Sharp HT-SBW800 recensie

Sharp HT-SBW800

4.35

De geluidskwaliteit

4.5/5

De kenmerken

4.3/5

De bouwkwaliteit

4.2/5

Voordelen

  • Gemakkelijke installatie.
  • Hoge connectiviteit: HDMI, Optische kabel, bluetooth (Iphone en Samsung).

Nadelen

  • Sub-bas heeft een vrij ruwe bas.
  • Het detailniveau valt tegen.

In deze Sharp HT-SBW800 recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Sharp HT-SBW800 recensie - Voorkant

SPECIFICATIES
Max vermogen: 760W | Dolby Atmos: Ja | Dolby True HD: Ja | Bluetooth-versie: 4.2 | Uitgang: 3,5 mm jack | Ingangen: HDMI x3, optisch, coax | Gewicht: 4 kg (luidspreker), 5,2 kg (subwoofer)

Conclusie

De Sharp HT-SBW800 kan niet tippen aan high-end modellen zoals Sonos producten, maar voor deze prijs krijgt u een solide soundbar! Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Sharp HT-SBW800 recensie.

VoordelenNadelen
1. Gemakkelijke installatie.
2. Hoge connectiviteit: HDMI, Optische kabel, bluetooth (Iphone en Samsung).
1. Sub-bas heeft een vrij ruwe bas.
2. Het detailniveau valt tegen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Sharp HT-SBW800 recensie - Zijkant

Het evenwichtsgevoel van de Sharp HT-SBW800 is goed, er zijn geen echte hoge tonen, hoewel de sub-bas een vrij ruwe bas geeft. Het is erg moeilijk om voor deze prijs een degelijke subwoofer te ontwerpen, dus Sharp is welkom om hier niet de balans op te maken. Deze vier voorwaartse stuurprogramma’s op het hoofdtoestel zullen hard werken, wat betekent dat u meer gericht geluid op uzelf geprojecteerd krijgt dan op de meeste moderne televisies. De ruimtelijke effecten van de zijkant en naar boven gerichte speakers zijn niet erg overtuigend, maar het geluid van goedkope Atmos speakers is zeker niet het ergste. Het tegenvallende gebrek aan duidelijke tonen staat alles in de weg. Het detailniveau is ver beneden wat we voor die prijs hadden verwacht. De hele presentatie is over het algemeen vlak. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Sharp HT-SBW800 recensie.

De kenmerken

Sharp HT-SBW800 recensie - Achterkant

De grille bedekt de voorkant en de bovenkant van het apparaat. Het LED-display gloeit vanaf de voorkant en vertelt je de lichtbron en de gebruikte modus en laat een lege plek achter op de achterkant waar je dezelfde indrukwekkende verbinding vindt. Er zijn 3 HDMI-ingangen waarvan 1 is uitgerust met ARC-optische en coaxiale digitale ingangen, 3,5 mm aux-aansluitingen en weergave via USB. Je kunt de gebruikelijke televisie-afstandsbediening gebruiken om het volume te regelen, maar er zit een speciale afstandsbediening in waarmee je de signaalbron kunt wisselen en de EQ van Sharp kunt gebruiken. U kunt het surround sound-effect ook uitschakelen om ervoor te zorgen dat de HT-SBW800 alle energie concentreert op de projectie naar de luisterpositie. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Sharp HT-SBW800 recensie.

De bouwkwaliteit

Woonkamer

De grootte van de HT-SBW800 zal voor veel appartmenten een probleem worden. Je hebt een oppervlak nodig dat groot genoeg is om hem vlak te maken, of je hebt gereedschap nodig om de soundbar aan de muur te bevestigen. De soundbar bevat alle stuurprogramma’s en versterking die nodig zijn om er een 570W 5.1.2-kanaals Dolby Atmos-soundbar van te maken. Dit betekent dat er vier speakers rechtstreeks op u af schieten om drie voorkanalen te vormen, en twee naar boven en twee, één aan elk uiteinde, om een ​​ruimtelijk effect te geven, ontworpen om de hele kamer als een complete surround sound-kit te behandelen. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Sharp HT-SBW800 recensie.

Conclusie

De Sharp HT-SBW800 kan niet tippen aan high-end modellen zoals Sonos producten, maar voor deze prijs krijgt u een solide soundbar! Hopelijk heeft deze Sharp HT-SBW800 recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP