Apple iPhone 12 Pro Max review

Apple iPhone 12 Pro Max review

Apple iPhone 12 Pro Max

4.85

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Super snel met de Apple A14 Bionic chip.
  • Super Retina XDR display voor prachtig beeld.
  • Geavanceerd Pro camerasysteem met drie lenzen.

Nadelen

  • Wordt exclusief lichtnetadapter en EarBuds geleverd.

In deze Apple iPhone 12 Pro Max review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Apple iPhone 12 Pro Max review - zijkant

SPECIFICATIES
2020 | iOS 14 | 5G | 6.7 inch scherm

Conclusie

Een figuurlijk hoogtesprong voorwaarts, de iPhone 12 pro Max met supersnel 5G beschikt over de nieuwste snelste chip in een smartphone, bezit een nieuw pro-camerasysteem waarmee jij de mooiste foto’s met weinig licht maakt en een groter onwijs Retina XDR-display. Minder rand en meer scherm!

VoordelenNadelen
1. Super snel met de Apple A14 Bionic chip.
2. Super Retina XDR display voor prachtig beeld.
3. Geavanceerd Pro camerasysteem met drie lenzen.
1. Wordt exclusief lichtnetadapter en EarBuds geleverd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Apple iPhone 12 Pro Max review - voorkant

De prestaties van Apple op het gebied van ruimte en kracht zijn erg indrukwekkend. Een budget bluetooth speaker van goede kwaliteit zal het geluid zeker niet overtreffen. Bij het kijken van een film is het bijzonder indrukwekkend dat het geluid uit de linker- en rechterkant van het scherm komt. Voor nog betere kwaliteit kan je altijd nog een koptelefoon aanschaffen. De iPhone 12 (mini) is een uitstekend muziekapparaat, maar de iPhone 12 Pro Max klinkt nog wat vloeiender naar onze mening. Al om al, de iPhone 12 Pro Max is erg aantrekkelijk voor lange luistersessies. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Apple iPhone 12 Pro Max review.

De bouwkwaliteit

Apple iPhone 12 Pro Max review - vooraanzicht

De iPhone 12 Pro Max biedt een goede beeldkwaliteit en toen we het apparaat via de Apple TV applicatie speelden waren we helemaal enthousiast. De Dolby Vision film werd verrassend gepresenteerd, met diepe zwarttinten en rijke details. Dat de iPhone 12 de eerste in zijn soort is die is uitgerust met een OLED scherm heeft echter wel een probleem. Wanneer we “Beckett” op Netflix keken, konden we zien dat de kloof tussen Standard- en Pro-modellen nog nooit zo klein is geweest. De Pro Max heeft een groter scherm voor een meer filmische ervaring, maar de standaard iPhone 12 biedt door zijn compactere formaat duidelijkere beelden. Alle factoren in overweging nemend, zullen we de 12 Pro Max kiezen, maar het is moeilijk om de hogere kosten te rechtvaardigen op basis van alleen de beeldprestaties. Als je openstaat voor het idee om naar Android te migreren, is de Samsung Galaxy S20 FE het proberen waard. Dit is één van de beste Android mobiel 2021.

De kenmerken

Apple iPhone 12 Pro Max review - camera

Apple beschrijft het rechtlijnige ontwerp van de iPhone 12 Pro Max als nieuw, maar het doet denken aan oudere iPhone modellen. Hoe dan ook, het roestvrijstalen frame en de matte achterkant zien er erg mooi uit. De smartphone voelt zwaar en stevig aan en is makkelijk vast te houden, hoewel het model iets groter en breder is dan de iPhone 11 Pro Max. Hoewel de telefoon slechts 2,8 mm in hoogte en 0,3 mm in breedte is toegenomen, maakt het dunner worden van de randen het scherm diagonaal 0,2 inch groter dan zijn voorganger. De iPhone 12 Pro Max heeft een IP68 classificatie en kan tot 30 minuten waterdicht zijn op een diepte van circa 5 meter. Misschien wel het grootste nieuws is dat het nieuwe 6,7 inch scherm het grootste scherm is dat ooit op de iPhone is gezien. Het is ook de helderste, met een maximale helderheid van 1200 nits en een gemiddelde output van 800 nits. Je hoeft dit jaar geen Pro te kopen om een ​​OLED scherm te krijgen, want de standaard iPhone 12 heeft dat ook, maar de helderheid is minder dan 625 nits. De grotere iPhone 12 heeft slechts een 6,1 inch scherm. Dolby Vision, HDR10 en HLG worden nu in het volledige kleurengamma ondersteund en er is veel content die in HDR kan worden bekeken, ook op Netflix en Apple TV applicaties. Nu kan je zelfs je eigen video opnemen in Dolby Vision en iPhone 12 en 12 Pro zijn de eerste smartphonecamera’s met deze functie. Kies Pro of Pro Max en fotografeer met 60 fps in plaats van maximaal 30 fps. Het Pro model is ook uitgerust met een extra telelens, die optische zoom toevoegt aan een indrukwekkend scala aan camerafuncties. De telelens op de Pro Max heeft een groter diafragma dan niet Max Pro modellen en kan meer licht opvangen. Naast de indrukwekkende camerahardware, gebruikt de iPhone 12 ook functies genaamd “Deep Fusion” en “Smart HDR 3” om respectievelijk HDR details en highlights te verbeteren.

Conclusie

Een figuurlijk hoogtesprong voorwaarts, de iPhone 12 pro Max met supersnel 5G beschikt over de nieuwste snelste chip in een smartphone, bezit een nieuw pro-camerasysteem waarmee jij de mooiste foto’s met weinig licht maakt en een groter onwijs Retina XDR-display. Minder rand en meer scherm!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Apple iPhone 12 Pro Max review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Apple iPhone 12 Pro Max review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP