JBL Charge 4 Review

JBL Charge 4

4.75

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Erg mooi geluid.
  • Waterdichte speaker.
  • Mogelijkheden om telefoon op te laden.

Nadelen

  • Geen wifi.
  • Geen multi-room.
  • Geen NFC.

De beschuldiging van JBL brengt me in de war! Hoogwaardige speakers kosten slechts 150 euro. In deze JBL Charge 4 review lees je meer over mijn ervaring met deze speaker. Voor het geld dat u betaald voor deze draadloze speaker hoeft u niet veel na te denken. Voor ongeveer 150 euro heeft u een speaker van geweldige kwaliteit. Het is een stevige bluetooth speaker die tegen een stootje kan. Er zijn zeker betere speakers, maar voor deze prijs zijn er niet heel veel goede concurrenten. Deze speaker is van een uitstekende waarde en is ook nog waterdicht.

JBL 4 Charge voorkant

SPECIFICATIES
Gewicht: 1438 gram | Levensduur batterij: tot 20 uur | Draadloos bereik: 15 meter | Frequentiebereik: 60Hz – 20kHz | NFC: Nee | Bluetooth-versie: 4.2 | Aux-in: Ja | Opladen via USB: Ja

Conclusie

De speaker is makkelijk in gebruik. Het heeft een goed volume en bas. Lange batterijduur en redelijke prijs. Echt een aanrader!

VoordelenNadelen
1. Erg mooi geluid.
2. Waterdichte speaker.
3. Mogelijkheden om telefoon op te laden.
1. Geen wifi.
2. Geen multi-room.
3. Geen NFC.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

De JBL Charge 4 naast een rivier

Het geluid van de JBL Charge 4 is erg stijlvol en verrassend geavanceerd voor relatief goedkope speakers. Lage, middelhoge en hoge tonen zijn allemaal goed. Dit is een low-end box met veel kracht en een diepe stem. Helaas kun je niet rekenen op de uitstekende kwaliteit van de bas. Tijdens de test luisterde ik naar Hiphop en de bas was goed, maar niet geweldig.. Helaas ontdekte ik bij het luisteren naar muziek met meer bas dat de geluidskwaliteit niet erg goed is. Ik hoop dat deze revies van JBL Charge 4 je meer inzichten geeft om de juiste beslissing te nemen. Speakers van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wilt u meer speakers vergelijken in 2020? Meer over de 5 beste bluetooth speakers van 2020 lees je in dit artikel.

De kenmerken

JBL Charge 4 zijkant

JBL Charge 4 heeft IPX7 waterdichte prestaties, wat betekent dat de box een diepte van ongeveer anderhalve meter kan bereiken. In tegenstelling tot mobiele telefoons beweert JBL dat de speaker geschikt is voor chloor- of zouthoudend water. JBL vertelt je letterlijk dat je de box mee kunt nemen naar het strand of zwembad zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het water. Zolang het deksel aan de zijkant gesloten is. De batterijduur van een lading 4 is ongeveer 20 uur. De batterijcapaciteit is verhoogd van 6000 mAh naar 7500 mAh. De witte LED-indicator aan de voorkant geeft het batterijniveau weer.

Net als de vorige generatie kun je JBL Charge 4 ook gebruiken om je mobiele telefoon of tablet op te laden. JBL Charge 4 heeft een stevig ontwerp en een uitstekende batterijduur, wat het een veelzijdige speaker maakt. U kunt het meenemen. JBL Charge 4 heeft Bluetooth en ingebouwde bedieningsknoppen. Wat voor verbetering vatbaar is, is dat de box geen wifi heeft, geen lokale ondersteuning heeft voor digitale slimme assistenten en geen goede multiroom functies heeft. De meest geavanceerde functies zijn functies die u misschien nauwelijks gebruikt. Met Connect + kunnen tot 100 JBL-luidsprekers worden aangesloten om hetzelfde nummer af te spelen. De vraag blijft of u het gaat gebruiken.

De bouwkwaliteit

JBL Charge 4 lijkt een beetje op de JBL Charge 3. De speakers zijn middelgroot. Het uiterlijk lijkt erg op Ultimate Ears. Ik vind de speakers van hoge kwaliteit. Aan beide uiteinden is rubber gebruikt, wat er ook voor zorgt dat de speaker waterdicht is. Tijdens de test liet ik de speaker per ongeluk vallen en er gebeurde niets. Zelfs geen deuk. Dit heeft aangetoond dat de behuizing van hoge kwaliteit is. Ik vond de structuur van JBL Charge 4 erg stevig en compact. Hopelijk heeft deze JBL Charge 4 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP