Cowon Plenue D3 review

Cowon Plenue D3 review

Cowon Plenue D3

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Groot 3,7 inch Full HD touchscreen.
  • Supersnel Android 2.3 besturingssysteem.
  • Wifi voor draadloos internet.

Nadelen

  • Geen mogelijkheid tot het afspelen van AAC (Apple muziekbestanden) en Podcasts.

In deze Cowon Plenue D3 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Cowon Plenue D3 review - voorkant

SPECIFICATIES
64 GB | Extern geheugenslot

Conclusie

De Cowon Plenue D3 is uitgerust met een 3,7 inch AMOLED full HD-touchscreen, ideaal voor veeleisende entertainment liefhebbers. Met het supersnelle Android 2.3 besturingssysteem blader je snel door het menu en schakel je tussen verschillende functies. De compacte draagbare mp3 speler kan een verscheidenheid aan audio-, video- en fotobestanden afspelen, zodat je het meeste uit je hele verzameling kunt halen. Om jouw audiobestanden op de beste manier af te spelen, biedt de D3 Plenue 39 vooraf ingestelde muziekinstellingen. Dit zorgt ervoor dat alle genres precies in lijn met de bedoelingen van de maker klinken. Bekijk jouw foto’s en video’s in haarscherpe Full HD-kwaliteit en laat geen details wegglippen. Naast het bekijken van je eigen mediabestanden, kan je ook internetten via wifi. Houd alle sociale netwerken op pijl en bekijk de meest interessante video’s op Youtube. De geïntegreerde FM tuner en microfoon voor opname is ook een mooie aanvulling. Dit is een van de beste Apple iPod Touch alternatieven 2021!

VoordelenNadelen
1. Groot 3,7 inch Full HD touchscreen.
2. Supersnel Android 2.3 besturingssysteem.
3. Wifi voor draadloos internet.
1. Geen mogelijkheid tot het afspelen van AAC (Apple muziekbestanden) en Podcasts.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Cowon Plenue D3 review - voorkant

We speelden het nummer “MONTERO (Call Me by Your Name)” van Lil Nas Xet en het geluid en de instrumenten zijn uitstekend. Het luidruchtige einde van het nummer en middentonen bewijzen dat het detailniveau erg goed is. Dit is een getalenteerde Mp3 Speler met een persoonlijkheid vergelijkbaar met het oudere model, maar met subtiele verbeteringen in details. Hierna gingen we door met “Be Sweet” van Michelle Zauner en de bas is erg diep en levendig, en de melodie is energiek voor zo een klein apparaatje. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Cowon Plenue D3 review.

De bouwkwaliteit

Cowon Plenue D3 review bovenkant

Zoals je zou verwachten van deze draagbare mp3 speler heeft de Cowon Plenue D3 een eenvoudige en stijlvolle bouw. Zowel de voor- als achterkant hebben een zwart uiterlijk, de zijkanten zijn mat en de bovenkant is een zilverkleurig metalen paneel. Elke rand is nauwkeurig berekend om strakke lijnen te creëren en schoonheid in de details te tonen. De Plenue D3 is een paar millimeter langer en dikker dan het vorige model, maar het is bijna onmogelijk om onderscheid te maken. De aan/uit-knop is verplaatst naar de rechterbovenhoek van de mp3 speler, en als je meer volume nodig hebt, zijn er nog drie andere ronde bedieningselementen voor afspelen/pauzeren, vooruit-en achteruit spelen. Het gewicht van de muziekspeler is slechts 103 gram, en het touchscreen is hetzelfde als het vorige model, met een 2,8 inch LCD scherm. Als je denkt dat de interface er wat verouderd uitziet, kan je kiezen uit verschillende buitenkanten en ook nog is het lettertype van de tekst wijzigen. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Cowon Plenue D3 review.

De kenmerken

Cowon Plenue D3 review - bovenaanzicht

Deze MP3 Speler ondersteunt 24-bit/192kHz WAV-, FLAC-, ALAC- en AIFF-bestanden en 64 Gigabyte ingebouwde opslag, die kan worden uitgebreid tot 192 Gigabyte door een microSD kaart van 128 Gigabyte toe te voegen. De D3 heeft ook DSD128 bestandsondersteuning en de ondersteuning is native, dus DSD bestanden worden tijdens het afspelen niet naar PCM geconverteerd. We gaan naar het PD3 instellingenmenu, klikken op het tabblad bluetooth en selecteren onze Sony WH-1000XM4 draadloze koptelefoon en selecteren vervolgens onze JBL Charge 5 bluetooth speaker om te koppelen. Hoewel het niet mogelijk is om DSD bestanden via bluetooth of JetEffect geluidsprofielen af ​​te spelen, kunnen al deze functies bij de meeste van je muziek worden gebruikt. De D3 wordt opgeladen via USB-C en het duurt ongeveer 3 uur om volledig op te laden. Het is heel eenvoudig om tracks via dezelfde poort te laden. We verbinden hem met onze Apple iPhone 12 128GB, vinden hem op ons tabblad en slepen de bestanden naar de muziekmap. Er zijn trouwens ook geen applicaties nodig van derden. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Cowon Plenue D3 review.

Conclusie

De Cowon Plenue D3 is uitgerust met een 3,7 inch AMOLED full HD-touchscreen, ideaal voor veeleisende entertainment liefhebbers. Met het supersnelle Android 2.3 besturingssysteem blader je snel door het menu en schakel je tussen verschillende functies. De compacte draagbare mp3 speler kan een verscheidenheid aan audio-, video- en fotobestanden afspelen, zodat je het meeste uit je hele verzameling kunt halen. Om jouw audiobestanden op de beste manier af te spelen, biedt de D3 Plenue 39 vooraf ingestelde muziekinstellingen. Dit zorgt ervoor dat alle genres precies in lijn met de bedoelingen van de maker klinken. Bekijk jouw foto’s en video’s in haarscherpe Full HD-kwaliteit en laat geen details wegglippen. Naast het bekijken van je eigen mediabestanden, kan je ook internetten via wifi. Houd alle sociale netwerken op pijl en bekijk de meest interessante video’s op Youtube. De geïntegreerde FM tuner en microfoon voor opname is ook een mooie aanvulling. Dit is een van de beste Apple iPod Touch alternatieven 2021.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Cowon Plenue D3 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Cowon Plenue D3 review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP