LG Tone Free FN7 review

LG Tone Free FN7 review

LG Tone Free FN7

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
  • Dankzij een speciaal uv ledlicht in de oplaadcase worden 99,9% van de bacteriën gedood op de oordopjes.
  • Wanneer je de oordopjes in je oren doet, koppelen ze direct aan je telefoon.

Nadelen

  • De noise cancelling van oordopjes dempt het geluid minder goed dan de noise cancelling van koptelefoons.

In deze LG Tone Free FN7 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

LG Tone Free FN7 review - oordopjes zijkant

SPECIFICATIES
Middenklasse | In-ear  Draadloos | Noise cancelling | Met microfoon | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | Batterijduur: 6 uur

Conclusie

Met de LG Tone Free FN7 luister je naar muziek terwijl je omgevingsgeluid enigszins onderdrukt wordt door de ruisonderdrukking functie. Deze technologie meet en analyseert jouw omgeving, waarna het omgevingsgeluid anti-geluid wordt. Deze anti-geluidsfunctie zorgt ervoor dat je minder van je omgeving hoort en meer muziek. Plaats de bluetooth oordopjes na gebruik in de oplaad case en 99,9% van de bacteriën op het luidsprekergaas wordt gedood. Op deze manier kan het infectie voorkomen. Koppel je voor het eerst je draadloze oordopjes met een mobiele telefoon? De volgende keer dat je ze in jouw oren doet, maken ze vrijwel onmiddellijk verbinding met jouw smartphone. De headset gaat 6 uur mee nadat deze volledig is opgeladen. De oplaad case bevat een extra batterij voor 12 uur.

VoordelenNadelen
1. Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis. 
2. Dankzij een speciaal uv ledlicht in de oplaadcase worden 99,9% van de bacteriën gedood op de oordopjes. 
3. Wanneer je de oordopjes in je oren doet, koppelen ze direct aan je telefoon.
1. De noise cancelling van oordopjes dempt het geluid minder goed dan de noise cancelling van koptelefoons.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

LG Tone Free FN7 review - zijkant

Houd er rekening mee dat deze noice cancelling oordopjes verre van de meest dynamische oordopjes op de markt zijn. Het “crescendo” en de meer subtiele harmonische dynamiek in de muziek worden zeer delicaat behandeld, als je van de “LG-stijl” houdt. De ruisonderdrukking is ook een enigszins gekwalificeerd type. Bij “hoog” is de vermindering van externe ruis onmiskenbaar, hoewel niets beter is dan de Sony WF-1000XM4 oordopjes, laat staan ​​de buitengewoon effectieve Sport Earbuds oordopjes van Bose. Zet het op “laag” en de impact op omgevingsgeluid kan worden genegeerd. De kwaliteit van een oproep is in ieder geval erg goed. Het geluid van een oproep is duidelijk, en we hebben geen klachten van de persoon die de oproep heeft ontvangen. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze LG Tone Free FN7 review.

De bouwkwaliteit

LG Tone Free FN7 review - open case

Als het gaat om bouwkwaliteit, moet je echt weten wat je hier krijgt. LG’s productportfolio is erg groot en al haar producten, van Samsung tv’s tot Android mobieltjes hebben bijna geen gebreken. De LG Tone Free FN7 is gelukkig ook duurzaam en gaat lang mee. Het ontwerp is in ieder geval blindelings geïmiteerd door verschillende merken. LG heeft de steel behoorlijk kort gehouden, hoewel de voor de hand liggende afweging is dat het interne gebied behoorlijk dik is. De afwerking is in ieder geval even goed als de fabricagekwaliteit. De glanzende kunststoffen zien er goed genoeg uit en je zou zeker moeten overwegen om het te gebruiken met aanraak bedieningen. De compacte oplaad case (55 mm x 28 mm) is ook succesvol en voelt erg stevig en zacht aan. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze LG Tone Free FN7 review.

De kenmerken

LG Tone Free FN7 review - gesloten case

De draadloze verbinding is via bluetooth 5.0 die SBC- en AAC-codecs ondersteunt. Dit is ook geweldig voor het verwerken van de grootste audiobestanden met hoge resolutie van alle streaming diensten die ze bieden, maar het is niet bepaald geavanceerd. De levensduur van de batterij nadat actieve ruisonderdrukking is ingeschakeld, is ongeveer 16 uur zonder enige complicaties. Als je de ruisonderdrukking functie uitschakelt, loopt dit aantal op tot meer dan 21 uur. De oplaad case heeft ook een unieke functie: Wanneer de oordopjes in de oplaad case zitten en het deksel is gesloten, gebruikt het ultraviolet licht om de oordopjes schoon te maken zodat ze steriel zijn voor de volgende luistersessie.

De oordopjes kunnen worden opgeladen via de USB-C ingang van de behuizing of via een Qi-gecertificeerd oplaadstation. De kleine LED-indicator op de behuizing laat je weten wat je aan het doen bent. De bediening van de LG Tone Free FN7 gebeurt via de geïntegreerde aanraak bediening of LG’s uitstekende Tone Free control applicatie. Elke oordop heeft een gevoelig convex capacitief oppervlak. Je kan “volume omhoog/omlaag”, “afspelen/pauzeren”, “vooruit/achteruit springen”, “ruisonderdrukking aan/uit/omgevingsgeluid” en “oproepen beantwoorden”/weigeren aanraken. Elk oordopje heeft drie microfoons die de laatste twee sets functies afhandelen. Met de Tone Free applicatie kan je de touchpad instellingen naar behoefte herschikken. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze LG Tone Free FN7 review.

Conclusie

Met LG Tone Free FN7 luister je naar muziek zonder gestoord te worden door omgevingsgeluid, dankzij de ruisonderdrukking functie. Al om al, een geweldig paar draadloze oordopjes!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “LG Tone Free FN7 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze LG Tone Free FN7 review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP