stellen. Loop je voor de speakers, dan blijft het geluid stabiel en maakt de positie van de speakers niet uit. Ik luister naar Freedom van Alice Cooper en Hungry for Heaven van Dio (US) en de gitaar- en drums zijn zeer nauwkeurig en duidelijk.

Over het algemeen hebben kleine Bluetooth-luidsprekers de neiging om de lage frequenties te verlagen. De Bose SoundLink Revolve heeft hier geen last van. De stem klinkt erg prettig. Dit keer zorgde Bose er ook voor dat de bas niet te hoog zou worden.Het geluid is niet perfect, ik hoop dat het geluid helderder zal zijn. Helemaal vergeleken met bijvoorbeeld de Sonos One. De luidspreker produceert een meer dynamische ritmeverandering en geeft een luider geluid. Al met al is de Bose SoundLink Revolve nog steeds interessant. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Bose SoundLink Revolve review.

De kenmerken

Bose SoundLink Revolve Bovenkant

De Bose SoundLink Revolve is een vrij simpele speaker. U kunt snel verbinding maken met een smartphone en zelfs automatisch verbinding maken nadat u de luidspreker hebt ingeschakeld. Daarnaast is er een 3,5 mm ingang voor andere aansluitingen met dit apparaat. Met de zes knoppen aan de bovenkant van het luidsprekerrubber kun je schakelen tussen deze twee ingangen, het volume aanpassen en de stroom in- en uitschakelen. U kunt op de aan / uit-knop drukken en er zal een stem zijn die u het batterijniveau vertelt.

U kunt de multifunctionele knop gebruiken om muziek te pauzeren, af te spelen en over te slaan. Daarnaast kun je ook knoppen gebruiken voor spraakondersteuning. U kunt de gratis Bose-verbindingsapp downloaden om bij te werken en het batterijniveau te controleren. De Bose SoundLink Revolve heeft ook een party mode, waarmee je meerdere draaiende speakers tegelijk kunt bespelen. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Bose SoundLink Revolve review.

De bouwkwaliteit

Er is een driver met volledig bereik in een stevige aluminium behuizing die is ontworpen om het geluid gelijkmatig in alle richtingen te verdelen. Daarnaast zijn er twee radiatoren binnenin die lage frequenties kunnen versterken. De twee koellichamen zijn tegenover elkaar geplaatst om trillingen te elimineren. Ik vind de Bose SoundLink Revolve een in het oog springende speaker die in elke kamer in huis gebruikt kan worden. De speaker weegt 1,5 kg, wat vergelijkbaar is met andere draagbare bluetooth speakers.

De Bose SoundLink Revolve is gemakkelijk te dragen aan het handvat. De Bose SoundLink Revolve is erg compact en kan met je meegenomen worden. Bovendien is de batterijduur ongeveer 12 uur. Andere merken, zoals UE Wonderboom 2, gaan ongeveer 20 uur mee. Deze box is niet specifiek ontworpen voor extreme omstandigheden. De Bose SoundLink Revolve is waterdicht, maar niet waterdicht. De Bose SoundLink Revolve heeft een IPX4 rating, wat betekent dat de speaker bestand is tegen spatwater. Hopelijk heeft deze Bose SoundLink Revolve review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP