Panasonic RZ-S500W review

Panasonic RZ-S500W review

Panasonic RZ-S500W

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De kenmerken

5.0/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
  • Wanneer je een gesprek met iemand aangaat, pauzeert de muziek en wordt omgevingsgeluid versterkt.
  • Met de Sony Headphones Connect app personaliseer je alle instellingen, waaronder het geluid via een equalizer.

Nadelen

  • De koptelefoon is niet waterbestendig.

In deze Panasonic RZ-S500W review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Panasonic RZ-S500W review - oplaadcase zwart

SPECIFICATIES
Middenklasse | On-ear | Draadloos | Batterijduur: 6,5uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | 7 gram

Conclusie

Waar je ook bent, dankzij de ongeëvenaarde ruisonderdrukkingsfunctie kan je overal het beste geluid horen zonder vervelende ruis. De innovatieve positionering van de antenne rond de aanraaksensor zorgt ook voor een uiterst stabiele bluetooth verbinding in een zeer compact model. Dit is één van de beste goedkope draadloze oortjes onder 100 euro.

VoordelenNadelen
1. Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
2. Wanneer je een gesprek met iemand aangaat, pauzeert de muziek en wordt omgevingsgeluid versterkt.
3. Met de Sony Headphones Connect app personaliseer je alle instellingen, waaronder het geluid via een equalizer.
1. De koptelefoon is niet waterbestendig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Panasonic RZ-S500W review - oplaadcase wit

Onze afspeellijst bevat de nummers “Peaches” van Justin Bieber en “Sleepy Hallow” van 2055. Elke toon heeft goede energie en het geluid is voortreffelijk helder en niet te hard. Het driedimensionale gevoel van de instrumenten zijn ook erg goed, met een heldere bas en heldere midden-en hoge tonen. We hebben dezelfde tracks getest met de betaalbare Sony WF-1000XM3, met veel verschillen in detail. De WF-1000XM3 hebben een stevig geluid, maar Panasonic zorgt voor meer detail en transparantie. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Panasonic RZ-S500W review.

De kenmerken

Panasonic RZ-S500W review - oplaadcase wit bovenkant

De gladde en matte oordopjes en hun schelpen voorkomen vingerafdrukken. De beschermcase is gemakkelijk mee te nemen en is uitgerust met een hoogwaardige reeks van drie witte LED’s. De magneet die het deksel gesloten houdt, is misschien iets zwakker dan we zouden willen, maar zolang je hem in je zak houdt, zou de in-ear oordopjes in orde moeten zijn. Verder is er een neodymium driver van 8 mm in elke oordopje. Een deel van dit visuele effect is het blauwe LED lampje, dat periodiek knippert wanneer de bluetooth oordopjes zijn gekoppeld en rood wordt wanneer de headset wordt opgeladen. De kast heeft een diameter van 21 mm en een lengte van 31 mm. Het bevat vijf maten hoogwaardige oorkussentjes, die eenvoudig te vervangen zijn. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Panasonic RZ-S500W review.

De bouwkwaliteit

Panasonic RZ-S500W review - oordopje wit

We hebben de Panasonic Audio Connect applicatie gedownload, die een instructies geeft voor het koppelen van deze draadloze oordopjes. Hoewel de applicatie er niet bijzonder nieuw uitziet, werkt het naar wens. Op de hoofdpagina van de applicatie kan je je oordopjes en de resterende batterijduur van elk oordopje zien. Hieronder staan ​​de twee labels “Ambient Sound Control” en “Sound Enhancement”. Klik op de eerste en je krijgt twee schuifregelaars om ruisonderdrukking en het omgeving geluidsniveau te selecteren, en een schakelaar om ze volledig uit te schakelen. De laatste heeft vier opties: “Bass Boost” en “Clear Voice” geluidsprofiel presets, het tabblad “Equalizer” met vijf schuifregelaars voor het aanpassen van het geluid en de “Off” voor luisteren in neutrale modus.

Aan de onderkant van het scherm zie je het huidige luistervolume en er is een Alexa pictogram in de rechterbovenhoek. Klik erop, zolang je de Alexa applicatie hebt gedownload, kan je de Panasonic RZ-S500W toevoegen. Het lang indrukken van de linkerknop maakt rechtstreeks verbinding met Alexa in plaats van de standaard Siri op onze Apple iPhone 12 Pro Max. Een andere handige functie is USB-C snelladen. De IPX4 classificatie betekent dat de oordopjes ook tegen regen zou moeten kunnen. Afspelen, pauzeren en het volume aanpassen doe je met de linker oordop. Raak het rechter oordopje twee seconden aan om te schakelen tussen de drie belangrijkste ruisonderdrukking profielen, maar het kan verder worden aangepast in de applicatie. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Panasonic RZ-S500W review.

Conclusie

Waar je ook bent, dankzij de ongeëvenaarde ruisonderdrukkingsfunctie kan je overal het beste geluid horen zonder vervelende ruis. De innovatieve positionering van de antenne rond de aanraaksensor zorgt ook voor een uiterst stabiele bluetooth verbinding in een zeer compact model. Dit is één van de beste goedkope draadloze oortjes onder 100 euro.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Panasonic RZ-S500W review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Panasonic RZ-S500W review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP