OnePlus 9 en 9 Pro review

OnePlus 9 en 9 Pro review

OnePlus 9 en 9 Pro

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De beeldkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

5.0/5

Voordelen

  • Geweldig camera-systeem.
  • Bedraad en draadloos snelladen.
  • Goede processor voor snelle prestaties.

Nadelen

  • Geen uitbreidbaar geheugen.

In deze OnePlus 9 en 9 Pro review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

OnePlus 9 en 9 Pro review - voorkant

SPECIFICATIES
2021 | Android 11 | 5G | 6.7 inch scherm

Conclusie

De in 2021 gelanceerde OnePlus 9 Pro is het topmodel van de OnePlus 9 serie, met een soepel 120hz AMOLED scherm. Het scherm zorgt voor een vertraging vrij beeld en zorgt voor een soepele weergave. Aan de achterkant van deze Android mobiel zitten vier camera’s om prachtige foto’s te maken.

VoordelenNadelen
1. Geweldig camera-systeem.
2. Bedraad en draadloos snelladen.
3. Goede processor voor snelle prestaties.
1. Geen uitbreidbaar geheugen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

OnePlus 9 en 9 Pro review - zijkant

Hoewel het weergave effect als erg goed kan worden beschouwd zijn de audioprestaties van de OnePlus 9 nog steeds op een gemiddeld niveau. Het geluid is helder, de geluidseffecten zijn erg goed, de muziek is redelijk evenwichtig en er is geen gebrek aan kracht. We raden aan om te luisteren met Dolby Atmos muziekverwerking, maar de modi “Film” en “Muziek” werken ook erg goed. Om met een koptelefoon te luisteren, kan je het beste de extra aanpassingen van de geluidsinstellingen uitzetten. Het compenseert de teleurstellende dynamiek van deze OnePlus mobiel niet, maar het maakt de muziek wel wat ritmischer. We speelden “Kelly Lee Owens – On (Official Video)” en de effecten van elektronische beats komen overeen met de prestaties van de OnePlus 9 Pro. De dure modellen kunnen geluiden beter presenteren, maar in combinatie met een goede high-end koptelefoon zoals de Sennheiser HD 820 is het nog een stuk beter. Lees meer over de beeldkwaliteit in het volgende deel van deze OnePlus 9 en 9 Pro review.

De beeldkwaliteit

OnePlus 9 en 9 Pro review - achterkant

Als je wilt dat de prestaties van de OnePlus 9 overeenkomen met die van de OnePlus 9 Pro, denk dan nog eens goed erover na. Er zijn veel dingen die erg goed zijn aan de prestaties van OnePlus 9. In ieder geval zijn we even tevreden met de manier waarop de OnePlus 9 omgaat met SDR. Wanneer we “A Fall From Grace” in Full HD modus bekijken op Netflix, combineert de Display P3 modus perfect de opwindende kleuren van deze film. We adviseren om de kleurtemperatuur te houden op de natuurlijke voorinstelling. Net als de OnePlus 9 Pro is er echter ruimte voor verbetering. De beste mobieltjes behouden een licht getinte zwarte diepte en voegen een dynamischer HDR toe, terwijl sommige schermen minder schaduw toevoegen. De OnePlus 9 Pro is wat helderder, maar gezien het prijsverschil is dit te verwachten. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze OnePlus 9 en 9 Pro review.

De kenmerken

OnePlus 9 en 9 Pro review zijkant

De OnePlus 9 heeft een 6,55 inch beeldscherm en is klein genoeg om de meeste handelingen met één hand uit te voeren. Naast de OnePlus 9 Pro is de standaard OnePlus 9 slechts 4 mm korter met een hoogte van 160 mm. Hij is met 8,7 mm iets dunner in plaats van 9 mm, maar heeft dezelfde breedte van 74 mm. De onderkant is de aan / uit-knop, de andere kant is de volumeknop en de onderkant is de USB-C poort en de simkaart input. Helaas is er geen 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Voor draadloze audio omvatten aptX en aptX HD bluetooth 5.2, evenals LDAC technologie, die audiotransmissie met hoge resolutie tot 24-bit/96 kHz via bluetooth mogelijk maakt. Het scherm is een 2400 x 1080 AMOLED paneel met een vaste verversingssnelheid van 120 Hz en een pixeldichtheid van 402 ppi. Degenen die onderweg films willen kijken, zullen dol zijn op HDR10+- en HDR10 ondersteuning en veel HDR compatibiliteit, dat ook te vinden is op Netflix. Verder biedt de schermverhouding een beeldverhouding van 20:9.

Conclusie

De in 2021 gelanceerde OnePlus 9 Pro is het topmodel van de OnePlus 9 serie, met een soepel 120hz AMOLED scherm. Het scherm zorgt voor een vertraging vrij beeld en zorgt voor een soepele weergave. Aan de achterkant van deze Android mobiel zitten vier camera’s om prachtige foto’s te maken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “OnePlus 9 en 9 Pro review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “OnePlus 9 en 9 Pro review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP