Q Acoustics M3 Review

Q Acoustics M3

4.7

De bouwkwaliteit

4.6/5

De geluidskwaliteit

4.6/5

De kenmerken

5.0/5

Voordelen

  • De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
  • Wanneer je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, bedien je hem met de afstandsbediening van je tv.

Nadelen

  • De soundbar heeft geen subwoofer die diepe bastonen produceert voor een kamervullend geluid.
  • Je kunt de soundbar niet via Bluetooth met je televisie verbinden.

In deze Q Acoustics M3 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Q Acoustics M3 Voorkant

SPECIFICATIES
Aansluitingen: 1x RCA phono, 1x optisch, 1x HDMI, 1x 3,5 mm koptelefoonaansluiting | Afstandsbediening: Ja | Draadloos: Bluetooth | Afmetingen (BHD): 1000 x 70 x 130 mm | Gewicht: 4 kilo

Conclusie

De Q Acoustics M3 is een soundbar met veel functies.

VoordelenNadelen
1. De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten. 
2. Wanneer je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, bedien je hem met de afstandsbediening van je tv. 
1. De soundbar heeft geen subwoofer die diepe bastonen produceert voor een kamervullend geluid. 
2. Je kunt de soundbar niet via Bluetooth met je televisie verbinden.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De bouwkwaliteit

Q Acoustics M3 Achterkant

De Q Acoustics M3 ziet er stijlvol en modern uit. Dit is een verbetering ten opzichte van de nogal onhandige trapeziumvorm van M4, die in de nieuwe versie is teruggebracht tot een meer logische en balkvorm. Gezien het feit dat de Q Acoustics M3 is uitgerust met dezelfde grote ovale subwooferdriver als de M4 aan de achterkant van het apparaat, is de fabricagekwaliteit behoorlijk solide en is het slanke profiel indrukwekkend. Dit elimineert de noodzaak voor externe subapparaten en houdt alles netjes. Twee BMR-drivers (balanced mode radiator) verwerken de linker- en rechterkanalen, en hoewel ze iets kleiner zijn (uit productie) (5,8 cm in plaats van 6,5 cm) dan M4 (uit productie), hebben ze nog steeds een brede geluidsspreiding. Lees in de volgende alinea van deze Q Acoustics M3 review meer over de de geluidskwaliteit.

De geluidskwaliteit

Q Acoustics M3 Zijkant

We begonnen met “Blade Runner 2049” en merkten meteen dat we werden aangetrokken door het rijke geluid, dat ver buiten de juiste proporties van de soundbar lag. De volledige eigenschappen van de Q Acoustics M3 betekenen dat wanneer de kogels vlogen er voldoende kracht was om je haar te laten bewegen. De dialoog is duidelijk en genuanceerd genoeg. De Q Acoustics M3 heeft een krachtig geluid dat een bedwelmende soundtrack kan brengen, inclusief stevige gitaarpassages en zwaar drumwerk. Voor deze prijs ligt de grootste concurrent van de Q Acoustics M3 buiten het bereik van de Q Acoustics M4.

Wat teleurstellend is aan de Q Acoustics M3 is dat de uitbarsting van het geluid de verder goede balans verstoort. Helderheid en organisatie zijn niet helemaal in het gedrang gekomen, het middendeel klinkt wat onhandig, maar een beetje rommelig. Het maakt niet uit naar wat voor soort muziek je luistert, het is overal, het steekt uit als een duim. De Q Acoustics M4 heeft een beter gevoel voor ritme en hoe de instrumenten gecombineerd moeten worden. Moeiteloze muziek en subtiele aanraking maken de Q Acoustics M4 uiteindelijk een aantrekkelijkere en meeslepende luisterervaring in zowel films als muziek.

De kenmerken

Q Acoustics M3 Afstandsbediening

Iedereen die teleurgesteld is over het ontbreken van HDMI-ingang in de Q Acoustics M4 zal blij zijn te weten dat de Q Acoustics M3 er een aan de achterkant van het toestel heeft. Het ondersteunt ook Audio Return Channel, zodat u het geluid rechtstreeks van de televisie naar de televisie kunt invoeren en de bedieningselementen kunt synchroniseren, zodat u alleen een afstandsbediening nodig hebt. Andere aansluitingen zijn onder meer optische ingang (ondersteunt tot 24-bit / 96 kHz muziekbestanden), een paar analoge RCA-ingangen en een 3,5 mm-aansluiting voor het aansluiten van andere signaalbronnen. Voor degenen die nummers draadloos van veel van hun slimme apparaten willen overbrengen, maakt aptX Bluetooth het proces snel en gemakkelijk.

Afhankelijk van de gebruikte ingang zal de LED rond de aan / uit-knop van de balk oplichten in verschillende kleuren. De bovenste bedieningsknoppen zijn ook opnieuw ontworpen, maar ze blijven nog steeds reageren. De Q Acoustics M3 heeft een kleine afstandsbediening. Vergeleken met de oude afstandsbediening is hij nauwelijks veranderd, maar dit is een goede zaak.

Conclusie

De aanhoudende dominantie van Q Acoustics M4 betekent dat de tekortkomingen van de Q Acoustics M3 onder de loep worden genomen. Als er niet zo’n dreunende bas is, zal de nieuwe Q Acoustics M3 het beter doen. De prijs van Q Acoustics M3 is ongeveer 350 euro, dat is slechts een paar euro minder dan de Q Acoustics M4. Q Acoustics M4 is nog steeds de soundbar die we zouden aanbevelen! Hopelijk heeft deze Q Acoustics M3 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP