Cantons DM5-soundbar heeft kleinere kamers in gedachten

Canton DM5

4.75

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Super bas.
  • Erg veel functies.
  • Hoge geluidskwaliteit.

Nadelen

  • Niks voor deze prijsklasse.

In deze “Cantons DM5-soundbar heeft kleinere kamers in gedachten” blog leest u meer over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Cantons DM5-soundbar heeft kleinere kamers in gedachten: in kast

De Cantons DM5 soundbar kan een compact formaat bereiken, zonder concessies te doen aan prestaties, functionaliteit of productiekwaliteit. Over het algemeen zijn we, vergeleken met soundbars, grote fans van Canton-audiobronnen zoals de DM 75 en DM100. De nieuwe DM5-soundbar van het merk zal ongetwijfeld proberen deze balans te verbeteren. Om de prestaties van andere modellen in een kleinere box te kunnen verpakken, maakte Guangzhou een DM5 van 120 watt, 55 cm breed en 3 kg zwaar. Van dit formaat wordt verwacht dat DM5 thuis gemakkelijker te gebruiken is, of het nu aan de muur is of voor of onder de tv. De drie EQ-schakelaars zijn ontworpen om de prestaties te optimaliseren op basis van uw plaatsing in de kamer.

CANTON DM 5 2.1 SURROUND SYSTEM ZWART

Andere geluidsmodi zijn onder meer “stem” om de dialoog te versterken, “hotel” om het maximale aantal te beperken en “eco” energiebesparende modus. Het is niet duidelijk of hij de prestaties heeft om de bekroonde Yamaha YAS 207 te vervangen, maar de DM5 ziet er genereus uit qua functies. De goedkope en kwalitatief goede soundbar is goed verbonden met aptX Bluetooth. DM5 is verkrijgbaar in zwart of zilver en kost ongeveer 250 euro.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP