Panasonic DP-UB820 review

Panasonic DP-UB820

4.9

De kenmerken

4.9/5

De geluidskwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • Geweldig HDR-beeld.
  • Helder geluid.

Nadelen

  • Mist SACD- of DVD-A-ondersteuning

In deze Panasonic DP-UB820 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Panasonic DP-UB820 voorkant

SPECIFICATIES
Uitgangen: HDMI x2, optisch digitaal, 7.1 meerkanaals analoge uitgang | Ingangen: USB x2 | Audio-decodering: Dolby True HD, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio, DTS: X | HDR-ondersteuning: HDR10, Dolby Vision, HDR10 +, HLG | Afmetingen (hbd): 6,3 x 43 x 20,4 cm | Gewicht: 3,5 kg

Conclusie

Deze 4K Blu-ray speler kan op papier veel beloftes doen en heeft een zeer interessante beeld- en geluidsprestatie.

VoordelenNadelen
1. Geweldig HDR-beeld.
2. Helder geluid.
1. Mist SACD- of DVD-A-ondersteuning

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Panasonic DP-UB820 zijkant

Panasonic vult zijn opwindende beelden aan met bijpassende geluiden. De Panasonic DP-UB820 heeft zware en krachtige prestaties en kan op een gecontroleerde manier enthousiast exploderen. In vergelijking met veel mensen met een beperkt budget, heeft het een sterkere en meer volwassen stem. We draaien de Dolby Atmos-soundtrack in Fantastic Beasts and Where to Find Them. Panasonic heeft veel kracht om elke snede te maken. Hij is een opwindende artiest die moeiteloos je aandacht trekt. Hetzelfde geldt voor het afspelen van muziek. In Buddy Holly van Weezer hebben de basnoten een gevoel van zwaarte en diepte, waardoor het levendiger wordt. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Panasonic DP-UB820 review.

De kenmerken

Panasonic DP-UB820 achterkant

De Panasonic DP-UB820EG is een stevige rechthoek van het deck. Hij is veel breder dan een geschikte budget Blu-ray-speler, en door het grotere, stevigere formaat ziet hij er steviger uit. De velling aan de randen ziet er erg mooi uit, net als het geborstelde effect op het bovenpaneel. Maar als hij van dichtbij wordt gespeeld, ziet en voelt de speler er een beetje goedkoop en plakkerig uit. U krijgt een bijpassende stevige afstandsbediening die perfect in uw handpalm past. Dit is het handboek van Panasonic, en de knoppen zijn redelijk groot en uitgespreid, zodat je niet benauwd voelt. Zelfs zonder achtergrondverlichting kan uw duim gemakkelijk zijn weg vinden rond de toverstaf.

Het ontwerp van de hoofdunit is heel eenvoudig, met slechts twee knoppen op het bovenpaneel voor het openen / sluiten van de voeding en de lade. Wanneer de lade naar buiten schuift, wordt het voorpaneel verlaagd, waardoor het scherm van de speler wordt onthuld en een van de twee USB-ingangen van de Panasonic DP-UB820. Met deze specifieke functie kunt u inhoud afspelen vanaf een draagbare harde schijf.

De achterkant van Panasonic is niet zo gek, maar vinkt wel alle accessoires aan die je voor die prijs mag verwachten. Er is een Ethernet voor bekabelde internetverbinding, en dubbele HDMI-uitgang biedt meer voor gebruikers die het beeld en geluid willen splitsen in het scherm en de versterker. Gezien de specificaties van moderne AV-receivers is het niet nodig om een ​​set 7.1-kanaals analoge uitgangen te voorzien, maar als uw systeem dit vereist, heeft u meer flexibiliteit.

Als het gaat om het HDR-formaat dekt de Panasonic DP-UB820 ook alle noodzakelijke fundamenten. Er is standaard ondersteuning voor HDR10 en Dolby Vision, evenals ondersteuning voor HDR10 +. Als uw tv deze formaten ondersteunt, zal Panasonic blij zijn. Veel deelnemers van concurrerende fabrikanten kunnen niet hetzelfde zeggen. HDR10 + -inhoud is nog steeds relatief dun, maar begint te verschijnen op meer 4K Blu-ray-distributies en geselecteerde inhoud op Amazon Prime Video.

Net als zijn duurdere broer, de Panasonic DP-UB9000, maakt de Panasonic DP-UB820 ook gebruik van de tweede generatie intelligente HCX-beeldverwerkingsengine van Panasonic. Dit betekent dat het kan vertrouwen op de HDR-optimizer van de chip, die volgens Panasonic de tonemapping in HDR-afbeeldingen met statische metadata zal verbeteren. Het houdt rekening met de helderheidslimiet van het scherm en past het beeld aan om de meeste details te extraheren, vooral in witte en heldere scènes.

Druk op de knop “HDR-instellingen” op de afstandsbediening, je kunt er ook voor kiezen om de HDR-intensiteit aan te passen om te compenseren voor verschillende lichtomstandigheden. Hoe helderder de kamer bijvoorbeeld, hoe moeilijker het is om extra HDR-punching uit te voeren. Als u inhoud in Dolby Vision bekijkt die al dynamische metadata gebruikt, zal het platform de inhoud herkennen en de Optimizer volledig omzeilen. Indien nodig kan de speler zelfs HDR downconverteren naar SDR, wat handig is als je een 4K-projector gebruikt die geen HDR ondersteunt.

U kunt alle belangrijke inhaal- en on-demand videostreamingdiensten gebruiken, waaronder BBC iPlayer, Netflix en Amazon Prime Video. Het maakt niet uit of je 4K tv er al mee is uitgerust, maar het is wel handig als je de Panasonic rechtstreeks op de projector aansluit, wat misschien stom is onder de smart tv-standaard. Lees meer over onze conclsuei in de volgende paragraaf van deze Panasonic DP-UB820 review.

Conclusie

Als je het 4K Blu-ray-formaat hebt gekocht en een geschikte thuisbioscoop hebt, heb je een speciale speler nodig die op veel manieren kan presteren. Dit is het geval met de Panasonic DP-UB820, die alle belangrijke HDR-formaten ondersteunt en wordt ondersteund door krachtige audioprestaties om meeslepende en indrukwekkende beelden te leveren. Voor deze prijs is dit een goede keuze.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP