Sony UBP-X700 review

Sony UBP-X700

4.65

De geluidskwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

Voordelen

  • Door de Dolby Vision technologie geniet je van video's die helderder zijn en een beter contrast en kleurweergave hebben dan HDR Blu-ray spelers.
  • Speel 4K Blu-rays af en geniet van films in hoge kwaliteit.

Nadelen

  • Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.

In deze Sony UBP-X700 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Sony UBP-X700 voorkant

SPECIFICATIES
Uitgangen: 2 | Ingangen: 0 | Afspelen van: Blu-ray | 4K / Ultra-HD | CD | DVD | USB | Maximale resolutie: Ultra HD/4K | Afmetingen (hbd): 320 x 45 x 217 mm | Gewicht: 1,4 kg

Conclusie

Sony levert een verbluffende prestatie voor een betaalbare prijs. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Sony UBP-X700 review.

VoordelenNadelen
1. Door de Dolby Vision technologie geniet je van video’s die helderder zijn en een beter contrast en kleurweergave hebben dan HDR Blu-ray spelers.
2. Speel 4K Blu-rays af en geniet van films in hoge kwaliteit.
1. Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Sony UBP-X700 zijkant

Het geluid is erg duidelijk van de Sony UBP-X700. De Sony UBP-X700 klinkt wel een beetje licht, en ondanks zijn zwakke toon heeft hij nooit een angstaanjagende helderheid. De Sony UBP-X700 biedt nog steeds een boeiende luisterervaring en is volledig uitgerust in alle aspecten. Het ondersteunt alle surround sound-formaten, inclusief de nieuwste Dolby Atmos- en DTS: X-audiotracks. Hoewel het audiologo met hoge resolutie niet knippert, kan de Sony UBP-X700 bestanden tot 24bit / 192kHz afspelen in alle populaire bestanden (inclusief WAV, FLAC en DSD). Dit krachtige en dynamische karakter wordt weerspiegeld in de stereomuziek. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Sony UBP-X700 review.

De kenmerken

Sony UBP-X700 zijkant 2

De Sony UBP-X700 ondersteunt 4K 60p-beelden en kan alle soorten schijven afspelen, inclusief SACD en 3D Blu-ray. Als je een fan bent van 4K-streaming, zul je blij zijn te weten dat Sony Player 4K HDR-streaming op Netflix en Amazon Prime ondersteunt. Andere toepassingen op de startpagina van de speler zijn Spotify, Rakuten TV, YouTube, et cetera. Verbinding maken met uw thuisnetwerk via wifi of ethernet is een eenvoudig proces. Een nauwkeurige inspectie van het specificatieblad laat zien dat de Sony UBP-X700 alleen single-band 2,4 GHz wifi ondersteunt, terwijl het UBP-X800-model ook dual-band 5 GHz ondersteunt. Aan de aansluitzijde krijg je dubbele HDMI-uitgangen, handig als je video- en audiobronnen wilt scheiden in een thuisbioscoopomgeving. Coaxiale digitale uitgang en USB-poort voor het afspelen van inhoud die is opgeslagen op een mediastation of USB-geheugenstick. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Sony UBP-X700 review.

De bouwkwaliteit

Op dressoir

Aangezien het een goedkoper model is, verbaast het ons niet dat Sony voor de UBP-X700 een andere behuizing heeft dan voor de UBP-X800. Door het dunne metalen paneel rond de gekantelde behuizing van de Sony UBP-X700 voelt het minder goedkoop aan, en de aan / uit- en uitwerpknoppen zijn van plastic, ze zijn snel en werken naar behoren. Aan de andere kant is de meegeleverde afstandsbediening klein, plastic en lichtgewicht en niet voor iedereen geschikt. Maar zelfs in een donkere kamer kunnen alle knoppen normaal worden gebruikt en zijn ze gemakkelijk te gebruiken. De kietelende knoppen zorgen voor een onmiddellijke reactie, de drive laadt stil en nadat je de Sony UBP-X700 op de televisie hebt aangesloten, is hij gemakkelijk te gebruiken. In het volgende deel van deze Sony UBP-X700 review leest u meer over onze conclusies.

Conclusie

De Sony UBP-X700 is een uitstekende speler die het kijken naar 4K werkelijkheid maakt. Hopelijk heeft deze Sony UBP-X700 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP